Haart
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #705 Dátum: 2014. Február 09. - 23:36:58 » |
|
Hi, tudja valaki milyen hosszú stabilizáror rúd kell a 2005ös lacsiba (5 ajtós). Mert 2 vélét látok az egyik 275mm a másik pedig 300mm.
első vagy hátsó csak gyárit/gyári beszállítóít /CTR van a gyáriba/vegyél az bírja a legtovább! Első kell, a vezető oldali kotyog, bardiauton nézem. Birth, FL, Frap, Japanparts, Nipparts. Ezek vannak jelenleg ebből a Japan az 300mm a többi elvileg 275mm hosszú. Mindegy milyen hosszú ? Csak akkor mindkettő legyen cserélve vagy csak 1 méret megy bele? Ha nem hiszel nekem, akkor mérd meg az autón. Még a kereket sem kell levenni, csak elkormányozni valamelyik irányba. Semmi bizalmatlanság nincs irányodba tőlem. Max annyi hogy te is azt írtad hogy "szerintem"  De megnézem holnap. Márkából melyik lehet a jobb?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #706 Dátum: 2014. Február 10. - 06:43:50 » |
|
Hi, tudja valaki milyen hosszú stabilizáror rúd kell a 2005ös lacsiba (5 ajtós). Mert 2 vélét látok az egyik 275mm a másik pedig 300mm.
első vagy hátsó csak gyárit/gyári beszállítóít /CTR van a gyáriba/vegyél az bírja a legtovább! Első kell, a vezető oldali kotyog, bardiauton nézem. Birth, FL, Frap, Japanparts, Nipparts. Ezek vannak jelenleg ebből a Japan az 300mm a többi elvileg 275mm hosszú. Mindegy milyen hosszú ? Csak akkor mindkettő legyen cserélve vagy csak 1 méret megy bele? Ha nem hiszel nekem, akkor mérd meg az autón. Még a kereket sem kell levenni, csak elkormányozni valamelyik irányba. Semmi bizalmatlanság nincs irányodba tőlem. Max annyi hogy te is azt írtad hogy "szerintem"  De megnézem holnap. Márkából melyik lehet a jobb? elsőbe csak 1hossz létezik! bal jobb különböző mint írtam a CTR-t ajánlom az bírja a legtovább 4490/db van olcsó is majdnem féláron de az sz@r 2490/db
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Haart
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #707 Dátum: 2014. Február 10. - 11:05:06 » |
|
első vagy hátsó csak gyárit/gyári beszállítóít /CTR van a gyáriba/vegyél az bírja a legtovább! Első kell, a vezető oldali kotyog, bardiauton nézem. Birth, FL, Frap, Japanparts, Nipparts. Ezek vannak jelenleg ebből a Japan az 300mm a többi elvileg 275mm hosszú. Mindegy milyen hosszú ? Csak akkor mindkettő legyen cserélve vagy csak 1 méret megy bele? Ha nem hiszel nekem, akkor mérd meg az autón. Még a kereket sem kell levenni, csak elkormányozni valamelyik irányba. Semmi bizalmatlanság nincs irányodba tőlem. Max annyi hogy te is azt írtad hogy "szerintem"  De megnézem holnap. Márkából melyik lehet a jobb? elsőbe csak 1hossz létezik! bal jobb különböző mint írtam a CTR-t ajánlom az bírja a legtovább 4490/db van olcsó is majdnem féláron de az sz@r 2490/db Itt vidéken most bardiauto van csak így marad az ottani márkák egyike. Köszi a helpet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #708 Dátum: 2014. Február 10. - 11:20:11 » |
|
első vagy hátsó csak gyárit/gyári beszállítóít /CTR van a gyáriba/vegyél az bírja a legtovább! Első kell, a vezető oldali kotyog, bardiauton nézem. Birth, FL, Frap, Japanparts, Nipparts. Ezek vannak jelenleg ebből a Japan az 300mm a többi elvileg 275mm hosszú. Mindegy milyen hosszú ? Csak akkor mindkettő legyen cserélve vagy csak 1 méret megy bele? Ha nem hiszel nekem, akkor mérd meg az autón. Még a kereket sem kell levenni, csak elkormányozni valamelyik irányba. Semmi bizalmatlanság nincs irányodba tőlem. Max annyi hogy te is azt írtad hogy "szerintem"  De megnézem holnap. Márkából melyik lehet a jobb? elsőbe csak 1hossz létezik! bal jobb különböző mint írtam a CTR-t ajánlom az bírja a legtovább 4490/db van olcsó is majdnem féláron de az sz@r 2490/db Itt vidéken most bardiauto van csak így marad az ottani márkák egyike. Köszi a helpet. tudod a csomagküldést rég feltalálták... amúgy kép alapján a Nipparts is CTR-t csomagol Frapot és a Jananparts kerülném
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. Február 10. - 11:23:51 írta sebike »
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #709 Dátum: 2014. Február 10. - 13:28:52 » |
|
első vagy hátsó csak gyárit/gyári beszállítóít /CTR van a gyáriba/vegyél az bírja a legtovább! Első kell, a vezető oldali kotyog, bardiauton nézem. Birth, FL, Frap, Japanparts, Nipparts. Ezek vannak jelenleg ebből a Japan az 300mm a többi elvileg 275mm hosszú. Mindegy milyen hosszú ? Csak akkor mindkettő legyen cserélve vagy csak 1 méret megy bele? Ha nem hiszel nekem, akkor mérd meg az autón. Még a kereket sem kell levenni, csak elkormányozni valamelyik irányba. Semmi bizalmatlanság nincs irányodba tőlem. Max annyi hogy te is azt írtad hogy "szerintem"  De megnézem holnap. Márkából melyik lehet a jobb? elsőbe csak 1hossz létezik! bal jobb különböző mint írtam a CTR-t ajánlom az bírja a legtovább 4490/db van olcsó is majdnem féláron de az sz@r 2490/db Itt vidéken most bardiauto van csak így marad az ottani márkák egyike. Köszi a helpet. tudod a csomagküldést rég feltalálták... amúgy kép alapján a Nipparts is CTR-t csomagol Frapot és a Jananparts kerülném Pont ezt akartam írni  Én is Sebikétől rendeltem gyári cuccokat, és 2 nap múlva már nálam volt 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
szedreske
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #710 Dátum: 2014. Március 15. - 10:17:32 » |
|
Sziasztok. Ha hátsó lengéscsillapító cserére kerül a sor milyen márkát ajánlotok? Mert úgy néz ki az enyém teljesen ko mert érezni ahogy főleg rossz úton menet elpattog meg hintázik a hátulja és megemelt hátsó keréknél az egész kereket felfüggesztéssel együtt tudom emelgetni. semmi nincs kiszakadva csak magának a gátlónak semmi ellenállása nincsen. Bár elviszem beméretni hogy biztos rossz e.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szedreske
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #711 Dátum: 2014. Március 17. - 14:31:46 » |
|
Na bemérettem a lengéscsillapitokat bal első: 74,7 jobb első:74,9 bal hátsó 56.4 jobb hátsó 52.2 ennek alapján a gátlók jók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #712 Dátum: 2014. Március 17. - 16:46:32 » |
|
Na bemérettem a lengéscsillapitokat bal első: 74,7 jobb első:74,9 bal hátsó 56.4 jobb hátsó 52.2 ennek alapján a gátlók jók.
Jók, de nekem hasonló állapotnál, ha ültek hátul, akkor már beleért a kerék. Ha szedánod vagy HB-d van, akkor jó a Kayaba. Ha kombid, akkor hátsóból csak gyári van. Abból viszont javaslom a dízel gázosát, tovább bírja.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #713 Dátum: 2014. Március 17. - 17:04:51 » |
|
Jók, de nekem hasonló állapotnál, ha ültek hátul, akkor már beleért a kerék. Ha szedánod vagy HB-d van, akkor jó a Kayaba. Ha kombid, akkor hátsóból csak gyári van. Abból viszont javaslom a dízel gázosát, tovább bírja. gyakorlatilag már majdnem mindegy mit vesz az ember sajnos a Kayaba sem az ami pár éve volt
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szedreske
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #714 Dátum: 2014. Március 17. - 18:21:55 » |
|
Azért mérettem be mert amikor megemelem a hátulját simàn tudom fel le emelni a kereket rugostul lengőkarostól nincs semmi kiszakadva a gátlókat bemérettem ezek szerint ez ilyen. Vagy maga a rugók ilyen puhák
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szedreske
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #715 Dátum: 2014. Március 18. - 23:11:37 » |
|
Egyenetlen úton haladva apró kopogó hang jön jobb első keréktől az lehet stabpálcától? Tudtok momdani jó márkát amire megéri cserélni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kubu87
|
 |
« Hozzászólás #716 Dátum: 2014. Március 19. - 14:10:31 » |
|
Egyenetlen úton haladva apró kopogó hang jön jobb első keréktől az lehet stabpálcától? Tudtok momdani jó márkát amire megéri cserélni?
Nem biztos, hogy a futómű a ludas, többek között lehet, hogy a féknyerged lötyög a szétkopott kengyelfurat és a stiftek miatt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #717 Dátum: 2014. Március 19. - 14:15:33 » |
|
gyári
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szedreske
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #718 Dátum: 2014. Március 19. - 16:57:33 » |
|
Majd úgyis cserélem a héten a gumikat akkor lehet lekötöm a stabpálcákat azt megnézem az lögyög e. A fékeket tavasszal szétszedtem átzsíroztam az szinte gyári állapotú volt. a csúszkák ill stiftek is. Csak azért kérdezem mert a zsu.hu oldalon nagyon jó árak meg kedvezmények vannak. 2500 ért is van darabja. A gyári mennyibe kerül? pl nálad sebike?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #719 Dátum: 2014. Március 19. - 17:31:04 » |
|
Majd úgyis cserélem a héten a gumikat akkor lehet lekötöm a stabpálcákat azt megnézem az lögyög e. A fékeket tavasszal szétszedtem átzsíroztam az szinte gyári állapotú volt. a csúszkák ill stiftek is. Csak azért kérdezem mert a zsu.hu oldalon nagyon jó árak meg kedvezmények vannak. 2500 ért is van darabja. A gyári mennyibe kerül? pl nálad sebike?
Ha nincs megemelve az autó és akkor megrángatod, ha lóg érezni fogod.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
|