ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #390 Dátum: 2008. Március 09. - 19:08:33 » |
|
Sziasztok megjöttem hozzátok mint Lacetti tulajdonos remélem sok örömöt okoz majd az autó,és azt is remélem engem elkerülnek az említett hibák  Üdv a fedélneten! Ne nősülj meg és nem lesznek ilyen gondjaid! Ja, hogy az autó hibái? Ha hiszed, ha nem, én az örök elégedetlen majdnem teljesen meg vagyok vekle elégedve. Cserben még nem hagyott, pechlámpa még nem volt. Pedig már jön a 2. kötelező szervíz és többször jártam vele külhonban! Élvezd és szeresd a Vasadat, vigyázz rá és villogj d, dudálj, jha látod a klub matricáját! Az első sort visszavontam! A többi érvényes! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #391 Dátum: 2008. Március 09. - 19:09:06 » |
|
Sziasztok megjöttem hozzátok mint Lacetti tulajdonos remélem sok örömöt okoz majd az autó,és azt is remélem engem elkerülnek az említett hibák  Üdv a fedélneten! Ne nősülj meg és nem lesznek ilyen gondjaid! Ja, hogy az autó hibái? Ha hiszed, ha nem, én az örök elégedetlen majdnem teljesen meg vagyok vekle elégedve. Cserben még nem hagyott, pechlámpa még nem volt. Pedig már jön a 2. kötelező szervíz és többször jártam vele külhonban! Élvezd és szeresd a Vasadat, vigyázz rá és villogj d, dudálj, jha látod a klub matricáját! Az első sort visszavontam! A többi érvényes! Mi van észrevetted ,hogy az asszony mögötted áll? 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #392 Dátum: 2008. Március 09. - 19:09:58 » |
|
WTCC 1,4-es
Röpke 1 hét alatt Te vagy a 3. új tag ilyen Lacsival.  Igen csak maradj aktív,hogy legyen tapasztalatunk. Maradok hű vagyok a fórumokhoz is meg az autokhoz is  Szép a Lovad. Milyen a felszereltsége?  4.elektromos ablak klíma 4 légzsák alu felni elöl hátul toldat küszöb spoiler szárny 4 tárcsafék ebböl nem tudom mi számít extrának a lacsinál gondolom a toldatok meg a küszöb és a szárny. Üdv a fórumon! az Elite-hez képest a + két légzsák és a spoilerek, a felnik az extrák. 195/55 gumik,riasztó,központizár,oldalsó légterelők üvegnél és majd még eszebe jut a többi. 195/55/R15?! WTCC-re? Még októberben lttam gomboséknál egy WTCC-t, azon ugyanolyan 16-os papucsok voltak, mint az enyémen. Alufelnivel ofkórz.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #393 Dátum: 2008. Március 09. - 19:12:42 » |
|
Sziasztok megjöttem hozzátok mint Lacetti tulajdonos remélem sok örömöt okoz majd az autó,és azt is remélem engem elkerülnek az említett hibák  Üdv a fedélneten! Ne nősülj meg és nem lesznek ilyen gondjaid! Ja, hogy az autó hibái? Ha hiszed, ha nem, én az örök elégedetlen majdnem teljesen meg vagyok vekle elégedve. Cserben még nem hagyott, pechlámpa még nem volt. Pedig már jön a 2. kötelező szervíz és többször jártam vele külhonban! Élvezd és szeresd a Vasadat, vigyázz rá és villogj d, dudálj, jha látod a klub matricáját! Az első sort visszavontam! A többi érvényes! Mi van észrevetted ,hogy az asszony mögötted áll?  Nem, csak közbe rájöttem, hogy a cartárs sorstárs, csak a szerencsésebbek közül :-). De röhögj csak, mert nem léptem ki amíg elmentem a gép mellől és bizony beleolvasott abba, amit írtam. 15 perc blablabla a következmény. Lehet fokozni a mirelite mosolyszünetet? Anyósom mellett szól viszont, hogy imádja az unokáját. Vagy ez alap?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #394 Dátum: 2008. Március 09. - 19:15:13 » |
|
Igen 195/55/R15 pacskerok vannak rajta és nagyon jól fekszik a kanyarokban vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #395 Dátum: 2008. Március 09. - 19:17:37 » |
|
Jó hir: Akidobos él, csak nagyon elfoglalt, majd újra jön közénk! Rossz: Talma motorja vezető helyről hátrasorolta, de pontot azért mentett. Jó: Antal Attila ment! Rossz: a tengerészünket operálják kedden. Cap! Privi ment itt is iwiw-en is! BeZe! Neked is! Most kapcsoljátok az M2-est, ha látni akarjátok a buszomat!  Lehet, hogy új topicot kell indítani anyós ügyben? Azon belűl: jó, és rossz anyós rovattal? 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #396 Dátum: 2008. Március 09. - 19:21:20 » |
|
Igen 195/55/R15 pacskerok vannak rajta és nagyon jól fekszik a kanyarokban vele.
Legalább nem ér le az eleje, mint nekem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #397 Dátum: 2008. Március 09. - 19:23:43 » |
|
Jó hir: Akidobos él, csak nagyon elfoglalt, majd újra jön közénk! Rossz: Talma motorja vezető helyről hátrasorolta, de pontot azért mentett. Jó: Antal Attila ment! Rossz: a tengerészünket operálják kedden. Cap! Privi ment itt is iwiw-en is! BeZe! Neked is! Most kapcsoljátok az M2-est, ha látni akarjátok a buszomat!  Lehet, hogy új topicot kell indítani anyós ügyben? Azon belűl: jó, és rossz anyós rovattal?  Nem kell az új topic! A Törzsasztal pont erre való! nézzétek meg, hogy amikor kezd elgurulni a gyógyszerünk (copyright ladlac), akkor minden topicban eltérünk a témától. Nem kell újabb topic,, ez a kérdéskör úgyis kihuny holnapra. Rossz: a marhája még fizet is a műtétért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #398 Dátum: 2008. Március 09. - 19:24:46 » |
|
Legalább nem ér le az eleje, mint nekem. nagy szerencse hogy nem ültették meg a gépet. elektromos tükör meg amit felsoroltam azt ennyi azt hiszem az extra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 09. - 19:27:34 írta ZOTYA1983 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #399 Dátum: 2008. Március 09. - 19:27:13 » |
|
Észrevettétek, hogy egyre több fiatal vásárolja szeretett márkánkat? Ez örö, ez bodottá!  Én is üdvözöllek nálunk Zotya 1983 ! Sok sikert az autóhoz, remélhetőleg sok örömet okoz majd. A fogyasztás az első időkben tényleg vadabb a kelleténél és később sem lesz Swift I.-es. A dinamika pedig pozitív irányba fog majd változni, csak járasd ügyesen. Az öregebb tagokkal meg vigyázzál mert szőrnyű egy háklis banda! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #400 Dátum: 2008. Március 09. - 19:28:48 » |
|
Legalább nem ér le az eleje, mint nekem. nagy szerencse hogy nem ültették meg a gépet. elektromos tükör meg amit felsoroltam azt ennyi azt hiszem az extra. Elektromos tükör nem extra. A tiéd nincs megültetve, mert az nyém biza csüccs. És így adta kereskedő. A Te papucsaidat fel sem tudom tenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #401 Dátum: 2008. Március 09. - 19:29:38 » |
|
Észrevettétek, hogy egyre több fiatal vásárolja szeretett márkánkat? Ez örö, ez bodottá!  Én is üdvözöllek nálunk Zotya 1983 ! Sok sikert az autóhoz, remélhetőleg sok örömet okoz majd. A fogyasztás az első időkben tényleg vadabb a kelleténél és később sem lesz Swift I.-es. A dinamika pedig pozitív irányba fog majd változni, csak járasd ügyesen. Az öregebb tagokkal meg vigyázzál mert szőrnyű egy háklis banda!  Örülök hogy köztetek lehetek és vigyázok rá mint a szemem világára,aminek nagyon örülök hogy garázsban van elöző autóm sajnos csaillag garázsos volt:( És hamar el is rohadt a kasztnia
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #402 Dátum: 2008. Március 09. - 19:36:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #403 Dátum: 2008. Március 09. - 19:38:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
|