95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #525 Dátum: 2010. Május 27. - 15:41:26 » |
|
Ide vittem én is ma délelőtt.Semmi baja a légkondimnak,a töltés is a maxon van,így még utántölteni sem tudtak.Ezek után nem értem,hogy miért szórakozott a klíma az autópályán.Még az LO-ra állítva sem volt hajlandó normális hideget fújni.Városba érve meg jó volt.  Nem azért, mert 4000 felett leold a klímakuplung? 4000 alatt voltam mindig. Nem biztos, hogy segít, de tanácsnak megteszi: Anno az Alfámmal volt olyan probléma, hogy nem hűtött rendesen. Út a klímáshoz aki mindent rendben talált és akkor adta azt a javaslatot,hogy valamilyen kisebb nyomású autómosónál (a hűtő lamelláit nem görbíti meg) szemből alaposan mossam át az autó hűtőjét mert a közötte megtapadó homok és só lerakódás a hőcserélést nehezíti, amit a motor hűtése még nem érzékel, de a klíma már megszenvedi.Kipróbáltam és nekem bevált! Köszi,egy próbát megér. Kíváncsi vagyok az eredményre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #526 Dátum: 2010. Május 27. - 15:47:04 » |
|
hol vannak ezek a nyesttel teli területek?
Nem tudom Pittike hol tapasztalta, de itt Sopronban elég sok van és most kezdődött kb 2 hónapja a csúzdás mutatványozás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #527 Dátum: 2010. Május 27. - 20:03:03 » |
|
Nem tudom Pittike hol tapasztalta, de itt Sopronban elég sok van és most kezdődött kb 2 hónapja a csúzdás mutatványozás. Az ominózus esetek a Hajógyári-szigeten történtek, de nálunk Leányfalun is vannak, sőt sokaktól hallom, hogy a budapesti lakótelepeken is rengeteg van belőlük és sok kárt okoznak.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #528 Dátum: 2010. Május 28. - 09:42:41 » |
|
Nem tudom Pittike hol tapasztalta, de itt Sopronban elég sok van és most kezdődött kb 2 hónapja a csúzdás mutatványozás. Az ominózus esetek a Hajógyári-szigeten történtek, de nálunk Leányfalun is vannak, sőt sokaktól hallom, hogy a budapesti lakótelepeken is rengeteg van belőlük és sok kárt okoznak. itt a kertvárosban csak macska van, de az qva sok 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #529 Dátum: 2010. Május 28. - 10:56:04 » |
|
Nem tudom Pittike hol tapasztalta, de itt Sopronban elég sok van és most kezdődött kb 2 hónapja a csúzdás mutatványozás. Az ominózus esetek a Hajógyári-szigeten történtek, de nálunk Leányfalun is vannak, sőt sokaktól hallom, hogy a budapesti lakótelepeken is rengeteg van belőlük és sok kárt okoznak. itt a kertvárosban csak macska van, de az qva sok  Győrben is sok a nyest meg a macska is. Azt is letojják, hogy két kutya van az udvarban...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
 |
« Hozzászólás #530 Dátum: 2010. Május 28. - 19:03:57 » |
|
Nálam ráadásul a légkondi kihalásával azonos napon csekklámpa is bejátszott. Az autóból pedig elszálltak a pacik. Érdi emelkedőn eddig gond nélkül feljöttem 140-es tempóval. Ma már örültem, hogy 130-ra fel tudtam gyorsulni előtte, majd az emelkedőt éppen hogy 110-el veszi...  Egyenes pályán sem hajlandó 130-nál tovább felgyorsulni, padlógáznál. Hétfőn megy szervizbe. Félek, hogy nagyobb kiadások következnek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #531 Dátum: 2010. Május 28. - 22:44:47 » |
|
Nekem ma a pesti dugóban nagyon haloványnak tünt a klímám. Két hete nézték, jó volt. Valami morgó hang jön előről. A klímahűtőm ****t volna be?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #532 Dátum: 2010. Május 30. - 07:22:05 » |
|
Ide vittem én is ma délelőtt.Semmi baja a légkondimnak,a töltés is a maxon van,így még utántölteni sem tudtak.Ezek után nem értem,hogy miért szórakozott a klíma az autópályán.Még az LO-ra állítva sem volt hajlandó normális hideget fújni.Városba érve meg jó volt.  Nem azért, mert 4000 felett leold a klímakuplung? 4000 alatt voltam mindig. Nem biztos, hogy segít, de tanácsnak megteszi: Anno az Alfámmal volt olyan probléma, hogy nem hűtött rendesen. Út a klímáshoz aki mindent rendben talált és akkor adta azt a javaslatot,hogy valamilyen kisebb nyomású autómosónál (a hűtő lamelláit nem görbíti meg) szemből alaposan mossam át az autó hűtőjét mert a közötte megtapadó homok és só lerakódás a hőcserélést nehezíti, amit a motor hűtése még nem érzékel, de a klíma már megszenvedi.Kipróbáltam és nekem bevált! Köszi,egy próbát megér. Kíváncsi vagyok az eredményre. Nagyon úgy néz ki,hogy az volt a baja amit mondtál.Tegnap mentem vidékre és megint elhalványult a klíma.Ott befújtam brigécollal,majd jól átmostam egy erőssebb slaggal,és hazafele már tökéletesen működött.Ha esetleg még xarakodna,akkor jön a gőzborotva is.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #533 Dátum: 2010. Május 30. - 07:38:29 » |
|
Ide vittem én is ma délelőtt.Semmi baja a légkondimnak,a töltés is a maxon van,így még utántölteni sem tudtak.Ezek után nem értem,hogy miért szórakozott a klíma az autópályán.Még az LO-ra állítva sem volt hajlandó normális hideget fújni.Városba érve meg jó volt.  Nem azért, mert 4000 felett leold a klímakuplung? 4000 alatt voltam mindig. Nem biztos, hogy segít, de tanácsnak megteszi: Anno az Alfámmal volt olyan probléma, hogy nem hűtött rendesen. Út a klímáshoz aki mindent rendben talált és akkor adta azt a javaslatot,hogy valamilyen kisebb nyomású autómosónál (a hűtő lamelláit nem görbíti meg) szemből alaposan mossam át az autó hűtőjét mert a közötte megtapadó homok és só lerakódás a hőcserélést nehezíti, amit a motor hűtése még nem érzékel, de a klíma már megszenvedi.Kipróbáltam és nekem bevált! Köszi,egy próbát megér. Kíváncsi vagyok az eredményre. Nagyon úgy néz ki,hogy az volt a baja amit mondtál.Tegnap mentem vidékre és megint elhalványult a klíma.Ott befújtam brigécollal,majd jól átmostam egy erőssebb slaggal,és hazafele már tökéletesen működött.Ha esetleg még xarakodna,akkor jön a gőzborotva is. Örülök,hogy működik. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #534 Dátum: 2010. Május 30. - 21:12:22 » |
|
Nekem is avítossan nyomta a péntek délutáni duban a légkondoi. Csak nekem nincs nagy nyomásúm. Csak slagom. De majd kipróbálom. Ha lesz rá időm.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #535 Dátum: 2010. Május 31. - 08:08:57 » |
|
Ide vittem én is ma délelőtt.Semmi baja a légkondimnak,a töltés is a maxon van,így még utántölteni sem tudtak.Ezek után nem értem,hogy miért szórakozott a klíma az autópályán.Még az LO-ra állítva sem volt hajlandó normális hideget fújni.Városba érve meg jó volt.  Nem azért, mert 4000 felett leold a klímakuplung? 4000 alatt voltam mindig. Nem biztos, hogy segít, de tanácsnak megteszi: Anno az Alfámmal volt olyan probléma, hogy nem hűtött rendesen. Út a klímáshoz aki mindent rendben talált és akkor adta azt a javaslatot,hogy valamilyen kisebb nyomású autómosónál (a hűtő lamelláit nem görbíti meg) szemből alaposan mossam át az autó hűtőjét mert a közötte megtapadó homok és só lerakódás a hőcserélést nehezíti, amit a motor hűtése még nem érzékel, de a klíma már megszenvedi.Kipróbáltam és nekem bevált! Köszi,egy próbát megér. Kíváncsi vagyok az eredményre. Nagyon úgy néz ki,hogy az volt a baja amit mondtál.Tegnap mentem vidékre és megint elhalványult a klíma.Ott befújtam brigécollal,majd jól átmostam egy erőssebb slaggal,és hazafele már tökéletesen működött.Ha esetleg még xarakodna,akkor jön a gőzborotva is. A hűtő rendszeres átmosása alap dolog!  Amikor autó mosás van (kútnál gőzborotva) erre is kell 1-2 cseppet szánni! Gondolj bele mit kaphat a hűtő (és ugye nem csak a klímáé van ott, bár az van elől, így a nagyja azon akad fent), ha a szélvédő tiszta kosz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #536 Dátum: 2010. Május 31. - 08:12:41 » |
|
Nem tudom Pittike hol tapasztalta, de itt Sopronban elég sok van és most kezdődött kb 2 hónapja a csúzdás mutatványozás. Az ominózus esetek a Hajógyári-szigeten történtek, de nálunk Leányfalun is vannak, sőt sokaktól hallom, hogy a budapesti lakótelepeken is rengeteg van belőlük és sok kárt okoznak. itt a kertvárosban csak macska van, de az qva sok  Rengeteg nyest van az egész városban. Csak nappal nem nagyon látni őket!  Bezzeg éjszaka! Nem hely/kerület függő. Ezen kívül sün, róka (lakótelepen is!!), vad nyúl, őz (rendes aszfaltozott úton, a lakó házak között  ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #537 Dátum: 2010. Május 31. - 11:40:32 » |
|
Nem tudom Pittike hol tapasztalta, de itt Sopronban elég sok van és most kezdődött kb 2 hónapja a csúzdás mutatványozás. Az ominózus esetek a Hajógyári-szigeten történtek, de nálunk Leányfalun is vannak, sőt sokaktól hallom, hogy a budapesti lakótelepeken is rengeteg van belőlük és sok kárt okoznak. itt a kertvárosban csak macska van, de az qva sok  Rengeteg nyest van az egész városban. Csak nappal nem nagyon látni őket!  Bezzeg éjszaka! Nem hely/kerület függő. Ezen kívül sün, róka (lakótelepen is!!), vad nyúl, őz (rendes aszfaltozott úton, a lakó házak között  ). Itt a Hungária körúton még ezeken kívül még Jaguárt, meg Mustangot is láttam! Már nemcsak a nyestek, és a nyulak terjedtek el. 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #538 Dátum: 2010. Május 31. - 16:28:30 » |
|
Nem tudom Pittike hol tapasztalta, de itt Sopronban elég sok van és most kezdődött kb 2 hónapja a csúzdás mutatványozás. Az ominózus esetek a Hajógyári-szigeten történtek, de nálunk Leányfalun is vannak, sőt sokaktól hallom, hogy a budapesti lakótelepeken is rengeteg van belőlük és sok kárt okoznak. itt a kertvárosban csak macska van, de az qva sok  Rengeteg nyest van az egész városban. Csak nappal nem nagyon látni őket!  Bezzeg éjszaka! Nem hely/kerület függő. Ezen kívül sün, róka (lakótelepen is!!), vad nyúl, őz (rendes aszfaltozott úton, a lakó házak között  ). Itt a Hungária körúton még ezeken kívül még Jaguárt, meg Mustangot is láttam! Már nemcsak a nyestek, és a nyulak terjedtek el.  Azt hittem a nyúl az tiltott szó a fórumon 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #539 Dátum: 2010. Május 31. - 18:04:10 » |
|
Nem tudom Pittike hol tapasztalta, de itt Sopronban elég sok van és most kezdődött kb 2 hónapja a csúzdás mutatványozás. Az ominózus esetek a Hajógyári-szigeten történtek, de nálunk Leányfalun is vannak, sőt sokaktól hallom, hogy a budapesti lakótelepeken is rengeteg van belőlük és sok kárt okoznak. itt a kertvárosban csak macska van, de az qva sok  Rengeteg nyest van az egész városban. Csak nappal nem nagyon látni őket!  Bezzeg éjszaka! Nem hely/kerület függő. Ezen kívül sün, róka (lakótelepen is!!), vad nyúl, őz (rendes aszfaltozott úton, a lakó házak között  ). Itt a Hungária körúton még ezeken kívül még Jaguárt, meg Mustangot is láttam! Már nemcsak a nyestek, és a nyulak terjedtek el.  Azt hittem a nyúl az tiltott szó a fórumon  Csak akkor ha valaki(Gidy) ellen akarod felhasználni alantas szándékkal. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|