| 
			| 

| akidobos | 
								|  | « Hozzászólás #15 Dátum: 2007. November 18. - 22:24:52 » |  | 

Nekem nincs gamer gépem-csak egy noti-de a Quake III-at toltam elég sokáig.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| ladigidy 
								Kábelbarát 
								Törzstag
								    Nem elérhető 

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

| 
								|  | « Hozzászólás #16 Dátum: 2007. November 19. - 12:07:54 » |  | 

Fiúk! Egy játékanalfabéta ad most nektek ötletet a legújabb /190.sz./ Lóerő-ből: Amatőr  Autó Szimulátor Verseny! 2007. 12.02.-én, helyszín: Lurdy Ház Nagyszínpad, kategória: FIA GT, pálya: Indianapolis /F1 verzió/. Részletek, és jelentkezés: L. H. 1. em. Szimulátor terem, telefon: 06-70-259-3905, internet: www.szimulatorterem.hu   Hát nekem ennyíre futotta, de másnak lehet, hogy segítettem játszani, ha ért hozzá. Hajrá fiúk! Üdv: LadiGidy |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu |  |  | 
	| 
			| 

| Komis | 
								|  | « Hozzászólás #17 Dátum: 2007. November 19. - 12:44:49 » |  | 

Hardver múltam a ZX Spectrum,Primo,Ht1080Z,Comm16,64,+4, PC286XT, AT, 386-.....   Szoftverben leginkább a C64 játékok, majd minden PC játék ami közkézen forgott. Amikor a PC-k db robbanása volt, onnan már se a hardver +se a szoftver nem kötött le igazán.  Amin a mai napig szivesen molyolok a Civlization sorozat. De minden érdekeset megnézek, ritka az igazán új, eredeti 5letre épülő játék. Hiába a múlt kisért   ...majd mindenre emlékszem. Ez olyan mint...ez annak a klónja....stb |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED! |  |  | 
	| 
			| 

| jegi 
								Friss hús    Nem elérhető 

Lacsi szimpátiatag /Mazda 6/

| 
								|  | « Hozzászólás #18 Dátum: 2007. November 21. - 18:19:58 » |  | 

Hello gamblerek!Van vkinek tapasztalata a Race the WTCC játékkal?Mikor megszereztem örültem, mint majom a farkának, aztán jött a nagy csalódás. :'(Lehetetlen irányitani a Lacsit/mert persze őt választottam/, próbáltam finomitani a beállitásokon, de nem segített!Most tényleg csak kormánnyal lehet játszani vagy én vagyok béna? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| ladlac | 
								|  | « Hozzászólás #19 Dátum: 2007. November 21. - 18:35:22 » |  | 

Hello gamblerek!Van vkinek tapasztalata a Race the WTCC játékkal?Mikor megszereztem örültem, mint majom a farkának, aztán jött a nagy csalódás. :'(Lehetetlen irányitani a Lacsit/mert persze őt választottam/, próbáltam finomitani a beállitásokon, de nem segített!Most tényleg csak kormánnyal lehet játszani vagy én vagyok béna?
 Álltalában a kormányt preferálják a játékok. Sajnos sokat nem is lehet gombról normálisan irányítani.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud! |  |  | 
	| 
			| 

| bzsazsa | 
								|  | « Hozzászólás #20 Dátum: 2007. November 21. - 18:41:53 » |  | 

Hello gamblerek!Van vkinek tapasztalata a Race the WTCC játékkal?Mikor megszereztem örültem, mint majom a farkának, aztán jött a nagy csalódás. :'(Lehetetlen irányitani a Lacsit/mert persze őt választottam/, próbáltam finomitani a beállitásokon, de nem segített!Most tényleg csak kormánnyal lehet játszani vagy én vagyok béna?
 Én passzolok, FPS ben jobban otthon vagyok.. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Giovanni 
								Törzstag    Nem elérhető 

Kékvillám :)

| 
								|  | « Hozzászólás #21 Dátum: 2007. November 21. - 19:14:25 » |  | 

Igen, megvan mindkettő rész. Billentyűről felejtsd el. A mai játékok közül elég kevés élvezhető billel. Max az NFS, meg egy két arcade típusú játék. Ha több ilyen autós gamed van, akkor érdemes beszerezni valami jóképességü kormányt.  Logitech Momo-t ajánlanám, bár árilag nem éppen felhasználó barát, de csak jó tudok elmondani róla, 3 évig nyúztam. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál   Lacetti:   Toyota:   |  |  | 
	| 
			| 

| ladlac | 
								|  | « Hozzászólás #22 Dátum: 2007. November 21. - 19:21:03 » |  | 

Igen, megvan mindkettő rész. Billentyűről felejtsd el. A mai játékok közül elég kevés élvezhető billel. Max az NFS, meg egy két arcade típusú játék. Ha több ilyen autós gamed van, akkor érdemes beszerezni valami jóképességü kormányt.  Logitech Momo-t ajánlanám, bár árilag nem éppen felhasználó barát, de csak jó tudok elmondani róla, 3 évig nyúztam.Nekem is Logitech van, bár nem MOMO, de nagyon jó. Én is ajánlanám...   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud! |  |  | 
	| 
			| 

| peti74 | 
								|  | « Hozzászólás #23 Dátum: 2007. November 21. - 20:30:46 » |  | 

A Race the WTCC-ről még nem is hallottam, de most biztos, hogy lehúzom valahonnan!Nekem Logitech Formula Force EX kormányom van (Force FeedBack), bátran merem ajánlani, az ára is elérhető (15000)!
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi) |  |  | 
	| 
			| 

| Giovanni 
								Törzstag    Nem elérhető 

| 
								|  | « Hozzászólás #24 Dátum: 2007. November 21. - 21:03:05 » |  | 

A Race the WTCC-ről még nem is hallottam, de most biztos, hogy lehúzom valahonnan!Nekem Logitech Formula Force EX kormányom van (Force FeedBack), bátran merem ajánlani, az ára is elérhető (15000)!

Így van. A Logi az egyik legjobb, nekem csak az volt eddíg, egyet leszámítva, ami 3 napig volt jó. De azóta csak Logi. Most egy G25-el nyúzom    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál   Lacetti:   Toyota:   |  |  | 
	| 
			| 

| peti74 | 
								|  | « Hozzászólás #25 Dátum: 2007. November 21. - 21:36:38 » |  | 

Vazze! Ez durva! Mennyi ennek az ára? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi) |  |  | 
	| 
			| 

| Giovanni 
								Törzstag    Nem elérhető 

| 
								|  | « Hozzászólás #26 Dátum: 2007. November 21. - 21:46:00 » |  | 

Vazze! Ez durva! Mennyi ennek az ára?
 Kb egy karcos lökkös újrafújása     /~60.000,-/ |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| vigjanos 
								Friss hús    Nem elérhető 

| 
								|  | « Hozzászólás #27 Dátum: 2007. November 22. - 12:56:49 » |  | 

ÉN IS AZT AJÁNLOM SZEREZ BE EGY KORMÁNYT MERT ANÉLKÜL EGY NORMÁLIS KÖRT SE BIRTAM MENI    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| bzsazsa | 
								|  | « Hozzászólás #28 Dátum: 2007. November 22. - 16:40:12 » |  | 

Kb egy karcos lökkös újrafújása     /~60.000,-/A nyúzott hátsó lökösömet 15 rugóért újrafújták okosba.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Giovanni 
								Törzstag    Nem elérhető 

| 
								|  | « Hozzászólás #29 Dátum: 2007. November 22. - 18:57:18 » |  | 

Kb egy karcos lökkös újrafújása     /~60.000,-/A nyúzott hátsó lökösömet 15 rugóért újrafújták okosba.  Olcsón megúsztad    Még a G5-ös Logi egérnél is olcsóbban, amit a héten vettek nálam   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |