ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #405 Dátum: 2008. Március 09. - 19:47:36 » |
|
Közületek cserélt valaki dobot sport dobra? Azt a szervizbe cseréltessem gari miatt kédezem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #407 Dátum: 2008. Március 09. - 19:50:00 » |
|
Tudom és nem is panaszkodtam. De hogy "öreg", meg ilyesmik...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #408 Dátum: 2008. Március 09. - 19:59:44 » |
|
Közületek cserélt valaki dobot sport dobra? Azt a szervizbe cseréltessem gari miatt kédezem?
Talán Cápa tudna válaszolni erre a kérdésre. Mertmivel Ő ex-serviceman.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #409 Dátum: 2008. Március 09. - 20:30:59 » |
|
ZOTYA1983! Szép a vasad, de a rendszámot takard ki! Jobb ha nem látják a látogatók, esetleg ötleteket kapnának!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #410 Dátum: 2008. Március 09. - 20:32:39 » |
|
Alulírottak szépen küldik nekem anyóspajtásaik telefonszámát! Majd én rávezetem őket a fórum olvasásra!  Az anyós az nehezebb ügy.Azt nem lehet elzavarni.Én mondjuk minimálprogramon vagyok vele kapcsolatban.Mindenből egy kicsi.Kis beszéd kis találkozó stb.Én a kapcsolatunk kezdetén tartottam eligazítást neki a miheztartás végett.Csak, hogy tudja ki hány kilós és kinek mi a szerepe és hatásköre ebben a családban.Kisebb nagyobb zökkenőktől eltekintve működik a dolog.( a zökkenőknél nagyokat kell nyelnem és forognak a szemeim)
Az elején próbáltam én is valami hasonlót, de rutin híján a bevésődés nem volt mély. Mostanra meg a fejemre nőt. Sajna a minimál meeting nem münködik, mert két házra lakik, reggel fél 8-kor már az ajtóban áll. És úgy hajszol, mint 10 főnök. Azt hiszi, hogy nyaryalni járok el hónapokra. Néha vágyakozva pislogok a szekerce irányába... Aztán sóhaj, nyelés, beletörődés. (Ezt is unom már!!!).
Hja, nem egyszerű az élet, mi? Nagy igazság: asszony verve, pénz olvasva, anyos elhantolva. Az első nem az én stílusom; a másodikat költöm, nem olvasom, a harmadikat álmodom!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #411 Dátum: 2008. Március 09. - 20:33:39 » |
|
Tegnap Pesten láttam egy fekete HB-t ugyanolyan csíkozással, mint az enyém. Rendszánra KKU-s volt. Jó 10 percig jött mögöttem, tehát a linket levehette, ha akarta. Viszont a rendszámtábla keret Iterart-os volt, azt hittem csak a Gyulaiék matricázzák így az autókat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #412 Dátum: 2008. Március 09. - 20:35:35 » |
|
Alulírottak szépen küldik nekem anyóspajtásaik telefonszámát! Majd én rávezetem őket a fórum olvasásra!  Az anyós az nehezebb ügy.Azt nem lehet elzavarni.Én mondjuk minimálprogramon vagyok vele kapcsolatban.Mindenből egy kicsi.Kis beszéd kis találkozó stb.Én a kapcsolatunk kezdetén tartottam eligazítást neki a miheztartás végett.Csak, hogy tudja ki hány kilós és kinek mi a szerepe és hatásköre ebben a családban.Kisebb nagyobb zökkenőktől eltekintve működik a dolog.( a zökkenőknél nagyokat kell nyelnem és forognak a szemeim)
Az elején próbáltam én is valami hasonlót, de rutin híján a bevésődés nem volt mély. Mostanra meg a fejemre nőt. Sajna a minimál meeting nem münködik, mert két házra lakik, reggel fél 8-kor már az ajtóban áll. És úgy hajszol, mint 10 főnök. Azt hiszi, hogy nyaryalni járok el hónapokra. Néha vágyakozva pislogok a szekerce irányába... Aztán sóhaj, nyelés, beletörődés. (Ezt is unom már!!!).
Hja, nem egyszerű az élet, mi? Nagy igazság: asszony verve, pénz olvasva, anyos elhantolva. Az első nem az én stílusom; a másodikat költöm, nem olvasom, a harmadikat álmodom!
Így akarsz eltávolítani minket?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #413 Dátum: 2008. Március 09. - 20:36:35 » |
|
Tegnap Pesten láttam egy fekete HB-t ugyanolyan csíkozással, mint az enyém. Rendszánra KKU-s volt. Jó 10 percig jött mögöttem, tehát a linket levehette, ha akarta. Viszont a rendszámtábla keret Iterart-os volt, azt hittem csak a Gyulaiék matricázzák így az autókat!
Cap! Hátul a Lacetti felirat alatt van neked valami írva. Valami dekoros cég (csak kost nem ugrik be). A Gyulaiék is, és más is ezzel a céggel csináltatja a desingt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #414 Dátum: 2008. Március 09. - 20:36:56 » |
|
Alulírottak szépen küldik nekem anyóspajtásaik telefonszámát! Majd én rávezetem őket a fórum olvasásra!  [ Nem lehetne inkább rávezetni a privát szférám iránti tiszteletre? Peti! Miért utálsz ennyire?! Nem elég, hogy a lánya beleolvasott a mai nap írományaiba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #415 Dátum: 2008. Március 09. - 20:37:47 » |
|
ZOTYA1983! Szép a vasad, de a rendszámot takard ki! Jobb ha nem látják a látogatók, esetleg ötleteket kapnának!
csináltam mozgó avatart így csak nem lehet látni  Köszönöm a tiétek is szép 1-től 1-ig hisz shevrolet mind 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #416 Dátum: 2008. Március 09. - 20:38:00 » |
|
Cap! Hátul a Lacetti felirat alatt van neked valami írva. Valami dekoros cég (csak kost nem ugrik be). A Gyulaiék is, és más is ezzel a céggel csináltatja a desingt. Meg az első indexek alatt is: Dekor Vájó, nem javaslom őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #417 Dátum: 2008. Március 09. - 20:39:29 » |
|
MNT! Most órabérért vagy itt, vagy szabadidőben?  Milyenek az új cicik? Pardon, dudák. Illetve kürtök, na!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #418 Dátum: 2008. Március 09. - 20:40:16 » |
|
Cap! Hátul a Lacetti felirat alatt van neked valami írva. Valami dekoros cég (csak kost nem ugrik be). A Gyulaiék is, és más is ezzel a céggel csináltatja a desingt. Meg az első indexek alatt is: Dekor Vájó, nem javaslom őket. Na, az. Az Interat is velük dolgoztat. Tehát nem meglepő, hogy látunk még olyan desingt, amilyen a tiéd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #419 Dátum: 2008. Március 09. - 20:42:43 » |
|
MNT! Most órabérért vagy itt, vagy szabadidőben?  Milyenek az új cicik? Pardon, dudák. Illetve kürtök, na! Most már itthon vagyok!A dudák jók lettek, elképesztő jó hangjuk van. Szerencsére hagyták, hogy megcsináljam.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
|