Lacetti klub fórum
2025. április 29. - 15:43:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 242837 alkalommal)
ZOTYA1983
Vén róka
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #405 Dátum: 2008. Március 09. - 19:47:36 »

Közületek cserélt valaki dobot sport dobra? Azt a szervizbe cseréltessem gari miatt kédezem?
Naplózva
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #406 Dátum: 2008. Március 09. - 19:49:12 »

De Jopek! Kérlek! Hol vagyunk mi háklisak? Hát szólunk mi, hogy ezt meg azt nem kéne leírni?  Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Látod Zotya erről beszélek.
Nem általlanak belekötni még az egyik mod.ba sem! Vigyorog ( És ez a kolléga még szelíd is mer' tengerész, de van köztük buszvezető is! Majd attól is kapok jól a monitorra!)
Na csak azért mondom, óvatosan... Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Megtudom magam védeni antenna szerelő vagyok sok sok érdekes néppel találkozom velük is birok komunikálni még a rossz napokon is Vigyorog
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #407 Dátum: 2008. Március 09. - 19:50:00 »

De Jopek! Kérlek! Hol vagyunk mi háklisak? Hát szólunk mi, hogy ezt meg azt nem kéne leírni?  Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Ugyan kapitány! Csak a Szabályzat "hangos megtestesítői" vagyunk, hisz tudhatod!  Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Tudom és nem is panaszkodtam. De hogy "öreg", meg ilyesmik...
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #408 Dátum: 2008. Március 09. - 19:59:44 »

Közületek cserélt valaki dobot sport dobra? Azt a szervizbe cseréltessem gari miatt kédezem?
Talán Cápa tudna válaszolni erre a kérdésre. Mertmivel Ő ex-serviceman.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #409 Dátum: 2008. Március 09. - 20:30:59 »

ZOTYA1983! Szép a vasad, de a rendszámot takard ki! Jobb ha nem látják a látogatók, esetleg ötleteket kapnának!
Naplózva

peti74
Ezredes

Lacetti Sedan 1.4 Star

« Hozzászólás #410 Dátum: 2008. Március 09. - 20:32:39 »

Alulírottak szépen küldik nekem anyóspajtásaik telefonszámát!
Majd én rávezetem őket a fórum olvasásra!

Az anyós az nehezebb ügy.Azt nem lehet elzavarni.Én mondjuk minimálprogramon vagyok vele kapcsolatban.Mindenből egy kicsi.Kis beszéd kis találkozó stb.Én a kapcsolatunk kezdetén tartottam eligazítást neki a miheztartás végett.Csak, hogy tudja ki hány kilós és kinek mi a szerepe és hatásköre ebben a családban.Kisebb nagyobb zökkenőktől eltekintve működik a dolog.( a zökkenőknél nagyokat kell nyelnem és forognak a szemeim)

Az elején próbáltam én is valami hasonlót, de rutin híján a bevésődés nem volt mély. Mostanra meg a fejemre nőt. Sajna a minimál meeting nem münködik, mert két házra lakik, reggel fél 8-kor már az ajtóban áll. És úgy hajszol, mint 10 főnök. Azt hiszi, hogy nyaryalni járok el hónapokra. Néha vágyakozva pislogok a szekerce irányába... Aztán sóhaj, nyelés, beletörődés. (Ezt is unom már!!!).

Hja, nem egyszerű az élet, mi? Nagy igazság: asszony verve, pénz olvasva, anyos elhantolva.
Az első nem az én stílusom; a másodikat költöm, nem olvasom, a harmadikat álmodom!
Naplózva

...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #411 Dátum: 2008. Március 09. - 20:33:39 »

Tegnap Pesten láttam egy fekete HB-t ugyanolyan csíkozással, mint az enyém. Rendszánra KKU-s volt. Jó 10 percig jött mögöttem, tehát a linket levehette, ha akarta.
Viszont a rendszámtábla keret Iterart-os volt, azt hittem csak a Gyulaiék matricázzák így az autókat!
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #412 Dátum: 2008. Március 09. - 20:35:35 »

Az anyós az nehezebb ügy.Azt nem lehet elzavarni.Én mondjuk minimálprogramon vagyok vele kapcsolatban.Mindenből egy kicsi.Kis beszéd kis találkozó stb.Én a kapcsolatunk kezdetén tartottam eligazítást neki a miheztartás végett.Csak, hogy tudja ki hány kilós és kinek mi a szerepe és hatásköre ebben a családban.Kisebb nagyobb zökkenőktől eltekintve működik a dolog.( a zökkenőknél nagyokat kell nyelnem és forognak a szemeim)

Az elején próbáltam én is valami hasonlót, de rutin híján a bevésődés nem volt mély. Mostanra meg a fejemre nőt. Sajna a minimál meeting nem münködik, mert két házra lakik, reggel fél 8-kor már az ajtóban áll. És úgy hajszol, mint 10 főnök. Azt hiszi, hogy nyaryalni járok el hónapokra. Néha vágyakozva pislogok a szekerce irányába... Aztán sóhaj, nyelés, beletörődés. (Ezt is unom már!!!).

Hja, nem egyszerű az élet, mi? Nagy igazság: asszony verve, pénz olvasva, anyos elhantolva.
Az első nem az én stílusom; a másodikat költöm, nem olvasom, a harmadikat álmodom!
Így akarsz eltávolítani minket?
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #413 Dátum: 2008. Március 09. - 20:36:35 »

Tegnap Pesten láttam egy fekete HB-t ugyanolyan csíkozással, mint az enyém. Rendszánra KKU-s volt. Jó 10 percig jött mögöttem, tehát a linket levehette, ha akarta.
Viszont a rendszámtábla keret Iterart-os volt, azt hittem csak a Gyulaiék matricázzák így az autókat!

Cap!

Hátul a Lacetti felirat alatt van neked valami írva. Valami dekoros cég (csak kost nem ugrik be). A Gyulaiék is, és más is ezzel a céggel csináltatja  a desingt.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #414 Dátum: 2008. Március 09. - 20:36:56 »

[
Nem lehetne inkább rávezetni a privát szférám iránti tiszteletre?
Peti! Miért utálsz ennyire?! Nem elég, hogy a lánya beleolvasott a mai nap írományaiba?
Naplózva

ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #415 Dátum: 2008. Március 09. - 20:37:47 »

ZOTYA1983! Szép a vasad, de a rendszámot takard ki! Jobb ha nem látják a látogatók, esetleg ötleteket kapnának!
csináltam mozgó avatart így csak nem lehet látni Kacsint
Köszönöm a tiétek is szép 1-től 1-ig hisz shevrolet mind Vigyorog
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #416 Dátum: 2008. Március 09. - 20:38:00 »

Cap!

Hátul a Lacetti felirat alatt van neked valami írva. Valami dekoros cég (csak kost nem ugrik be). A Gyulaiék is, és más is ezzel a céggel csináltatja  a desingt.
Meg az első indexek alatt is: Dekor Vájó, nem javaslom őket.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #417 Dátum: 2008. Március 09. - 20:39:29 »

MNT! Most órabérért vagy itt, vagy szabadidőben? Vigyorog
Milyenek az új cicik? Pardon, dudák. Illetve kürtök, na!
Naplózva

athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #418 Dátum: 2008. Március 09. - 20:40:16 »

Cap!

Meg az első indexek alatt is: Dekor Vájó, nem javaslom őket.

Na, az. Az Interat is velük dolgoztat. Tehát nem meglepő, hogy látunk még olyan desingt, amilyen a tiéd.
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #419 Dátum: 2008. Március 09. - 20:42:43 »

MNT! Most órabérért vagy itt, vagy szabadidőben? Vigyorog
Milyenek az új cicik? Pardon, dudák. Illetve kürtök, na!
Most már itthon vagyok!A dudák jók lettek, elképesztő jó hangjuk van.
Szerencsére hagyták, hogy megcsináljam.
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 129   Fel

Ugrás: