Lacetti klub fórum
2025. április 29. - 10:17:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 242780 alkalommal)
ZOTYA1983
Vén róka
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #390 Dátum: 2008. Március 09. - 19:08:33 »

Sziasztok megjöttem hozzátok mint Lacetti tulajdonos remélem sok örömöt okoz majd az autó,és azt is remélem engem elkerülnek az említett hibák Vigyorog
Üdv a fedélneten! Ne nősülj meg és nem lesznek ilyen gondjaid!
Ja, hogy az autó hibái? Ha hiszed, ha nem, én az örök elégedetlen majdnem teljesen meg vagyok vekle elégedve. Cserben még nem hagyott, pechlámpa még nem volt. Pedig már jön a 2. kötelező szervíz és többször jártam vele külhonban!
Élvezd és szeresd a Vasadat, vigyázz rá és villogj d, dudálj, jha látod a klub matricáját!
Az első sort visszavontam! A többi érvényes!

Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #391 Dátum: 2008. Március 09. - 19:09:06 »

Sziasztok megjöttem hozzátok mint Lacetti tulajdonos remélem sok örömöt okoz majd az autó,és azt is remélem engem elkerülnek az említett hibák Vigyorog
Ja, hogy az autó hibái? Ha hiszed, ha nem, én az örök elégedetlen majdnem teljesen meg vagyok vekle elégedve. Cserben még nem hagyott, pechlámpa még nem volt. Pedig már jön a 2. kötelező szervíz és többször jártam vele külhonban!
Élvezd és szeresd a Vasadat, vigyázz rá és villogj d, dudálj, jha látod a klub matricáját!
Mi van észrevetted ,hogy az asszony mögötted áll? Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #392 Dátum: 2008. Március 09. - 19:09:58 »

WTCC 1,4-es
Röpke 1 hét alatt Te vagy a 3. új tag ilyen Lacsival.  Vigyorog

Igen csak maradj aktív,hogy legyen tapasztalatunk.

Maradok hű vagyok a fórumokhoz is meg az autokhoz is Kacsint
Szép a Lovad.
Milyen a felszereltsége?  Vigyorog

4.elektromos ablak
klíma
4 légzsák
alu felni
elöl hátul toldat
küszöb spoiler
szárny
4 tárcsafék
ebböl nem tudom mi számít extrának a lacsinál gondolom a toldatok meg a küszöb és a szárny.
Üdv a fórumon!
az Elite-hez képest a + két légzsák és  a spoilerek, a felnik az extrák.

195/55 gumik,riasztó,központizár,oldalsó légterelők üvegnél és majd még eszebe jut a többi.
195/55/R15?! WTCC-re? Még októberben lttam gomboséknál egy WTCC-t, azon ugyanolyan 16-os papucsok voltak, mint az enyémen. Alufelnivel ofkórz.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #393 Dátum: 2008. Március 09. - 19:12:42 »

Mi van észrevetted ,hogy az asszony mögötted áll? Vigyorog Vigyorog
Nem, csak közbe rájöttem, hogy a cartárs sorstárs, csak a szerencsésebbek közül :-).
De röhögj csak, mert nem léptem ki amíg elmentem a gép mellől és bizony beleolvasott abba, amit írtam. 15 perc blablabla a következmény. Lehet fokozni a mirelite mosolyszünetet?
Anyósom mellett szól viszont, hogy imádja az unokáját. Vagy ez alap?
Naplózva

ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #394 Dátum: 2008. Március 09. - 19:15:13 »

Igen 195/55/R15 pacskerok vannak rajta és nagyon jól fekszik a kanyarokban vele.
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #395 Dátum: 2008. Március 09. - 19:17:37 »

Jó hir: Akidobos él, csak nagyon elfoglalt, majd újra jön közénk! Rossz: Talma motorja vezető helyről hátrasorolta, de pontot azért mentett. Jó: Antal Attila ment! Rossz: a tengerészünket operálják kedden. Cap! Privi ment itt is iwiw-en is! BeZe! Neked is! Most kapcsoljátok az M2-est, ha látni akarjátok a buszomat! Kacsint Lehet, hogy új topicot kell indítani anyós ügyben? Azon belűl: jó, és rossz anyós rovattal? Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #396 Dátum: 2008. Március 09. - 19:21:20 »

Igen 195/55/R15 pacskerok vannak rajta és nagyon jól fekszik a kanyarokban vele.
Legalább nem ér le az eleje, mint nekem.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #397 Dátum: 2008. Március 09. - 19:23:43 »

Jó hir: Akidobos él, csak nagyon elfoglalt, majd újra jön közénk! Rossz: Talma motorja vezető helyről hátrasorolta, de pontot azért mentett. Jó: Antal Attila ment! Rossz: a tengerészünket operálják kedden. Cap! Privi ment itt is iwiw-en is! BeZe! Neked is! Most kapcsoljátok az M2-est, ha látni akarjátok a buszomat! Kacsint Lehet, hogy új topicot kell indítani anyós ügyben? Azon belűl: jó, és rossz anyós rovattal? Vigyorog
Nem kell az új topic! A Törzsasztal pont erre való! nézzétek meg, hogy amikor kezd elgurulni a gyógyszerünk (copyright ladlac), akkor minden topicban eltérünk a témától. Nem kell újabb topic,, ez a kérdéskör úgyis kihuny holnapra.
Rossz: a marhája még fizet is a műtétért.
Naplózva

ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #398 Dátum: 2008. Március 09. - 19:24:46 »

nagy szerencse hogy nem ültették meg a gépet.
elektromos tükör meg amit felsoroltam azt ennyi azt hiszem az extra.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 09. - 19:27:34 írta ZOTYA1983 » Naplózva
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #399 Dátum: 2008. Március 09. - 19:27:13 »

Észrevettétek, hogy egyre több fiatal vásárolja szeretett márkánkat? Ez örö, ez bodottá! Vigyorog

Én is üdvözöllek nálunk Zotya 1983 ! Sok sikert az autóhoz, remélhetőleg sok örömet okoz majd. A fogyasztás az első időkben tényleg vadabb a kelleténél és később sem lesz Swift I.-es. A dinamika pedig pozitív irányba fog majd változni, csak járasd ügyesen.
 Az öregebb tagokkal meg vigyázzál mert szőrnyű egy háklis banda! Vigyorog Vigyorog Vigyorog

Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #400 Dátum: 2008. Március 09. - 19:28:48 »

nagy szerencse hogy nem ültették meg a gépet.
elektromos tükör meg amit felsoroltam azt ennyi azt hiszem az extra.
Elektromos tükör nem extra.
A tiéd nincs megültetve, mert az nyém biza csüccs. És így adta kereskedő. A Te papucsaidat fel sem tudom tenni.
Naplózva

ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #401 Dátum: 2008. Március 09. - 19:29:38 »

Észrevettétek, hogy egyre több fiatal vásárolja szeretett márkánkat? Ez örö, ez bodottá! Vigyorog

Én is üdvözöllek nálunk Zotya 1983 ! Sok sikert az autóhoz, remélhetőleg sok örömet okoz majd. A fogyasztás az első időkben tényleg vadabb a kelleténél és később sem lesz Swift I.-es. A dinamika pedig pozitív irányba fog majd változni, csak járasd ügyesen.
 Az öregebb tagokkal meg vigyázzál mert szőrnyű egy háklis banda! Vigyorog Vigyorog Vigyorog

Örülök hogy köztetek lehetek és vigyázok rá mint a szemem világára,aminek nagyon örülök hogy garázsban van elöző autóm sajnos csaillag garázsos volt:( És hamar el is rohadt a kasztnia
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #402 Dátum: 2008. Március 09. - 19:36:33 »

De Jopek! Kérlek! Hol vagyunk mi háklisak? Hát szólunk mi, hogy ezt meg azt nem kéne leírni?  Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #403 Dátum: 2008. Március 09. - 19:38:29 »

De Jopek! Kérlek! Hol vagyunk mi háklisak? Hát szólunk mi, hogy ezt meg azt nem kéne leírni?  Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Ugyan kapitány! Csak a Szabályzat "hangos megtestesítői" vagyunk, hisz tudhatod!  Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #404 Dátum: 2008. Március 09. - 19:46:05 »

Látod Zotya erről beszélek.
Nem általlanak belekötni még az egyik mod.ba sem! Vigyorog ( És ez a kolléga még szelíd is mer' tengerész, de van köztük buszvezető is! Majd attól is kapok jól a monitorra!)
Na csak azért mondom, óvatosan... Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 129   Fel

Ugrás: