Valszeg nem mindegy, ki merre jár az autójával, és az sem, hogyan vezet. Gondolom, hogy a telók nem mennének tönkre 10 év alatt, ha a raktárban állnának, de mivel nem ott állnak, tönkremennek.

Nem tudom, hogy az előző tulaj mit művelt a kocsival, de az első cserélendő alkatrészek közt volt az első pár teleszkóp.
OFF
Az utat pedig ja, Róbert Károlynak hívják ottan hivatalosan, persze

Lehet, hogy maradi vagyok, de nekem az egész körút a Hungária

Ahogy a Nagykörútnál se nagyon izgat, hogy József, Erzsébet vagy éppen Anasztázia a hivatalos megnevezése arrafelé

És igen, a sínek borzalmas állapotban voltak már, de azért az útfelület se egy matyóhímzés... Különösen a Lehel úttól az Árpád hídig. Helyenként ráadásul veszélyes, mert tényleg úgy meg tudja dobni a kocsit akár ötvennél is, hogy még szegény Loeb is levegő után kapkodna ijedtében

Már jártam úgy, hogy a levegőből néztem, ahogy előttem megáll a sor, benyomtam a fékpedált (hátha lehet vele állítani a magassági kormányt, de ez persze nem jött be), majd a gyönyörű repülésből leérkezve blokkolt a kerék, és némi ABS-szel megtámogatva én is felsorakoztam a sor végére.

Stílszerűen mondva nem túl "felemelő" érzés, ha a fékutad egyszer csak a többszörösére nő. Ugyanígy néhol olyan szépen meg van süllyedve az aszfalt, hogy nem is csodálom, hogy bezárják a szomszédos Vidámparkot, mert a hullámvasútnak bőven akad konkurenciája...

ON