Lacetti klub fórum
2025. április 27. - 17:52:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 201   Le

Szerző Téma: Így közlekedünk...  (Megtekintve 325385 alkalommal)
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #210 Dátum: 2008. Január 19. - 19:16:51 »

Nem semmi, el kell ismerni, volt érzéke a fickónak! Eszembe is jutott rögtön, hogy egyszer éjjel elküldtek HÉV-et pótolni ismeretlen helyre, mert totális áramszünet volt nagy vihar miatt. Csuklós busszal bementem olyan HÉV végállomásra, ahová csak szgk-val szoktak bemenni, de én ezt nem tudtam. Sajnos nem számoltam, hogy hányszor kapcsoltam rückwerzbe, pedig szép szám jött volna ki, nem volt meleg, de folyt rólam a viz, mire megfordultam. Tudnotok kell, hogy az Ikarus 280-as tipusnak a "C" tengelye is kormányozódik, de azt a kocsi betörése szabályozza! Ami jó elöremenetben, hogy nyomkövető legyen, olyan kínos volt a szűk helyen való "Y" megforduláshoz. Szóval az sem volt semmi, de legalább nem szakadék szélén próbálkoztam! Jó mulatság volt mondhatom- utólag, persze.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #211 Dátum: 2008. Január 20. - 09:43:01 »

Ez hihetetlenül komoly!
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #212 Dátum: 2008. Január 23. - 08:22:53 »

Még nem az igazi! Vizet alá, majd jegelni és ugyanezt 1percen belül fél kézzel is  Vigyorog mint a Hungaroringen a biztosági pályán!
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
sebijoe
Vendég
« Hozzászólás #213 Dátum: 2008. Január 23. - 18:00:43 »

Még nem az igazi! Vizet alá, majd jegelni és ugyanezt 1percen belül fél kézzel is  Vigyorog mint a Hungaroringen a biztosági pályán!

Nem vagy egykicsit gonosz?!!!
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #214 Dátum: 2008. Január 23. - 20:51:35 »

Komis! A komisz! Én már egyszer ezt megmondtam... Amúgy a Hugaroringi Berger Centrumot mindenkinek ajánlom, csak pénzt nem tudok adni hozzá. Ha legközelebb mehetek megint, akkor jelezni fogom, hogy esetleg látogatóba elvihessek néhány elvetemült klubtársat, ha megengedik. Jó buli lenne!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #215 Dátum: 2008. Január 24. - 07:48:53 »

Nem vagy egykicsit gonosz?!!!
ÁÁÁ Ez nem gonoszság! Csak láttam amikor a pálya instruktor 1 kézzel megpördített egy Ikarus250 tip. buszt a szimulált jeges aszfalton.
10 tonnát fél kézzel, ennyit a jeges útviszonyokról...
Naplózva

WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #216 Dátum: 2008. Január 24. - 18:38:22 »

Ma egész jó volt a vérnyomásom Miskolc oda-vissza. Már tudom, hogy úgy sem érdekel senkit, hogy mit mutogatok. Csak kétszer kellett kívülről előznöm, egy gyökérkezelt corzást, meg ( ilyet még nem tam-tam!) egy tesco-kamiont.
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #217 Dátum: 2008. Január 24. - 18:45:14 »

Ma egész jó volt a vérnyomásom Miskolc oda-vissza. Már tudom, hogy úgy sem érdekel senkit, hogy mit mutogatok. Csak kétszer kellett kívülről előznöm, egy gyökérkezelt corzást, meg ( ilyet még nem tam-tam!) egy tesco-kamiont.
Biztos sietett kiszállítani a sok "jóminőségű" téli ablakmosót!  Vigyorog
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #218 Dátum: 2008. Január 24. - 18:46:43 »

Biztos sietett kiszállítani a sok "jóminőségű" téli ablakmosót!  Vigyorog
Hát! Kacsint
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #219 Dátum: 2008. Január 24. - 18:53:33 »

Ma majdnem kihúztam egy vén f...t /fókát?/a 2107-ből. Elötte ment egy autó, lassitott a zebránál, ez meg behúzodott a felező vonal mellé és megállt a másik mögött 3 autónyira. Elmentem mellette jobbról, erre észbe kapott és gáz nyomott. Tapadt a bal sarkamba és mutogatott. Behúztam elé a kormány és még Ő mutogatta a középső ujját. Nem sok kellett egy nagy pofonosztáshoz...
Nem a Lacsival voltam, igy viszont bekaptam a LE****OM TABLETTÁT!  Vigyorog
Naplózva

Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #220 Dátum: 2008. Január 24. - 19:06:07 »

Én most este haza felé kaptam majdnem oldalba egy idióta "nyugatikocsimvanésmajdénmegmutatomhogymilyenjólmegy" fószert...vagy nőt Mosolyog Még jó, hogy jó fékek vannak a Lacsin. De azt nem tudom, hogy a kamion hogy állt meg, amelyik elé kikullogott...Remélem letolta az árokba a hülyéjét...
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #221 Dátum: 2008. Február 06. - 19:19:15 »

A múlt héten találkoztam egy "kedves" gyalogossal. 
Sétált a járdán és mielött elérte volna a kocsiutat elhaladt elötte egy autó. Ez Őt roppantúl feldühitette és a szatyrát a kocsi hátulja felé csapta, hátha eléri. Nem érte el, mert még Ő sem ért a sarokhoz. 
A gond az volt, hogy Én ültem a kocsiba és ez nem a céges lovam volt, hanem a Lacsi. Kiszáltam, utánamentem és közöltem vele, hogy: Egyszer ezért szétütik az arcod!
Erre közölte: Takarodj a 3.141592...-csába. Hát nem sokon múlott, hogy nem kapott egy laza maflást.
Igy csak egy közelben várakozó levélkupacot rúgtam rá, hirtelen felindulásból.
Ami feldűhített nem csak az, hogy nem volt igaza, hanem még Ő kezd agressziózni.

Tehát nem csak az autósokkal van gond!   
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #222 Dátum: 2008. Február 06. - 19:29:34 »

Egyre több az elkeseredett, ideges ember, mert sajnos van rá ok bőven, általánossá lett, hogy gorombák, durvák, agresszívek lettek az emberek, és az is, hogy semmilyen irott, és iratlan szabályt, erkölcsöt semmibevesznek, és ez fokozatosan igaz a fővárosiakra- sajnos. Nemcsak gazdasági bajok vannak hazánkban, már minden rosszra fordult, és ezt nagyon nehéz lesz visszafordítani, pedig nagyon szükséges lenne! Nem véletlen, hogy a külföldieknek egyre rosszabb a véleményük rólunk. Legalább mi próbáljunk emberhez méltóan élni!
Naplózva

Komis
Ezredes

« Hozzászólás #223 Dátum: 2008. Február 09. - 21:26:07 »

Érdekes új viselkedést tapasztaltam. Dombnak fel 2 sáv. A belsőben feltartjuk a sort, majd miután jobbról próbálnak a gyorsabbak elmenni, akkor kisorolunk a helyünkre...
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #224 Dátum: 2008. Február 10. - 14:25:40 »

Össznépi szivatás! Nem baj, ha megdöglik a tehenünk, ha a szomszédé is feldobja a talpát!
Naplózva

Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 201   Fel

Ugrás: