Lacetti klub fórum
2025. április 29. - 21:24:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 242929 alkalommal)
cápaFeri
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

cettim

« Hozzászólás #435 Dátum: 2008. Március 09. - 21:35:02 »

Én most búcsuzom, mert holnap reggel 0830-kor éhgyomros jelenésem van a kórházban.
Azt ígérték, hogy a szobámban lesz internet, ha igaz, majd jelentkezem.
MNT! A sztorit majd folytatjuk, most, hogy leírtam, megforgattuk, tényleg van mit átgondolnom.
Cápa! ment egy PÜ!
Jók legyetek!
CB
Ne izgulj, minden rendben lesz! Kemény hajós vagy!  Vigyorog
Azért jobbulást!
Válasz ment a PÜ-re!
Üdv!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #436 Dátum: 2008. Március 09. - 21:37:11 »

Én most búcsuzom, mert holnap reggel 0830-kor éhgyomros jelenésem van a kórházban.
Azt ígérték, hogy a szobámban lesz internet, ha igaz, majd jelentkezem.
MNT! A sztorit majd folytatjuk, most, hogy leírtam, megforgattuk, tényleg van mit átgondolnom.
Cápa! ment egy PÜ!
Jók legyetek!
CB
Szorítok érted, és ha már tudsz adj életjelet magadról!
Jó éjt!
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #437 Dátum: 2008. Március 09. - 21:39:13 »

Jövőhéten nagy ember leszek! Sofőrök visznek majd minden hová.
Tegnap volt lottohúzás ,betaláltál?

Sajnos nem! 
Hétfőn viszem a járgányt szívműtétre, szelepet cserélnek!
Ezért kénytelen leszek  Gidy kollégáira bízni az életem.  Kacsint
  Jani! Várlak szeretettel! Hétfőn 47-49-es villamost pótolom, kedd szabad, szerdától piros 7-es. Gyere, és kopogj be bátran a fülkémbe! Vigyorog

Köszi az invitálást, de én inkább a 48-as buszt fogom kipróbálni.
Nem nagy lelkesedéssel.
Naplózva

LPG
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #438 Dátum: 2008. Március 09. - 21:45:57 »

De Jopek! Kérlek! Hol vagyunk mi háklisak? Hát szólunk mi, hogy ezt meg azt nem kéne leírni?  Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Látod Zotya erről beszélek.
Nem általlanak belekötni még az egyik mod.ba sem! Vigyorog ( És ez a kolléga még szelíd is mer' tengerész, de van köztük buszvezető is! Majd attól is kapok jól a monitorra!)
Na csak azért mondom, óvatosan... Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
  Jopek Úr! Szóval a tengerész szelid, szolid, bezzeg a buszvezetőtől félsz? Akkor ezek szerint én félelmetes vagyok? Hát ehhez mit szól Cápa? Akkor pedig reszkessetek ezentúl tőlem! Pedig szerintem a munkámhoz képest igenis birkatürelmem van. Kacsint Lehet, hogy emiatt igérgeted csak, hogy meglátogatsz? De valójában reszkedsz tőlem? Szegény Jopek! Igérem nem lesz mérgezett a kávé, nem úgy, mint a BKV. Kacsint Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #439 Dátum: 2008. Március 09. - 21:48:42 »

Zotya!
Azért ha ledobod a gyári dobot és felkerül a sportdob, akkor gondolj rám légyszíves! Lehet nekem később lesz csak meg a sportdob és addig érdekelne az a hattyúnyakas ovál vég, ami a tiedén van jelenleg!
Őket ismered? F3-ba is ők szállítanak dobokat!
http://www.zeus-racing.com/
Kanizsai cég, nálunk vágatják a saválló lemezt a dobokhoz. Ha nem velük rakatnád fel, hanem magad szeretnéd és konkrét lesz a dolog, akkor tudok segíteni abban, hogy eljusson hozzád a dob. Pár hetente jön hozzánk a srác rendezni a számláját, innen meg már én is el tudnám dobni neked!

Rendben nagyön megköszönöm a közreműködésed Vigyorog
Naplózva
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #440 Dátum: 2008. Március 09. - 21:54:07 »

Ha kell valakinek mozgó avatar mint az enyém szoljon szívesen megcsinálom de ahoz küldeni kell 4 képet minimum a vasról Vigyorog
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #441 Dátum: 2008. Március 09. - 22:27:51 »

Vagyunk itt néhányan és mégsem ír senki semmit.Mi a helyzet Cartársak?Így nem tudok én sem írni!Miről?Senkinek semmi mondandója?
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #442 Dátum: 2008. Március 09. - 22:38:17 »

Hát ha nem akkor nem.Itt az idő, hogy kiszálljak.Jó éjt mindenkinek!
Naplózva

kripic
Kábelbarát
Ezredes

Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)

« Hozzászólás #443 Dátum: 2008. Március 09. - 23:40:11 »

Vagyunk itt néhányan és mégsem ír senki semmit.Mi a helyzet Cartársak?Így nem tudok én sem írni!Miről?Senkinek semmi mondandója?
Nem megy ám olyan könnyen az olvasás.. Vigyorog Tegnap nem jutottam ide, és csak ebben a topikban sikerült 15 (!) oldalt összekörmölnötök... Vigyorog Vigyorog
Két órája csak az elmaradást pótolom...
Naplózva
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #444 Dátum: 2008. Március 10. - 09:56:59 »

Nem megy ám olyan könnyen az olvasás.. Vigyorog Tegnap nem jutottam ide, és csak ebben a topikban sikerült 15 (!) oldalt összekörmölnötök... Vigyorog Vigyorog
Két órája csak az elmaradást pótolom...
Dettó! Korlátozni kellene a hozzászólást pl. 1óra alatt csak egy hozzászólás. - Ez nem jó mert Cápa és MNT szájzárat kapna a csendtől Vigyorog
Nincs esetleg könyvjelző funkció valahol a rendszerben He
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #445 Dátum: 2008. Március 10. - 10:45:52 »

Na kérem tisztelettel.
Bevonultam, megköpölyöztek, röntgen, EKG, meg az ilyenkor szokásos. Megkaptam a szobámat (erkély, egy ágy, kábeltévé, internet). Egy kb. 24 éves vörös nővérke (nem esetem) kisérget egész nap és lesi a kívánságom. Ebédet, vacsorát három menűből választhatok! Ha kérem, még talán a s******t  is...............
Na, így is lehet gyógyulni? Szomorú, hogy nem ez az átlag!!!!!! De nem politizálok, csak ténymegállapítok.
Ja, a rinyarelé behúzott, beragadt, a zabszem sem fér fel! Rettegek! Pedig lazulni kéne, ha nem akarok holnapra beöntést.
Ja, választhattam, epidurál, vagy altatás!
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #446 Dátum: 2008. Március 10. - 10:48:37 »

Gyerekek! Óriási lehetőség áll elöttetek: nincs most on-line MNT! Most Cápa, és Cap is szóhoz juthat, meg mások is! Vigyorog Cap! Minden rendben a műtét elött? Nagyon félsz? Mert én ilyenkor nem félek, csak simán rettegek! Szépen kisütött a Nap, jobb lett a kedvem rögtön. Ma kétrészes vagyok, most végeztem az elsővel, majd újra megyek kettőre, és hétig kergetem a villamosokat. De holnap szabad leszek! Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #447 Dátum: 2008. Március 10. - 10:55:14 »

Na kérem tisztelettel.
Bevonultam, megköpölyöztek, röntgen, EKG, meg az ilyenkor szokásos. Megkaptam a szobámat (erkély, egy ágy, kábeltévé, internet). Egy kb. 24 éves vörös nővérke (nem esetem) kisérget egész nap és lesi a kívánságom. Ebédet, vacsorát három menűből választhatok! Ha kérem, még talán a s******t  is...............
Na, így is lehet gyógyulni? Szomorú, hogy nem ez az átlag!!!!!! De nem politizálok, csak ténymegállapítok.
Ja, a rinyarelé behúzott, beragadt, a zabszem sem fér fel! Rettegek! Pedig lazulni kéne, ha nem akarok holnapra beöntést.
  Mit választottál? Mindkettő rossz sajnos. A ráolvasásos gyógymódot nem lehetett választani? He Amúgy, hogy jöttél el otthonról? Hoztad a teljes stafirungot, vagy még visszamehetsz érte? He Na nem hergellek, tudom ilyenkor romlik az ember humorérzéke, pláne, ha beteg, és főleg, ha férfi! Kacsint Minden jót Cap, szerintem túl fogod élni, mert várunk Rád, és még annyít kéne autóznod a kedvenc Lacettiddel! Vigyorog Holnap este, hívj, mert akkor nyugszom csak meg, ha hallom hangodat! Vigyorog
Naplózva

athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #448 Dátum: 2008. Március 10. - 10:55:42 »

Na kérem tisztelettel.

Cap! Melyik kórházban vagy? És melyiket választottad?
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #449 Dátum: 2008. Március 10. - 11:06:05 »

Gyerekek! Óriási lehetőség áll elöttetek: nincs most on-line MNT! Most Cápa, és Cap is szóhoz juthat, meg mások is! Vigyorog Cap! Minden rendben a műtét elött? Nagyon félsz? Mert én ilyenkor nem félek, csak simán rettegek! Szépen kisütött a Nap, jobb lett a kedvem rögtön. Ma kétrészes vagyok, most végeztem az elsővel, majd újra megyek kettőre, és hétig kergetem a villamosokat. De holnap szabad leszek! Vigyorog

Zabszem sem fér föl!
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 129   Fel

Ugrás: