Lacetti klub fórum
2025. április 30. - 21:32:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 243799 alkalommal)
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag
Nem elérhető Nem elérhető

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1005 Dátum: 2008. Március 16. - 16:12:20 »

Erőszakos nyoma nekem sem nagyon volt, hiszen el is mentem és csak menet közben vettem észre, hogy gáz van.Ha veszi a fáradtságot és visszapattintja a kilincset még akkor sem veszem észre.A zárat eltörték?
Nem! A zárak érintetlenek voltak! Mondom a technikus is vakarta a fejét. Eléggé súgtak - bugtak a nyomozó századossal. Mert BRFK szintről is megjelent igen hamar valaki!
Akkor a távirányító jelét szedték le szerintem.Bár úgy tudom, hogy ugrókódos.De már erre sem esküszöm!

Erre mondta nekem valaki a Váci talin, hogy takarjam le a szélvédő mögött az alvázszámot.
Ezt egy profitól hallottam Én is... no meg ezeket is:
3 dologgal lehet megnehezíteni a kocsilopást:
1. Zárak kivétele.
2. gyári szám kitakarása.
3. Rejtett kapcsoló berakása valami ütödött helyre.
Nincs idejük ennyit piszmogni vele, otthagyják, keresnek másikat...

Szervízbe soha riasztó távirányítot otthagyni! Elötte a risztót service állásba kell tenni, csak kulcsot adni. Azt ha kell ugyis tudnak másoltatni, de a risztó legalább védett lesz. Jó még, ha más márkájú riasztó matrica van kiragasztva az ablakra, mint ami benne van. Mert a kiragasztottra készülnek rá és van egy kis esély a védelemre.
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1006 Dátum: 2008. Március 16. - 16:13:49 »

Ja, vitték a kerékőr fejét is. Dobozostul. Most nem tudom átgumizni az autót + bármikor, bárhol téglára pakolhatják...
Hát én biztonságba helyezném egy darabig.Lehet, hogy csak az első felvonás volt?Lakáskulcsok?
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #1007 Dátum: 2008. Március 16. - 16:15:08 »

Azért ez elgodolkodtató, hogy 4 lacsit ugyanazzal a technikával rövid időn belül felnyomtak.
Szerintem pont erről beszélt STOCZ!!!
A belső kör átka is lehet, hisz le van írva részletesen, hogyan lehet kinyitni 3 mp alatt a típust!!!
Bár mostanában a fóliázott autókat jobban szeretik felnyitogatni, az tény!
Egyébként sajnálom Béci!
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
sz.gabor
Teljes tag

2.0 TCDi 16V

« Hozzászólás #1008 Dátum: 2008. Március 16. - 16:16:37 »

Ja, vitték a kerékőr fejét is. Dobozostul. Most nem tudom átgumizni az autót + bármikor, bárhol téglára pakolhatják...
Hát én biztonságba helyezném egy darabig.Lehet, hogy csak az első felvonás volt?Lakáskulcsok?

Dehogynem vásárolj egy másik kerékőr készletet, ami ugyan olyan mint ami benne van. Biztos lehet kapni.
Naplózva

ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1009 Dátum: 2008. Március 16. - 16:16:42 »

Na az szép
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1010 Dátum: 2008. Március 16. - 16:16:58 »

Azért ez elgodolkodtató, hogy 4 lacsit ugyanazzal a technikával rövid időn belül felnyomtak.
A belső kör átka is lehet, hisz le van írva részletesen, hogyan lehet kinyitni 3 mp alatt a típust!!!
Egyébként sajnálom Béci!
Belső körből eltávolítva!Bár nem hiszem, hogy ez nevelte ki a mocskok újabb generációját.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1011 Dátum: 2008. Március 16. - 16:20:06 »

Kulcsot, itratot, stb soha nem hagyok az autóban. És hol lenne nagyobb biztonságban, mint egy őrzött, kamerás parkolóban? de mindegy, mert most máshol állok esténként mint eddig... Nem mondom meg, hol.

