msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2008. Február 12. - 16:46:01 » |
|
Tegnap az M3-ason mentem. Balra tőlem egy hölgy tűnt fel egy vadiúj BMW-vel, több mint 130 km-es sebességgel, az arca egészen közel a visszapillantó tükörhöz, és éppen sminkelte magát. Egy pillanatra félrenéztem; amint ismét odanéztem, már majdnem az én sávomban volt és még mindig a sminkjével foglalatoskodott. Habár kemény fickónak tartom magamat, mégis úgy megijedtem, hogy a villanyborotvám kiesett a kezemből és egyúttal kiütötte a szendvicsemet a másik kezemből. Amint megprobáltam az autómat a térdemmel a savban tartani, leesett a fülemnél tartott mobilom egyenesen bele a lábam között levő forró kávéspohárba. A kávé természetesen kifröccsent, leforrázta legnemesebb testrészemet, tönkretette a mobilomat és megszakított egy fontos telefonbeszélgetést. A cigit a számban még éppen sikerült megmentenem. Ki nem állhatom a nőket a volánnál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2008. Február 12. - 16:47:30 » |
|
Ha valakit érdekel az irodalom, képes beszámoló a legutóbbi Író, ill. Író-Olvasó Találkozóról:
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2008. Február 12. - 16:49:54 » |
|
Aranyköpések gépjárműoktatóktól:
1. Indulás előtt legközelebb győződjön meg róla, hogy bent ülök-e a kocsiban. 2. A frontális ütközés nincs benne az anyagban. 3. Kérem, tolatásnál ne térdeljen fel az ülésre. 4. A bekanyarodási szándékát legközelebb ne a hátsó ablaktörlővel jelezze! 5. Mivel KIT nem tudott eljönni, így ma is magának kell vezetnie. 6. Az előzésnek nem az a lényege, hogy kikerüli az Ön előtt haladó autót, aztán a szembejövők őszinte megdöbbenésére hosszan egymás mellett haladnak. 7. Nagyon jól látja, hogy a sebességváltó feladata az, hogy a motor ne 12000-es fordulatszámon működjön, mint az elmúlt húsz percben. De ezt jó lenne a gyakorlatban is bemutatni. 8. A STOP tábla nem javaslat, hanem parancs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2008. Február 12. - 16:50:13 » |
|
Egyszer a románok nagy ásatásba kezdtek, hogy hátha találnak valamit, ami igazolja, hogy ők már a római-korban is ott voltak. A szorgos munka meghozta gyümölcsét, találtak egy régi nagy kőtáblát a következő felírattal "Ave Cezar Vavan" Megörülnek, hiszen kezükben a bizonyíték, már nem érheti szó a ház elejét, csak a "vavan" szót nem értik, de a többi egyértelműen igazolja, hogy római-kori. De a hiányzó részt majd a tudósok kitalálják, addigis a Bukaresti Nemzeti Múzeumban a helye. Jöttek is a látogatók, ám egyszercsak a sokaság arra figyel fel, hogy egy székely paraszt iszonyatosan röhög. Oda is súgja neki a múzeumőr: - No, te székely! Ne nevess ilyen hangosan, mert elvisz a Szekuritate. De a székely csak nevet, és nem bírja abbahagyni. Be is viszik kihallgatásra és kérdezik, min nevet ennyire. -Hát, csak azon, - mondja a székely - hogy nem az van oda írva "Ave Cezar Vavan", hanem az, hogy "A Véce Zárva Van".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2008. Február 12. - 20:25:31 » |
|
peti! van itt egy ismeretlen, korai shakespeare szonett! ha átküldöm, csinálnál egy durva fordítást?! BOCS!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2008. Február 12. - 20:56:51 » |
|
peti! van itt egy ismeretlen, korai shakespeare szonett! ha átküldöm, csinálnál egy durva fordítást?! BOCS!
Küldd!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 12. - 21:01:40 írta peti74 »
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2008. Február 12. - 21:07:21 » |
|
az előbb még itt volt! most meg nem találom...majd személyesen vácott...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2008. Február 12. - 21:23:41 » |
|
az előbb még itt volt! most meg nem találom...majd személyesen vácott...
Hát, ott sajna nem... Most ki kell hagynom... De a szemem rajtatok lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2008. Február 14. - 10:18:53 » |
|
Nyugodt tempóban halad az autós a városban, mikor irányjelzés nélkül elévág egy nő. A sofőrnek minden tudására szüksége van, hogy elkerülje az ütközést. A következő lámpánál megszólítja a nőt: - Hölgyem, nem tud indexelni? - Indexelni tudok, csak vezetni nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2008. Február 14. - 10:23:27 » |
|
Egy farmer bepereli a biztosító társaságot, hogy nem fizet neki baleseti kártérítést. A bíró elolvassa az előzményeket, és így szól a farmerhez: -Igaz az, hogy magát a baleset után a rendőr megkérdezte, hogy hogy érzi magát, és maga azt válaszolta, hogy "Soha jobban"? -Bíró úr, az úgy volt.... -Válaszoljon igennel vagy nemmel. -Igen. -És maga mégis kártérítést akar? -Igen. -És mivel indokolja meg? -Bíró úr, az úgy volt, hogy nekem jött az a kocsi, ott feküdtem az árokban törött bordával, mellettem kapálózott a lovam törött lábbal, a kutyám vonyított a fájdalomtól. Ekkor odajön a rendőr, és megkérdezi, hogy van a lovam? Mondom neki, hogy eltörött a lába. Erre ráfogja a pisztolyt és lelövi. Aztán megkérdezi, hogy van a kutyám? Mondom neki, hogy az is megsebesült, erre lelövi azt is. Aztán hozzámfordult és megkérdezte, én hogy vagyok. Maga erre mit mondott volna?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2008. Február 14. - 11:17:40 » |
|
Apróhirdetés
Olyan csinos, fiatal fiúval leveleznék, akit nem zavar, hogy analfabéta vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2008. Február 14. - 16:29:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2008. Február 14. - 16:47:27 » |
|
A RENDŐRFELESÉG LEVELE A LÁNYÁHOZ
Kedves lányom! Lassan írom a levelet, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk, ahol eddig laktunk. Apád olvasta, hogy a legtöbb baleset otthontól 20 kilóméteres körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk. Nem tudom megírni a házszámot, az előző lakók magukkal vittek, hogy ne kelljen a címűket megváltoztatni. De minden nagyon szép az új házban. Mosógép is van, habár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta se láttam belőle semmit viszont. De azért nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett. Egyszer három napig, egyszer meg négyig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt a csomag túl nehéz lett volna, így levágtam őket, és beletettem a zsebébe. A bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot. Nagyon aggódtunk, mert két órába tellett, mire engem meg apádat ki tudtak szabadítani a kocsiból. A nővérednek ma reggel gyereke született, de még nem tudjuk, mi, úgyhogy nem tudom megírni, hogy nagynéni vagy-e vagy nagybácsi. A szomszéd múlt héten beleesett a pálinkáshordóba, páran megpróbálták kihúzni, de hősiesen leküzdötte őket, és megfulladt. Három napig hamvasztották. Különben nincs sok újság, minden megy a megszokott mederben. Szerető anyád. U.i. Akartam pénzt tenni a borítékba, de már le volt zárva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2008. Február 14. - 16:49:25 » |
|
Albán vírus
Ön most egy "albán vírust" kapott. Mivel mi Albániában nem rendelkezünk programozói tapasztalattal, így ez a vírus a bizalom elvén működik. Kérjük Önöket, hogy töröljenek le minden állományt a merevlemezükröl, de előtte manuálisan továbbítsák ezt a vírust mindenkinek az e-mail címtárukból. Köszönjük a bizalmat és az együttmuködést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2008. Február 14. - 17:59:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|