ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #540 Dátum: 2008. Március 11. - 17:04:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
R*R
|
 |
« Hozzászólás #541 Dátum: 2008. Március 11. - 17:06:16 » |
|
Éppen a veszettség az állományszabályozó. A gyógyszeres csalik (veszettség ellen) tették meg a hatásukat és túlszaporodtak. Ha a vörös rókára (Vulpes vulpes) gondoltál. Üdv
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #542 Dátum: 2008. Március 11. - 17:07:35 » |
|
Róka az van itt is és elég ravasz némelyik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #543 Dátum: 2008. Március 11. - 17:19:55 » |
|
Még nem megyek haza, csak mentettem egyet.Majd 7 kor.Úgyhogy kössétek fel a felkötnivalót.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #544 Dátum: 2008. Március 11. - 17:21:24 » |
|
Jelentkezett apucinál a fiacskám. Túlélte a műtétet, csak nagyon fáj neki még a lába. Már lábadozik, de szenved piszkosul. Hamarosan bejelentkezik, de most bent van nála a másik családja. A lényeg, hogy relative jól van, és, ha nem lesz lázas, holnap hazaengedik. Jól szorítottunk neki, mert él, de fáj, itt hibáztunk egy kicsit, mert ettől is meg kellett volna óvni! Minden rendben, üdvözöl mindenkit, hamarosan on- line is!  Örülünk, hogy minden ok.Sokan szorítottunk úgyhogy nem lehetett gáz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #545 Dátum: 2008. Március 11. - 17:24:35 » |
|
Még nem megyek haza, csak mentettem egyet.Majd 7 kor.Úgyhogy kössétek fel a felkötnivalót. Na kész van az üveg sötétítés a laccsin. Baba lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #546 Dátum: 2008. Március 11. - 17:27:22 » |
|
Még nem megyek haza, csak mentettem egyet.Majd 7 kor.Úgyhogy kössétek fel a felkötnivalót. Na kész van az üveg sötétítés a laccsin. Baba lett Képek nincsenek?Minden babáról szoktak képet csinálni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #547 Dátum: 2008. Március 11. - 17:29:18 » |
|
Még nem megyek haza, csak mentettem egyet.Majd 7 kor.Úgyhogy kössétek fel a felkötnivalót. Na kész van az üveg sötétítés a laccsin. Baba lett Képek nincsenek?Minden babáról szoktak képet csinálni! Legyen?  rögtön dobok fel párat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #548 Dátum: 2008. Március 11. - 17:30:34 » |
|
Még nem megyek haza, csak mentettem egyet.Majd 7 kor.Úgyhogy kössétek fel a felkötnivalót. Na kész van az üveg sötétítés a laccsin. Baba lett Képek nincsenek?Minden babáról szoktak képet csinálni! Legyen?  rögtön dobok fel párat. A világért se fogd magad vissza!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #549 Dátum: 2008. Március 11. - 17:33:03 » |
|
Akkor rögtön de ez a tetü net mire felteszi....... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #551 Dátum: 2008. Március 11. - 17:47:42 » |
|
Hát nem bizony! Már abban kifáradok, hogy végigolvasom az új hozzászólásokat. Meg aztán sok kedvem nincs is a napokban írni... 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #552 Dátum: 2008. Március 11. - 17:50:26 » |
|
Megkövetek minden piros autóst.Én sokáig ódzkodtam a vajdapiros színű autóktól, de ez határozottan jól néz ki!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #553 Dátum: 2008. Március 11. - 17:51:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #554 Dátum: 2008. Március 11. - 17:51:51 » |
|
Megkövetek minden piros autóst.Én sokáig ódzkodtam a vajdapiros színű autóktól, de ez határozottan jól néz ki!!!!!!!
Hát persze, mert lacsi! Ja...meg HB! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|