Gábor! Az a baj, hogy amikor vettem a kerékőrt, akkor kaptam egy kódszámot. Ha véletlenül elhagynám, akkor ez alapján kapok új fejet, nem olcsón. Csak nem tudom, hogy hová tettem ezt a kártyát?!
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1012 Dátum: 2008. Március 16. - 16:22:07 »

Na ez a méreg nem a cián
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1013 Dátum: 2008. Március 16. - 16:24:17 »

Egyébként sajnálom Béci!
Belső körből eltávolítva!Bár nem hiszem, hogy ez nevelte ki a mocskok újabb generációját.
Áh, dehogy. Pechem volt! Ennyi! És az első szélvédő teljesen átlátható, tehát láthatták, hogy nincs az ülésen semmi. És valamelyíkőtök tanácsát követve a gyereküllés sem volt benne, direkt kivettem reggel!
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1014 Dátum: 2008. Március 16. - 16:26:26 »

Egyébként sajnálom Béci!
Áh, dehogy. Pechem volt! Ennyi! És az első szélvédő teljesen átlátható, tehát láthatták, hogy nincs az ülésen semmi. És valamelyíkőtök tanácsát követve a gyereküllés sem volt benne, direkt kivettem reggel!
Ezek szerint üres autóra is rámozdulnak! Jöhet a mérgeskigyó!
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
sz.gabor
Teljes tag

2.0 TCDi 16V

« Hozzászólás #1015 Dátum: 2008. Március 16. - 16:26:59 »

Kulcsot, itratot, stb soha nem hagyok az autóban. És hol lenne nagyobb biztonságban, mint egy őrzött, kamerás parkolóban? de mindegy, mert most máshol állok esténként mint eddig... Nem mondom meg, hol.

Gábor! Az a baj, hogy amikor vettem a kerékőrt, akkor kaptam egy kódszámot. Ha véletlenül elhagynám, akkor ez alapján kapok új fejet, nem olcsón. Csak nem tudom, hogy hová tettem ezt a kártyát?!

Értem! Akkor ez most nem jó hír. Azért okos dolog nem hagyni semmit az autóban. Ha megtehetném én be kameráznám az autót is belüről. Tervezek biztonsági rendszert az autómba, de nem írom fel ide. Vigyorog
Egy ismerősöm egy 4400 mikrós kondit kötött a kisPolszki fémkilincsére, kb 1 cm-ről ívet húzott az ember kezére. Fájt is mondhatom.
Naplózva

ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1016 Dátum: 2008. Március 16. - 16:33:45 »

Értem! Akkor ez most nem jó hír. Azért okos dolog nem hagyni semmit az autóban. Ha megtehetném én be kameráznám az autót is belüről. Tervezek biztonsági rendszert az autómba, de nem írom fel ide. Vigyorog
Egy ismerősöm egy 4400 mikrós kondit kötött a kisPolszki fémkilincsére, kb 1 cm-ről ívet húzott az ember kezére. Fájt is mondhatom.
Sokkolót kötni mozgásérzékelőre az tuti!! Vigyorog
Naplózva
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #1017 Dátum: 2008. Március 16. - 16:37:36 »

Az sem túl biztonságos állítólag, hogy a riasztó a központi zárra van szerelve, mert távirányító és kész. Apóséknak így nyitották ki vásárlás közben.
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1018 Dátum: 2008. Március 16. - 16:41:33 »

Az sem túl biztonságos állítólag, hogy a riasztó a központi zárra van szerelve, mert távirányító és kész. Apóséknak így nyitották ki vásárlás közben.
Nem biztonságos manapság semmi talán a kamerázott parkoló,bár feltörni ott is feltörhetik de nagyobb az esély az elkövető megtalálására.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1019 Dátum: 2008. Március 16. - 17:01:38 »

Nem biztonságos manapság semmi talán a kamerázott parkoló,bár feltörni ott is feltörhetik de nagyobb az esély az elkövető megtalálására.
Ez a parkoló be volt kamerázva...
De a kerékőrt muszály a klocsiban tartanom egy defekt esetére.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 129   Fel

Ugrás: