Lacetti klub fórum
2025. április 29. - 10:12:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 242777 alkalommal)
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #375 Dátum: 2008. Március 09. - 18:33:40 »

WTCC 1,4-es
Röpke 1 hét alatt Te vagy a 3. új tag ilyen Lacsival.  Vigyorog

Igen csak maradj aktív,hogy legyen tapasztalatunk.
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #376 Dátum: 2008. Március 09. - 18:37:38 »

WTCC 1,4-es
Röpke 1 hét alatt Te vagy a 3. új tag ilyen Lacsival.  Vigyorog

Maradok hű vagyok a fórumokhoz is meg az autokhoz is Kacsint
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #377 Dátum: 2008. Március 09. - 18:42:22 »

WTCC 1,4-es

Szép a Lovad.
Milyen a felszereltsége?  Vigyorog
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #378 Dátum: 2008. Március 09. - 18:45:38 »

Most éppen irigyeket szerezni van formám. Az a helyzet, hogy az én anyósom nem is igazi anyós, olyan rendes velem, gyermekeimmel, hogy az már szinte zavaró. Inkább hagyná, hogy a hátán fát vágjanak, minthogy beleszóljon bármelyikünk dolgába. Én őmiatta nem is igazán értem az anyós vicceket, szidalmakat. A rossz anyós azt hiszem engem is roppantúl kiborítana, megértem a szenvedő férfitársaimat- szegények, őszinte részvétem! Kacsint Béla, és Lewis fiam, mégiscsak itt a helyetek? Kacsint Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #379 Dátum: 2008. Március 09. - 18:46:39 »

WTCC 1,4-es

Szép a Lovad.

4.elektromos ablak
klíma
4 légzsák
alu felni
elöl hátul toldat
küszöb spoiler
szárny
4 tárcsafék
ebböl nem tudom mi számít extrának a lacsinál gondolom a toldatok meg a küszöb és a szárny.
Naplózva
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #380 Dátum: 2008. Március 09. - 18:47:54 »

Most éppen irigyeket szerezni van formám. Az a helyzet, hogy az én anyósom nem is igazi anyós, olyan rendes velem, gyermekeimmel, hogy az már szinte zavaró. Inkább hagyná, hogy a hátán fát vágjanak, minthogy beleszóljon bármelyikünk dolgába. Én őmiatta nem is igazán értem az anyós vicceket, szidalmakat. A rossz anyós azt hiszem engem is roppantúl kiborítana, megértem a szenvedő férfitársaimat- szegények, őszinte részvétem! Kacsint Béla, és Lewis fiam, mégiscsak itt a helyetek? Kacsint Vigyorog

Az én anyósom is kezes bárány imádom is  Vigyorog
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #381 Dátum: 2008. Március 09. - 18:57:03 »

Anyósról csak annyit:nekem van a legjobb a világon, úgyhogy kár erőlködnötök! Akkor jön, ha szükség van rá, vagy hívjuk. Nem szól bele még válsághelyzetekben sem az életünkbe, csak ha kérjüka  véleményét. Ha megyünk, akkor mindig vár valami finomsággal, sőt olyan sütit készít, amit az egész családból szinte csak én szeretek! (Volt már, hogy feleségem szülinapjára olyan tortát sütött, ami az én kedvencem! Vigyorog) Amúgy szakács és cukrász is egyben, így szívesen megyek hozzá!  Vigyorog Amúgy fiatalos, nincs 20 év sem köztünk, a feleségemmel való megismerkedésünk idejében pl a lányaival együtt ment pokolgép, beatrice stb. koncertre. Túrázni, kirándulni, szánkózni is együtt megyünk, tavaly is együtt voltunk először az Adrián, idén is együtt megy az egész család. Az unokáit imádja, és viszont is, hisz ha tehetnék, akkor odaköltöznének a nagyszülőkhöz!
Ha mindenkinek csak fele ennyire rendes anyósa lenne, egyetlen anyósvicc sem látott volna napvilágot!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #382 Dátum: 2008. Március 09. - 18:57:28 »

Végre egy jó hír a mocsokfalviaknak: lemondott Antal Attila a BKV Zrt-t tönkretevő vezére! Vigyorog Most volt az M1-en a hiradóban. Nézzétek meg az M2-esen, és láthatjátok Gidy papa buszát keresztűlmenni a képernyőn!  Kacsint De azért továbbra is tegezhettek! Vigyorog Vigyorog Vigyorog A népszavazás is eredményes lett! He
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #383 Dátum: 2008. Március 09. - 18:58:32 »

Az én anyósom is kezes bárány imádom is  Vigyorog
Én meg azthittem,hogy egyedül leszek a "jóanyóssal és lám".
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #384 Dátum: 2008. Március 09. - 18:59:29 »

WTCC 1,4-es

Szép a Lovad.

4.elektromos ablak
klíma
4 légzsák
alu felni
elöl hátul toldat
küszöb spoiler
szárny
4 tárcsafék
ebböl nem tudom mi számít extrának a lacsinál gondolom a toldatok meg a küszöb és a szárny.
Üdv a fórumon!
az Elite-hez képest a + két légzsák és  a spoilerek, a felnik az extrák.
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #385 Dátum: 2008. Március 09. - 19:02:39 »

Sziasztok megjöttem hozzátok mint Lacetti tulajdonos remélem sok örömöt okoz majd az autó,és azt is remélem engem elkerülnek az említett hibák Vigyorog
Üdv a fedélneten! Ne nősülj meg és nem lesznek ilyen gondjaid!
Ja, hogy az autó hibái? Ha hiszed, ha nem, én az örök elégedetlen majdnem teljesen meg vagyok vekle elégedve. Cserben még nem hagyott, pechlámpa még nem volt. Pedig már jön a 2. kötelező szervíz és többször jártam vele külhonban!
Élvezd és szeresd a Vasadat, vigyázz rá és villogj d, dudálj, jha látod a klub matricáját!
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #386 Dátum: 2008. Március 09. - 19:03:19 »

Cápa! Már többször mondtam, hogy sok közös van bennünk!  Ebben is detto! Vigyorog Ha feljön hozzánk, ebéddel vár, mindig van süti, és tiszta vasalt ing, rend a lakásban, szóval csúcs! Vigyorog Ha lemegyünk hozzá az Alföldre, mindenkinek kívánságműsora van! Vigyorog Persze tudom, a kivétel erősíti a szabályt! ;)Most Cápa, Meatloaf, és én szaporítjuk az irigyek népes táborát! Kacsint
Naplózva

ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #387 Dátum: 2008. Március 09. - 19:05:41 »

WTCC 1,4-es

Szép a Lovad.

4.elektromos ablak
klíma
4 légzsák
alu felni
elöl hátul toldat
küszöb spoiler
szárny
4 tárcsafék
Üdv a fórumon!
az Elite-hez képest a + két légzsák és  a spoilerek, a felnik az extrák.

195/55 gumik,riasztó,központizár,oldalsó légterelők üvegnél és majd még eszebe jut a többi.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #388 Dátum: 2008. Március 09. - 19:06:43 »

Sziasztok megjöttem hozzátok mint Lacetti tulajdonos remélem sok örömöt okoz majd az autó,és azt is remélem engem elkerülnek az említett hibák Vigyorog
Üdv a fedélneten! Ne nősülj meg és nem lesznek ilyen gondjaid!
Ja, hogy az autó hibái? Ha hiszed, ha nem, én az örök elégedetlen majdnem teljesen meg vagyok vekle elégedve. Cserben még nem hagyott, pechlámpa még nem volt. Pedig már jön a 2. kötelező szervíz és többször jártam vele külhonban!
Élvezd és szeresd a Vasadat, vigyázz rá és villogj d, dudálj, jha látod a klub matricáját!
Az első sort visszavontam! A többi érvényes!
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #389 Dátum: 2008. Március 09. - 19:07:49 »

Cápa! Már többször mondtam, hogy sok közös van bennünk!  Ebben is detto! Vigyorog Ha feljön hozzánk, ebéddel vár, mindig van süti, és tiszta vasalt ing, rend a lakásban, szóval csúcs! Vigyorog Ha lemegyünk hozzá az Alföldre, mindenkinek kívánságműsora van! Vigyorog Persze tudom, a kivétel erősíti a szabályt! ;)Most Cápa, Meatloaf, és én szaporítjuk az irigyek népes táborát! Kacsint

Nekünk is ő főz 1 szavamba kerül és süti a kedvencemet,és persze én is így állok hozzá ha neki kell valami.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 129   Fel

Ugrás: