cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #90 Dátum: 2009. Október 19. - 16:11:49 » |
|
Ahelyett, hogy az elsők megpuhultak volna, a hátsók is felkeményedtek.... Cápa! Kettő lehetőség van: 1. Titokban tunningól valaki a családban. 2. Kandi kamera! Iccaka rakják be a Koni gátlókat, reggel meg felveszik az arcodat! Alapvetően fun-loving person vagyok, de most ezen valahogy nem tudok röhögni.... Hát ez az!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #91 Dátum: 2009. Október 19. - 16:14:48 » |
|
Ma valami csoda történt.Lecseréltem télire a papucsokat,és a felemelést követően nem akadtak ki a telók. Nekem sajnos igen.... De érdekes módon nem a csere után...akkor egész jó volt a rugózás, hanem utána amikor mentem vele pár km-t és megjárattam fekvőrendőrön, akkor kezdett el keményedni. Most második napja mintha egy kemény tuningos autóm lenne. Kavicsos bejárón alig tudok kaparás nélkül elindulni... Na kiváncsi leszek,hogy majd holnapra leereszt-e? Jelentem,minden teló jól müxik .Vagy most ez rossz?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #92 Dátum: 2009. Október 19. - 17:40:17 » |
|
Ahelyett, hogy az elsők megpuhultak volna, a hátsók is felkeményedtek.... Cápa! Kettő lehetőség van: 1. Titokban tunningól valaki a családban. 2. Kandi kamera! Iccaka rakják be a Koni gátlókat, reggel meg felveszik az arcodat! Alapvetően fun-loving person vagyok, de most ezen valahogy nem tudok röhögni.... Hát ez az! Én csak vígasztalni akartalak a magam módján.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #93 Dátum: 2009. Október 20. - 21:30:59 » |
|
Ahelyett, hogy az elsők megpuhultak volna, a hátsók is felkeményedtek.... Cápa! Kettő lehetőség van: 1. Titokban tunningól valaki a családban. 2. Kandi kamera! Iccaka rakják be a Koni gátlókat, reggel meg felveszik az arcodat! Alapvetően fun-loving person vagyok, de most ezen valahogy nem tudok röhögni.... Hát ez az! Cápa!Guminyomást nézd meg 2.1bár-e.Ha több van benne igen pattogós tud lenni.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #94 Dátum: 2009. Október 21. - 05:18:16 » |
|
Ahelyett, hogy az elsők megpuhultak volna, a hátsók is felkeményedtek.... Cápa! Kettő lehetőség van: 1. Titokban tunningól valaki a családban. 2. Kandi kamera! Iccaka rakják be a Koni gátlókat, reggel meg felveszik az arcodat! Alapvetően fun-loving person vagyok, de most ezen valahogy nem tudok röhögni.... Hát ez az! Cápa!Guminyomást nézd meg 2.1bár-e.Ha több van benne igen pattogós tud lenni. Kösz, de magam cserélem a gumikat és mindig tizedre be van állítva.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #95 Dátum: 2009. Október 21. - 21:11:50 » |
|
Ahelyett, hogy az elsők megpuhultak volna, a hátsók is felkeményedtek.... Cápa! Kettő lehetőség van: 1. Titokban tunningól valaki a családban. 2. Kandi kamera! Iccaka rakják be a Koni gátlókat, reggel meg felveszik az arcodat! Alapvetően fun-loving person vagyok, de most ezen valahogy nem tudok röhögni.... Hát ez az! Cápa!Guminyomást nézd meg 2.1bár-e.Ha több van benne igen pattogós tud lenni. Kösz, de magam cserélem a gumikat és mindig tizedre be van állítva. akkor nem tudom mi lehet.De ilyet hogy bekeményedik a telló még soha nem hallottam.irnám hogy az enyém két napja volt emmelve de semmi változás csak nekem ültettve van igy már más minden.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #96 Dátum: 2009. Október 22. - 08:34:08 » |
|
Ahelyett, hogy az elsők megpuhultak volna, a hátsók is felkeményedtek.... Cápa! Kettő lehetőség van: 1. Titokban tunningól valaki a családban. 2. Kandi kamera! Iccaka rakják be a Koni gátlókat, reggel meg felveszik az arcodat! Alapvetően fun-loving person vagyok, de most ezen valahogy nem tudok röhögni.... Hát ez az! Cápa!Guminyomást nézd meg 2.1bár-e.Ha több van benne igen pattogós tud lenni. Kösz, de magam cserélem a gumikat és mindig tizedre be van állítva. akkor nem tudom mi lehet.De ilyet hogy bekeményedik a telló még soha nem hallottam.irnám hogy az enyém két napja volt emmelve de semmi változás csak nekem ültettve van igy már más minden. Nekem a gyári van bent, és mióta megvan mindig emelve lett az egész gép, mivel nincs még egy szett felnim. Amióta előjött ez a kicsúszós dolog, azót amindig veszettül figyelek, de nekem sose volt ilyen. Elvileg gyárilag úgy van kialakítva a teló, hogy ilyen ne is fordulhasson elő, mivel akár az autó is megsérülhet, ha szétcsúszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #97 Dátum: 2009. Október 22. - 10:58:17 » |
|
Ezzel a bekeményedés dologgal csak az a baj, hogy nem bekeményedik, hanem megragad. Az pedig azt jelenti, hogy nem sportosabb lesz a futómű, hanem meghalsz ha meg kell állni vagy be kell fordulni...
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #98 Dátum: 2009. Október 22. - 11:28:35 » |
|
Kanyarban, indulás után surlódó hang jön. Hátulról. Kézfék lenne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #99 Dátum: 2009. Október 22. - 12:11:09 » |
|
Lehetséges! Tolatva is? / mert nekem csak tolatva, de ritkán.../
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #100 Dátum: 2009. Október 22. - 13:07:46 » |
|
Lehetséges! Tolatva is? / mert nekem csak tolatva, de ritkán.../ Nekem is csak tolatva és mióta hideg van. Előző télen is volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #101 Dátum: 2009. Október 22. - 13:43:28 » |
|
Lehetséges! Tolatva is? / mert nekem csak tolatva, de ritkán.../ Nekem is csak tolatva és mióta hideg van. Előző télen is volt. Néhány napja, mióta hideg van, én is hallok tolatáskor ilyen súrlódó hangot. Nekem tavaly télen nem csinálta.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #102 Dátum: 2009. Október 22. - 14:54:32 » |
|
a rozsdásodó fékek, nyugi ez természetes.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #103 Dátum: 2009. Október 22. - 17:07:57 » |
|
Aztán meg 0 fok alatt elkezd nyikorogni a szilent is a döccenőknél.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #104 Dátum: 2009. Október 22. - 20:00:09 » |
|
a rozsdásodó fékek, nyugi ez természetes. Előrefele indulok, mindig. A kézifék múlt kedden volt kipucolva. De szerintem is az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|