athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #570 Dátum: 2008. Március 11. - 18:18:25 » |
|
Méghogy az én aablakaim sötétek!!!! ez is sötét elöl 15% hátul 20% van ennél durvább is 2 szintel Jujj, de szép lett... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #571 Dátum: 2008. Március 11. - 18:20:15 » |
|
Méghogy az én aablakaim sötétek!!!! ez is sötét elöl 15% hátul 20% van ennél durvább is 2 szintel Jujj, de szép lett...  Köszönöm 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #572 Dátum: 2008. Március 11. - 18:26:18 » |
|
Méghogy az én aablakaim sötétek!!!! ez is sötét elöl 15% hátul 20% van ennél durvább is 2 szintel Azért mondom. Eddig mindig kaptam, hogy milyen sötétek az a blakaim! Mondjuk az előre szóló gyári 70%-os transp. Atöbbi irányba nem nézek! 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #573 Dátum: 2008. Március 11. - 18:27:23 » |
|
Méghogy az én aablakaim sötétek!!!! ez is sötét elöl 15% hátul 20% van ennél durvább is 2 szintel Azért mondom. Eddig mindig kaptam, hogy milyen sötétek az a blakaim! Mondjuk az előre szóló gyári 70%-os transp. Atöbbi irányba nem nézek!  És még nekem sötét 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #574 Dátum: 2008. Március 11. - 18:27:41 » |
|
Hát nem bizony! Már abban kifáradok, hogy végigolvasom az új hozzászólásokat. Meg aztán sok kedvem nincs is a napokban írni...  Nyugi Feri! Minden javítható! Még én is.... Üdv újra a fedélzeten! (csak stílusosan!  ) Minden nem, mert én javíthatatlan vagyok...javíthatatlanul gyanakvó és bosszús. Ha nem lesz belőle autó, akkor valahol nagyot dübörög majd az asztal, ha borulni fog!  és reccsen, amikor repül a fog?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #575 Dátum: 2008. Március 11. - 18:29:30 » |
|
Hát most, hogy a tengerészt visszahoztuk közös szorítással az életbe, hát nem nyugodhatunk, mert újabb kötelességünknek kell eleget tennünk, Cápát is vissza kell hozni a régi énjéhez, mert most élőhalott, míg nem lesz kész, és jó a kocsija.  Folyamatossá válik a szorítás, de megteszünk mindent, mert egy mindenkiért, mindenki egyért!  Mi lettünk a "Klub- testőrök"!  Indítsunk gyűjtést Cápának egy újra? talán még a ReTeKlub reggelizős búlvárjába is bejutnánk? CÁPA! HA NAGYON HIÁNYZIK, AKKOR VEZETHETED AZ ENYÉMET, CSAK GYERE EL ÉRTE!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #576 Dátum: 2008. Március 11. - 18:32:56 » |
|
Cartársak! A tegnapi barna nővérke minden áron le szeretne vetkőztetni. Úgyhogy ha pár percre megbocsátotok....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #577 Dátum: 2008. Március 11. - 18:34:41 » |
|
Cartársak! A tegnapi barna nővérke minden áron le szeretne vetkőztetni. Úgyhogy ha pár percre megbocsátotok....
Na tessék 1 szavad sem lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #578 Dátum: 2008. Március 11. - 18:36:54 » |
|
Na tessék 1 szavad sem lehet. Dehogynem!! 1 lehet!  A többi no comment......
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #579 Dátum: 2008. Március 11. - 19:02:20 » |
|
Hát most, hogy a tengerészt visszahoztuk közös szorítással az életbe, hát nem nyugodhatunk, mert újabb kötelességünknek kell eleget tennünk, Cápát is vissza kell hozni a régi énjéhez, mert most élőhalott, míg nem lesz kész, és jó a kocsija.  Folyamatossá válik a szorítás, de megteszünk mindent, mert egy mindenkiért, mindenki egyért!  Mi lettünk a "Klub- testőrök"!  Indítsunk gyűjtést Cápának egy újra? talán még a ReTeKlub reggelizős búlvárjába is bejutnánk? CÁPA! HA NAGYON HIÁNYZIK, AKKOR VEZETHETED AZ ENYÉMET, CSAK GYERE EL ÉRTE! Bocsika, de nekem a sajátom kell!!!! Nem mintha nem lenne szép a Tiéd, szeretném is élőben látni már, de ragaszkodom az én cettimhez! De a nővérkét elküldheted, ha már megi(ga)zgatta a katétered!  Viszont szívesen veszem ha gyűjtést szerveztek, mert rögtön beszerezhetnék belőle egy 2,0-s olajkályha-aggregátot. Beapplikálnám, ezt meg kaparószelepestül -10 literes- torkosborzostul nagy ívben behajítanám a Chevrolet Hun. üvegportálján.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #580 Dátum: 2008. Március 11. - 19:03:58 » |
|
Na tessék 1 szavad sem lehet. Dehogynem!! 1 lehet!  A többi no comment...... Volt is: köszönöm. Hogy ez mennyire jó volt! Srácok! Hihetetlen! Nem gondoltam volna! hogy egy langyos zuhany ennyit érjen....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #581 Dátum: 2008. Március 11. - 19:06:14 » |
|
Hát most, hogy a tengerészt visszahoztuk közös szorítással az életbe, hát nem nyugodhatunk, mert újabb kötelességünknek kell eleget tennünk, Cápát is vissza kell hozni a régi énjéhez, mert most élőhalott, míg nem lesz kész, és jó a kocsija.  Folyamatossá válik a szorítás, de megteszünk mindent, mert egy mindenkiért, mindenki egyért!  Mi lettünk a "Klub- testőrök"!  Indítsunk gyűjtést Cápának egy újra? talán még a ReTeKlub reggelizős búlvárjába is bejutnánk? CÁPA! HA NAGYON HIÁNYZIK, AKKOR VEZETHETED AZ ENYÉMET, CSAK GYERE EL ÉRTE! Bocsika, de nekem a sajátom kell!!!! Nem mintha nem lenne szép a Tiéd, szeretném is élőben látni már, de ragaszkodom az én cettimhez! De a nővérkét elküldheted, ha már megi(ga)zgatta a katétered!  Viszont szívesen veszem ha gyűjtést szerveztek, mert rögtön beszerezhetnék belőle egy 2,0-s olajkályha-aggregátot. Beapplikálnám, ezt meg kaparószelepestül -10 literes- torkosborzostul nagy ívben behajítanám a Chevrolet Hun. üvegportálján. Nem azt mondtam, megkapod, csak vezetheted, elvonási tünetek ellen! Nekem ugyan semmi gondom a fogyasztással, de MNT gépét símán elfogadnám!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #582 Dátum: 2008. Március 11. - 19:09:29 » |
|
Hát most, hogy a tengerészt visszahoztuk közös szorítással az életbe, hát nem nyugodhatunk, mert újabb kötelességünknek kell eleget tennünk, Cápát is vissza kell hozni a régi énjéhez, mert most élőhalott, míg nem lesz kész, és jó a kocsija.  Folyamatossá válik a szorítás, de megteszünk mindent, mert egy mindenkiért, mindenki egyért!  Mi lettünk a "Klub- testőrök"!  Indítsunk gyűjtést Cápának egy újra? talán még a ReTeKlub reggelizős búlvárjába is bejutnánk? CÁPA! HA NAGYON HIÁNYZIK, AKKOR VEZETHETED AZ ENYÉMET, CSAK GYERE EL ÉRTE! Bocsika, de nekem a sajátom kell!!!! Nem mintha nem lenne szép a Tiéd, szeretném is élőben látni már, de ragaszkodom az én cettimhez! De a nővérkét elküldheted, ha már megi(ga)zgatta a katétered!  Viszont szívesen veszem ha gyűjtést szerveztek, mert rögtön beszerezhetnék belőle egy 2,0-s olajkályha-aggregátot. Beapplikálnám, ezt meg kaparószelepestül -10 literes- torkosborzostul nagy ívben behajítanám a Chevrolet Hun. üvegportálján. Nem azt mondtam, megkapod, csak vezetheted, elvonási tünetek ellen! Nekem ugyan semmi gondom a fogyasztással, de MNT gépét símán elfogadnám! Egyezzünk meg! Te maradsz a nővérkédnél, én meg addig járatom egy kicsit a gépet, mert biztos elszokott tőle, amíg hajókáztál! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #583 Dátum: 2008. Március 11. - 19:15:20 » |
|
Hát most, hogy a tengerészt visszahoztuk közös szorítással az életbe, hát nem nyugodhatunk, mert újabb kötelességünknek kell eleget tennünk, Cápát is vissza kell hozni a régi énjéhez, mert most élőhalott, míg nem lesz kész, és jó a kocsija.  Folyamatossá válik a szorítás, de megteszünk mindent, mert egy mindenkiért, mindenki egyért!  Mi lettünk a "Klub- testőrök"!  Indítsunk gyűjtést Cápának egy újra? talán még a ReTeKlub reggelizős búlvárjába is bejutnánk? CÁPA! HA NAGYON HIÁNYZIK, AKKOR VEZETHETED AZ ENYÉMET, CSAK GYERE EL ÉRTE! Bocsika, de nekem a sajátom kell!!!! Nem mintha nem lenne szép a Tiéd, szeretném is élőben látni már, de ragaszkodom az én cettimhez! De a nővérkét elküldheted, ha már megi(ga)zgatta a katétered!  Viszont szívesen veszem ha gyűjtést szerveztek, mert rögtön beszerezhetnék belőle egy 2,0-s olajkályha-aggregátot. Beapplikálnám, ezt meg kaparószelepestül -10 literes- torkosborzostul nagy ívben behajítanám a Chevrolet Hun. üvegportálján. Nem azt mondtam, megkapod, csak vezetheted, elvonási tünetek ellen! Nekem ugyan semmi gondom a fogyasztással, de MNT gépét símán elfogadnám! Egyezzünk meg! Te maradsz a nővérkédnél, én meg addig járatom egy kicsit a gépet, mert biztos elszokott tőle, amíg hajókáztál!  A nővérke igazi, vérprofi eü-s, mnden félreértés elkerülése végett. Hogy emellé még csinos is? Jó neki. A gép meg 4 hónap alatt sem lett pókhálós, mert az oldalborda használta, került bele 3000 km! Amíóta itthon vagyok én is mentem vele kb. 800-t. Hamarost elérjük a 15000 szervízt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #584 Dátum: 2008. Március 11. - 19:50:35 » |
|
Hát most, hogy a tengerészt visszahoztuk közös szorítással az életbe, hát nem nyugodhatunk, mert újabb kötelességünknek kell eleget tennünk, Cápát is vissza kell hozni a régi énjéhez, mert most élőhalott, míg nem lesz kész, és jó a kocsija.  Folyamatossá válik a szorítás, de megteszünk mindent, mert egy mindenkiért, mindenki egyért!  Mi lettünk a "Klub- testőrök"!  Indítsunk gyűjtést Cápának egy újra? talán még a ReTeKlub reggelizős búlvárjába is bejutnánk? CÁPA! HA NAGYON HIÁNYZIK, AKKOR VEZETHETED AZ ENYÉMET, CSAK GYERE EL ÉRTE! Bocsika, de nekem a sajátom kell!!!! Nem mintha nem lenne szép a Tiéd, szeretném is élőben látni már, de ragaszkodom az én cettimhez! De a nővérkét elküldheted, ha már megi(ga)zgatta a katétered!  Viszont szívesen veszem ha gyűjtést szerveztek, mert rögtön beszerezhetnék belőle egy 2,0-s olajkályha-aggregátot. Beapplikálnám, ezt meg kaparószelepestül -10 literes- torkosborzostul nagy ívben behajítanám a Chevrolet Hun. üvegportálján. Nem azt mondtam, megkapod, csak vezetheted, elvonási tünetek ellen! Nekem ugyan semmi gondom a fogyasztással, de MNT gépét símán elfogadnám! Egyezzünk meg! Te maradsz a nővérkédnél, én meg addig járatom egy kicsit a gépet, mert biztos elszokott tőle, amíg hajókáztál!  A nővérke igazi, vérprofi eü-s, mnden félreértés elkerülése végett. Hogy emellé még csinos is? Jó neki. A gép meg 4 hónap alatt sem lett pókhálós, mert az oldalborda használta, került bele 3000 km! Amíóta itthon vagyok én is mentem vele kb. 800-t. Hamarost elérjük a 15000 szervízt. Akkor becsüld meg mert 1 köz korházban szerintem nem lennél ennyire elégedett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|