Deutscher
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #840 Dátum: 2008. Március 13. - 19:47:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #841 Dátum: 2008. Március 13. - 19:49:28 » |
|
Menjünk és vegyünk ezen a pénzen akkor......egy másik lacsit!  Úgy legyen... Ennyiért igencsak lehetne vásárolni egy pár darabot... 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #842 Dátum: 2008. Március 13. - 19:51:51 » |
|
Mé lett szétbobbázva ez a topic ez mire jó??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #843 Dátum: 2008. Március 13. - 20:06:26 » |
|
Nem lett. Cak kevés a memória a szerveren, ezért a Fórum szülőatyja a régebbi hozzászólásokat áttette az Archívumba. ott mindent megtalálsz.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #844 Dátum: 2008. Március 13. - 20:12:30 » |
|
Nem lett. Cak kevés a memória a szerveren, ezért a Fórum szülőatyja a régebbi hozzászólásokat áttette az Archívumba. ott mindent megtalálsz. Értem akkor ott csak leskelődni lehet . Nekem van 1 serverem felesbe 1 sráccal megkérdezem hogy van e hely a forum számára persze díjmentesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #845 Dátum: 2008. Március 13. - 20:16:49 » |
|
Nem lett. Cak kevés a memória a szerveren, ezért a Fórum szülőatyja a régebbi hozzászólásokat áttette az Archívumba. ott mindent megtalálsz. Értem akkor ott csak leskelődni lehet . Nekem van 1 serverem felesbe 1 sráccal megkérdezem hogy van e hely a forum számára persze díjmentesen. Ezt azért meg kell bezélned Stoczal!!! Más! Te tényleg antennákat szerelsz? Olyan "tányérostévést"?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #846 Dátum: 2008. Március 13. - 20:19:03 » |
|
Nem lett. Cak kevés a memória a szerveren, ezért a Fórum szülőatyja a régebbi hozzászólásokat áttette az Archívumba. ott mindent megtalálsz. Értem akkor ott csak leskelődni lehet . Nekem van 1 serverem felesbe 1 sráccal megkérdezem hogy van e hely a forum számára persze díjmentesen. Ezt azért meg kell bezélned Stoczal!!! Más! Te tényleg antennákat szerelsz? Olyan "tányérostévést"? igen honnan tudod? Digi-nél vagyok karbantartó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #847 Dátum: 2008. Március 13. - 20:26:12 » |
|
Nem lett. Cak kevés a memória a szerveren, ezért a Fórum szülőatyja a régebbi hozzászólásokat áttette az Archívumba. ott mindent megtalálsz. Értem akkor ott csak leskelődni lehet . Nekem van 1 serverem felesbe 1 sráccal megkérdezem hogy van e hely a forum számára persze díjmentesen. Ezt azért meg kell bezélned Stoczal!!! Más! Te tényleg antennákat szerelsz? Olyan "tányérostévést"? igen honnan tudod? Digi-nél vagyok karbantartó. Mert írtad! Digis vagy? Mindegy, válaszolni tudsz. A tányérostévém antennája rozsdásodik, méghozzá a közepén. Még nyáron egy jó kis jégeő megsértette a festákot több helyen. Befolyásolja majd ez a vételet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #848 Dátum: 2008. Március 13. - 20:29:13 » |
|
A vételt esetleg igen, a rossz műsoron pedig ugysem tudsz változtatni!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #849 Dátum: 2008. Március 13. - 20:38:40 » |
|
Nem lett. Cak kevés a memória a szerveren, ezért a Fórum szülőatyja a régebbi hozzászólásokat áttette az Archívumba. ott mindent megtalálsz. Értem akkor ott csak leskelődni lehet . Nekem van 1 serverem felesbe 1 sráccal megkérdezem hogy van e hely a forum számára persze díjmentesen. Ezt azért meg kell bezélned Stoczal!!! Más! Te tényleg antennákat szerelsz? Olyan "tányérostévést"? igen honnan tudod? Digi-nél vagyok karbantartó. Mert írtad! Digis vagy? Mindegy, válaszolni tudsz. A tányérostévém antennája rozsdásodik, méghozzá a közepén. Még nyáron egy jó kis jégeő megsértette a festákot több helyen. Befolyásolja majd ez a vételet? Hát igen ha kiterjed ront a minőségen,csiszold le és fujd le MATT festékkel ne fényessel,mert akkor elég a fej.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #850 Dátum: 2008. Március 13. - 20:40:05 » |
|
Nem lett. Cak kevés a memória a szerveren, ezért a Fórum szülőatyja a régebbi hozzászólásokat áttette az Archívumba. ott mindent megtalálsz. Értem akkor ott csak leskelődni lehet . Nekem van 1 serverem felesbe 1 sráccal megkérdezem hogy van e hely a forum számára persze díjmentesen. Ezt azért meg kell bezélned Stoczal!!! Más! Te tényleg antennákat szerelsz? Olyan "tányérostévést"? igen honnan tudod? Digi-nél vagyok karbantartó. Mert írtad! Digis vagy? Mindegy, válaszolni tudsz. A tányérostévém antennája rozsdásodik, méghozzá a közepén. Még nyáron egy jó kis jégeő megsértette a festákot több helyen. Befolyásolja majd ez a vételet? Hát igen ha kiterjed ront a minőségen,csiszold le és fujd le MATT festékkel ne fényessel,mert akkor elég a fej. Má miért tenném? nem az enyém, bérlem! Jöjjön a tulaj és cserélje!  Különben is, magasan van! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #852 Dátum: 2008. Március 13. - 20:42:33 » |
|
A vételt esetleg igen, a rossz műsoron pedig ugysem tudsz változtatni! Mire gondolsz? Minőség vagy műsör összetétel van 41 adó lehet válogatni  Csak 41? Nekem van vagy 150, de minek? Nem nézek tv-t, csak focit, ha hagynak. Tényleg. Akkor miért is fizetem, ja, mert a sport csenellek nem kaphatók alapcsomagban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #853 Dátum: 2008. Március 13. - 20:42:53 » |
|
Nem lett. Cak kevés a memória a szerveren, ezért a Fórum szülőatyja a régebbi hozzászólásokat áttette az Archívumba. ott mindent megtalálsz. Értem akkor ott csak leskelődni lehet . Nekem van 1 serverem felesbe 1 sráccal megkérdezem hogy van e hely a forum számára persze díjmentesen. Ezt azért meg kell bezélned Stoczal!!! Más! Te tényleg antennákat szerelsz? Olyan "tányérostévést"? igen honnan tudod? Digi-nél vagyok karbantartó. Mert írtad! Digis vagy? Mindegy, válaszolni tudsz. A tányérostévém antennája rozsdásodik, méghozzá a közepén. Még nyáron egy jó kis jégeő megsértette a festákot több helyen. Befolyásolja majd ez a vételet? Hát igen ha kiterjed ront a minőségen,csiszold le és fujd le MATT festékkel ne fényessel,mert akkor elég a fej. Má miért tenném? nem az enyém, bérlem! Jöjjön a tulaj és cserélje!  Különben is, magasan van!  Hát sajna nem így működik,1 év a tányérra és a fejre a gari,vagy a biztosítoddal le tudod rendezni de holnap rákérdezek pontosabban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #854 Dátum: 2008. Március 13. - 20:44:42 » |
|
A vételt esetleg igen, a rossz műsoron pedig ugysem tudsz változtatni! Mire gondolsz? Minőség vagy műsör összetétel van 41 adó lehet válogatni  Csak 41? Digi mini 14 csati 1200huf Alap csomi 41 magyar csati 2700huf + extra HBO,HBO2,HBO COMEDI 1200/hó Nekem van vagy 150, de minek? Nem nézek tv-t, csak focit, ha hagynak. Tényleg. Akkor miért is fizetem, ja, mert a sport csenellek nem kaphatók alapcsomagban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|