Lacetti klub fórum
2025. április 30. - 07:38:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 243183 alkalommal)
ZOTYA1983
Vén róka
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #1065 Dátum: 2008. Március 16. - 22:28:56 »

Erre azért ne tedd fel a vagyonod!Van itt néhány nehéz természetű klubbtag!!!!!
Na és akkor mi zu? Vigyorog
Esetleg más véleményük lenne a dologról!
Hát ha lejöttök akkor 1 pacal pöri mellet és jó kis lesencei bor kiséretével megbeszélhetjük Vigyorog
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1066 Dátum: 2008. Március 16. - 22:29:31 »

Hát ha lejöttök akkor 1 pacal pöri mellet és jó kis lesencei bor kiséretével megbeszélhetjük Vigyorog
Velővel csinálod?Válasz a Törzsasztalra!
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1067 Dátum: 2008. Március 16. - 22:42:54 »

Na szóval velővel csinálod azt a pacalt?(Zotya 1983 kérdése)
Naplózva

ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1068 Dátum: 2008. Március 16. - 22:45:14 »

Ha már ott tartunk majd megbeszéljük.
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1069 Dátum: 2008. Március 16. - 22:47:39 »

Ha már ott tartunk majd megbeszéljük.
Na ez nem mindegy, mert mint említettem 100 kg.-alatt......
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1070 Dátum: 2008. Március 16. - 23:10:34 »

Kedves Cartársak! Miután kifulladóban van a társaság én is elköszönök.Kívánok mindenkinek csendes nyugodt éjszakát és jó fórumozást!
Naplózva

ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1071 Dátum: 2008. Március 17. - 08:02:11 »

Kedves Cartársak! Miután kifulladóban van a társaság én is elköszönök.Kívánok mindenkinek csendes nyugodt éjszakát és jó fórumozást!
Jóóó reggelt irány a melóóó Vigyorog
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1072 Dátum: 2008. Március 17. - 08:27:07 »

Tisztelt Cartársak!
Kérem, hogy figyeljetek oda, mit melyik topicba írtok! Mostanában nagyon megszaporodtak a csacsogások, az egymásnak odabökött, sokszor topicba nem illő sokadik ragozású válaszok. Ha ez így folytatódik, akkor szétdarabolódik a fórum, egy nagy zagyvaság lesz az egész! Mindent a maga helyén kérem tárgyalni, az egymás közti csevelyre meg ott van a privát! Fórumba csak a mindenkit érintő hozzászólások kerüljenek lehetőleg! Nem szeretnék szankciókkal élni Szabályzatunkat rendszeresen sértők ellen, pláne nem szeretném senki kedvét elvenni fórumunktól, így kérem figyeljetek jobban!
Köszönöm!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 17. - 13:06:29 írta cápaFeri » Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #1073 Dátum: 2008. Március 17. - 11:44:50 »

Tisztelt Cartársak!
Kérem, hogy figyeljetek oda, mit melyik topicba írtok! Mostanában nagyon megszaporodtak a csacsogások, az egymásnak odabökött, sokszor topicba nem illő sokadik ragozású válaszok. Ha ez így folytatódik, akkor szétdarabolódik a fórum, egy nagy tagyvaság lesz az egész! Mindent a maga helyén kérem tárgyalni, az egymás közti csevelyre meg ott van a privát! Fórumba csak a mindenkit érintő hozzászólások kerüljenek lehetőleg! Nem szeretnék szankciókkal élni Szabályzatunkat rendszeresen sértők ellen, pláne nem szeretném senki kedvét elvenni fórumunktól, így kérem figyeljetek jobban!
Köszönöm!
Teljesen jogos! Nekem sem tetszenek az unatkozó, napi 50 szólást írók!!! Vigyorog Kacsint
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1074 Dátum: 2008. Március 17. - 13:32:01 »

Hali Feri! Cetti? Orvoskézre adtad?
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1075 Dátum: 2008. Március 17. - 13:42:01 »

A következő kérdésem lenne: ha én októberben voltam kötelező éves szervízen (decemberben lett volna esedékes, csak elöbb megcsináltam) és azóta csak 5000 km van az autóban, akkor is kell 15000 szervízre vinnem. És akkor le kell cseréltetnem az olajat?! Vagy ilyenkor tolódik a kötelező szervíz?
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1076 Dátum: 2008. Március 17. - 14:16:59 »

A következő kérdésem lenne: ha én októberben voltam kötelező éves szervízen (decemberben lett volna esedékes, csak elöbb megcsináltam) és azóta csak 5000 km van az autóban, akkor is kell 15000 szervízre vinnem. És akkor le kell cseréltetnem az olajat?! Vagy ilyenkor tolódik a kötelező szervíz?
év vagy 15.000 km. Azt kell megcsinálni amelyik előbb jön.Neked majd 10000 km. múlva vagy októberben.
Naplózva

Komis
Ezredes

« Hozzászólás #1077 Dátum: 2008. Március 17. - 14:18:50 »

Tisztelt Cartársak!
Kérem, hogy figyeljetek oda, mit melyik topicba írtok! Mostanában nagyon megszaporodtak a csacsogások, az egymásnak odabökött, sokszor topicba nem illő sokadik ragozású válaszok. Ha ez így folytatódik, akkor szétdarabolódik a fórum, egy nagy zagyvaság lesz az egész! Mindent a maga helyén kérem tárgyalni, az egymás közti csevelyre meg ott van a privát! Fórumba csak a mindenkit érintő hozzászólások kerüljenek lehetőleg! Nem szeretnék szankciókkal élni Szabályzatunkat rendszeresen sértők ellen, pláne nem szeretném senki kedvét elvenni fórumunktól, így kérem figyeljetek jobban!
Köszönöm!
Igen, mi is köszönjük, hogy (jó értelemben) atyáskodsz felettünk. Néha porontyok nagyon elkanászodnak Vigyorog
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1078 Dátum: 2008. Március 17. - 14:23:21 »

Hali Feri! Cetti? Orvoskézre adtad?

Nem hívtak, ezek szerint nem jött meg a hengerfejtömítés. Hiány van belőle, amit meg is értek ennyi garis láttán! Mivel négy nap, ezért a héten már nem, mert húsvétkor kell a kocsi.
Különben is...hamar munka ritkán jó. Mosolyog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1079 Dátum: 2008. Március 17. - 14:26:40 »

év vagy 15.000 km. Azt kell megcsinálni amelyik előbb jön.Neked majd 10000 km. múlva vagy októberben.
Félreértesz. Az éves szervíz 2007 decemberében lett volna. Ezt még októberben- amíg itthon voltam- elvégeztettem. Be is jegyezték a könyvbe. Ez 9800 km-nél volt. Most közeledünk a 15000-hez. Kérdés: alig 5000 km-vel az első szervíz után kell -e megint olajcsere, légszűrő, stb? Pollenszűrőt nem cseréltek októberben. Azért kérdem, nehogy feleslegesen babratoljanak az autón. Meg, ugye ez azért nem kevés píz.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 129   Fel

Ugrás: