Lacetti klub fórum
2025. Május 01. - 09:14:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 244119 alkalommal)
cápaFeri
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

cettim

« Hozzászólás #660 Dátum: 2008. Március 11. - 21:49:15 »

cápa, akármit veszel, mindennek van valami hibája amitől megüt a guta, csak többe kerül majd...az opelnál a motorvezérlés is egy rázos és drága darab, a negyedik évben szokta feladni...a vectrak egr szelepe pont ugyanilyen problémás...igat, ott csak tisztítják a szelepet (nem is értem, hogy a lacsinál miért nem lehet?!)
nézd meg a francia kocsikat, majd mind több időt töltenek a szervízben, mint az úton...és a németek sem pótkerékig tejfelek...az utolsó problémamentes autó a kocka lada meg a t-ford volt...
ismerem az opel betegségeket (főleg még a G-rasta idejét) de nem írom le, hogy miért, mert Jopek megöl!  Vigyorog

Sógoromnak meg H-astrája van. Na majd talán (úgy hírlik) ha a g astra helyett a h astra lesz lengyelben rakva (az első években jó minőség jön onnan is, de a végére minden elfogy lengyelben..a kedv, a felszereltség, stb... Vigyorog), és jön az I astra, ami talán nem is astra lesz, hanem visszaveszik az ascona elnevezést...  
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #661 Dátum: 2008. Március 11. - 22:22:16 »

Nem tudom láttátok ez ezt az oldalt de talán érdekel 1-2 tuning őrültet Vigyorog

http://www.freeweb.hu/efsz/led.htm
Naplózva
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #662 Dátum: 2008. Március 12. - 08:32:20 »

Hallgatom ezt a Chevrolet Legends CD-t, de tényleg elég tutyimutyi lötyögés...ettől nem lesz Lacetti érzésem, de más sem!
Közben körbejártam egy-két honlapot arra az esetre, ha cettimmel kenyértörésre kerülne a sor. Hát..nagyon meg tudja szokni az ember a kényelmet meg a jót, ami a lacsiban körülveszi! Milyen autókat adnak milyen árakon!!! Horror! astráéknál 1,7 td motor alatt csak dobfék van hátul, mint a vartyogókban...hátsó ablak kurblis még enjoyban is 4 milláért...ó te babolai...!
Nekem azt mondta a szerelő a márkaszervízben, hogy a Lacsik jobban össze vannak rakva, kevesebb a gond velük és modernebb megoldások vannak benne, mint az Opelnél.Csak tudja, mert egyik álláson Lacsi , mellette Opel.
Dettó,dettó!!!
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #663 Dátum: 2008. Március 12. - 11:47:28 »

Cápa! Egy kissé pesszimistának érezlek. Úgy írsz, mintha nem kaptad volna vissza a Lacsit hetek óta. Vagy ennyire félsz a szervizes-barátodtól?
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #664 Dátum: 2008. Március 12. - 12:00:32 »

Cápa! Egy kissé pesszimistának érezlek. Úgy írsz, mintha nem kaptad volna vissza a Lacsit hetek óta. Vagy ennyire félsz a szervizes-barátodtól?
A gyerekek is duzzognak, ha elveszik a játékszerüket.Namármost mi a felnőtt(homo ludens)?Talán csak nem egy nagy gyerek?
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #665 Dátum: 2008. Március 12. - 13:28:52 »

Nem egyértelmű, melyikre is gondolsz..a jó, vagy a rossz barátra? Vigyorog
Amúgy pesszimizmusom nem alaptalan...ez már egy generálozott motor lesz. Minden tiszteletem a szerelőké, tökéletes munkát végeznek amúgy, de elvem az, hogy addig jó, amíg nem kell szétszedni. Legalábbis ilyen keveset futottat. Ha egy motor legalább a 100000 -en túl van, akkor megértem, hogy élettartam-hosszabbítás miatt generál. De így. Na mindegy, azért reménykedek!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #666 Dátum: 2008. Március 12. - 14:00:49 »

Cápa! Captain! BeZe! Privátot küldtem! Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #667 Dátum: 2008. Március 12. - 15:10:28 »

Megjött, továbbment, ha nem gond.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #668 Dátum: 2008. Március 12. - 15:16:45 »

Üdv Cartársak.
Itthon lábadozom. Fájok, de egyedül vánszorgok a kétbetűsre. Az orvosi ígérvénnyel ellentétben nem voltam volánképes, bár egy autómatát talán bevállaltam volna. Ugyabnakkor az ígéretek ellenére enyhe lázzal is kiengedtek.
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #669 Dátum: 2008. Március 12. - 15:19:57 »

Üdv Cartársak.
Itthon lábadozom. Fájok, de egyedül vánszorgok a kétbetűsre. Az orvosi ígérvénnyel ellentétben nem voltam volánképes, bár egy autómatát talán bevállaltam volna. Ugyabnakkor az ígéretek ellenére enyhe lázzal is kiengedtek.
Cseppeket kaptál?Tudod csak a hangulat kedvéért.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #670 Dátum: 2008. Március 12. - 15:22:23 »

Üdv Cartársak.
Nem, porított tápszert. Flectum, vagy Flector? Jó drága.
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #671 Dátum: 2008. Március 12. - 15:24:19 »

Üdv Cartársak.
TB támogatottan írták fel?Vagy fel sem írták?
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #672 Dátum: 2008. Március 12. - 15:29:23 »

Üdv Cartársak.
TB támogatottan írták fel?Vagy fel sem írták?
Receptre kaptam, de nem én váltottam ki.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #673 Dátum: 2008. Március 12. - 15:55:05 »

Cartársak!
Ha Speedylacetti - aki testvérem- vaalakinél véletlenszerűen bejelentkezett, vagy e-mailt kapott tőle, kérem jelezze! Nem valószínű, de ha mégis, akkor értesítsetek! Senki nem halott felőle egy hónapja! A főnökei sem.
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #674 Dátum: 2008. Március 12. - 16:03:23 »

Cartársak!
Ha Speedylacetti - aki testvérem- vaalakinél véletlenszerűen bejelentkezett, vagy e-mailt kapott tőle, kérem jelezze! Nem valószínű, de ha mégis, akkor értesítsetek! Senki nem halott felőle egy hónapja! A főnökei sem.
Sajna OKT 28 óta ide sem volt bejelentkezve.
Mit dolgozik, hogy igy el tud tünni?
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Oldalak: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 129   Fel

Ugrás: