Lacetti klub fórum
2025. április 28. - 21:02:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 56   Le

Szerző Téma: Futómű hiba  (Megtekintve 316405 alkalommal)
kubu87
Teljes tag
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #675 Dátum: 2013. Szeptember 28. - 20:47:59 »

Az első teleszkópok 73-74.000 km-nél cserélve, hátsók már szinte csont szárazak, mert kvázi nem tartalmaznak olajat és valószínűleg a szintén 74.000-nél cserélt stabingák is újból nyekeregnek ennek következtében (is). 2005-ös, 1,4-es HB-m van most 106.000 km-rel.  Mosolyog

Amúgy a Hungária nem is annyira vészes a Károly Róbert sokkal durvább a kb. 7-10 cm magas kereszt-redőkkel/gyűrődésekkel a Lehel út és a Honvéd kórház között. Ezek még 50 km/h-nál is nagyon dobnak a kocsin, hát még 70-nél... ezeket is el kéne tüntetni. Amúgy nem baj, hogy az 1-es villamost felújítják azzal szoktam dolgozóba járni Óbudára és ugyebár pont azon a szakaszon a leggányabb a pálya, kb. mintha sajtreszelőn menne villamos...
Naplózva
mandro
Teljes tag

1.4 HB Elite

« Hozzászólás #676 Dátum: 2013. Szeptember 28. - 23:16:21 »

Valszeg nem mindegy, ki merre jár az autójával, és az sem, hogyan vezet. Gondolom, hogy a telók nem mennének tönkre 10 év alatt, ha a raktárban állnának, de mivel nem ott állnak, tönkremennek.  Vigyorog Nem tudom, hogy az előző tulaj mit művelt a kocsival, de az első cserélendő alkatrészek közt volt az első pár teleszkóp.

OFF
Az utat pedig ja, Róbert Károlynak hívják ottan hivatalosan, persze Mosolyog Lehet, hogy maradi vagyok, de nekem az egész körút a Hungária Vigyorog Ahogy a Nagykörútnál se nagyon izgat, hogy József, Erzsébet vagy éppen Anasztázia a hivatalos megnevezése arrafelé Mosolyog

És igen, a sínek borzalmas állapotban voltak már, de azért az útfelület se egy matyóhímzés... Különösen a Lehel úttól az Árpád hídig. Helyenként ráadásul veszélyes, mert tényleg úgy meg tudja dobni a kocsit akár ötvennél is, hogy még szegény Loeb is levegő után kapkodna ijedtében  Vigyorog Már jártam úgy, hogy a levegőből néztem, ahogy előttem megáll a sor, benyomtam a fékpedált (hátha lehet vele állítani a magassági kormányt, de ez persze nem jött be), majd a gyönyörű repülésből leérkezve blokkolt a kerék, és némi ABS-szel megtámogatva én is felsorakoztam a sor végére.  Stílszerűen mondva nem túl "felemelő" érzés, ha a fékutad egyszer csak a többszörösére nő. Ugyanígy néhol olyan szépen meg van süllyedve az aszfalt, hogy nem is csodálom, hogy bezárják a szomszédos Vidámparkot, mert a hullámvasútnak bőven akad konkurenciája... Mosolyog
ON
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #677 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 07:32:31 »

Meg az is fontos, kinek milyen kerék van fent. Mosolyog
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
sx2004
Teljes tag

« Hozzászólás #678 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 08:07:39 »

A méretre gondolsz vagy az anyag fajtára?
Volt szerencsém végigmenni ott (én hülye kerülhettem volna) teltházzal aluk rajta gyári 15" gyári gumimérettel, bízom benne nem okozott elváltozást a felniken a "fekvőrendőr" (amit nem marnak fel az anyjuk se tudja miért), igaz lelassítottam főleg a lehel út kereszteződésnél, simán 50-revolt ahol az alá, hadd anyázzanak a pestiek, nem érdekel, rohanjon a másik sávban ne a "s.gg.mben".
Nem is tudom hogy merik útnak nevezni azt az "utat".
Naplózva
mandro
Teljes tag

1.4 HB Elite

« Hozzászólás #679 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 08:41:21 »

Ha levegőben van mind a négy, mit számít? Vigyorog Ha nagy az átmérője, oldalkormánynak használhatom? Kacsint
Naplózva
Kulimász
Friss hús
*

« Hozzászólás #680 Dátum: 2013. Október 09. - 10:56:28 »

Sziasztok!

Látszik, hogy öregszik a Lacettim (lassan 230 e km), egyre több az idegesítő hiba. 
Terhelésváltáskor (főleg lassú haladásnál, ha fékezek, vagy gyorsítok) hallok egy fura "kattogó" (nem kopogó!) hangot, inkább előről. Kb. fél éve kezdődött, azóta folyamatosan erősödik a kattogás, már kezd idegesítő lenni. Szerelő a futóművön elvileg nem lát semmilyen hibát. Nem tudom, hogy összefügg-e az előbbivel, de pár napja elkezdett kissé vibrálni az egész karosszéria, de csak alapjáraton. Volt már valakinek ilyen baja?

Köszi,
K.
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #681 Dátum: 2013. Október 09. - 11:11:25 »

Sziasztok!

Látszik, hogy öregszik a Lacettim (lassan 230 e km), egyre több az idegesítő hiba. 
Terhelésváltáskor (főleg lassú haladásnál, ha fékezek, vagy gyorsítok) hallok egy fura "kattogó" (nem kopogó!) hangot, inkább előről. Kb. fél éve kezdődött, azóta folyamatosan erősödik a kattogás, már kezd idegesítő lenni. Szerelő a futóművön elvileg nem lát semmilyen hibát. Nem tudom, hogy összefügg-e az előbbivel, de pár napja elkezdett kissé vibrálni az egész karosszéria, de csak alapjáraton. Volt már valakinek ilyen baja?

Köszi,
K.

bölcsőd meg lett nézve??
nincs fellazulva,szilentjei elhasználódva?
Naplózva

70/4334431
Kulimász
Friss hús
*

« Hozzászólás #682 Dátum: 2013. Október 09. - 13:26:11 »

Passz, nem tudom mennyire volt alapos az átvizsgálás. De jövő héten újra viszem és megkérem, hogy ilyen irányba is vizsgálódjon a szaki.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #683 Dátum: 2013. December 18. - 20:01:57 »

Nem hiszem el. Ma szépen haladok országúton, erre elkezd jobbra menni az autó hátulja, defekt nincs. Ha valami elszállt, akkor komolyan fontolóra veszem a benzin + gyufa használatát. 
Naplózva

sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #684 Dátum: 2013. December 19. - 14:01:15 »

Nem hiszem el. Ma szépen haladok országúton, erre elkezd jobbra menni az autó hátulja, defekt nincs. Ha valami elszállt, akkor komolyan fontolóra veszem a benzin + gyufa használatát. 

fel ne gyútsd
beszámolom a dieselbe Vigyorog
Naplózva

70/4334431
mandro
Teljes tag

1.4 HB Elite

« Hozzászólás #685 Dátum: 2013. December 19. - 20:07:48 »

Tegnap nagyon csúszott a 10-es, legalábbis este 11 körül, amikor arra jártam... Ha csak az nem... Kacsint
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #686 Dátum: 2013. December 19. - 23:24:24 »

Tegnap nagyon csúszott a 10-es, legalábbis este 11 körül, amikor arra jártam... Ha csak az nem... Kacsint
Az nem, faja téli gumijaim vannak. Mosolyog
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #687 Dátum: 2013. December 19. - 23:25:32 »

fel ne gyútsd
És mennyit fizetnél rá? Vigyorog Vigyorog Vigyorog

Á, csak ijesztgetem, hátha meggondolja magát. Biztos érzi, hogy nemsokára megyek, nem lesz használva és durcul.
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #688 Dátum: 2013. December 19. - 23:44:15 »

fel ne gyútsd
És mennyit fizetnél rá? Vigyorog Vigyorog Vigyorog

Á, csak ijesztgetem, hátha meggondolja magát. Biztos érzi, hogy nemsokára megyek, nem lesz használva és durcul.
Használva lesz az, csak nem úgy, ahogy kell!  Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #689 Dátum: 2013. December 20. - 07:44:56 »

Kap, majd apósod karban tartja, nehogy ellustuljon, lehet az majd jót tesz neki és jobban fog téged becsülni a lacsi  Mosolyog Kacsint Vigyorog
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
Oldalak: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 56   Fel

Ugrás: