Lacetti klub fórum
2025. április 29. - 23:58:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 242973 alkalommal)
cápaFeri
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

cettim

« Hozzászólás #1110 Dátum: 2008. Március 18. - 10:54:37 »

Grat. 900 kapitány! Nemsokára ezredes leszel!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1111 Dátum: 2008. Március 18. - 11:09:14 »

Köszi, jó hogy vagy! Nem emlékszel, az oldalablak karcolódásról melyik topicban volt szó?
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1112 Dátum: 2008. Március 18. - 11:52:12 »

Köszi, jó hogy vagy! Nem emlékszel, az oldalablak karcolódásról melyik topicban volt szó?
Sufni/tuning -> Villamosság, fényezés, utastér -> Üveg problémák

Előtte nem tudom merre volt, volt valami előzménye is. Talán a törzsasztalon, vagy még az indexen?
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #1113 Dátum: 2008. Március 18. - 12:17:29 »

Most begyüjtök néhány jó pontot, és egyben rossz pontot is. Jó lenne úraim nem tönkretenni a fórumot csevelyekkel, jópofizva, személyes traccsolással, stb. Aki beszélgetni akar valakivel, ott a lehetőség priviben, skype-ban, iwiw-en, telefonon, stb. A többséget nem érdekli, hogy néhány társunk mindenre rögtön ir valami lényegtelent. Maradjunk a közérdekű támáknál, kérdéseknél, válaszoknál, segítsük egymást, de ne raboljuk egymás idejét! Ne rontsuk el az eddig jól működő fórumot kicsinyes hülyeségekkel! Elég jó baráti hangulat alakult ki, ami most veszélybe került, mert több embert idegesít a felesleges szócséplés. Én most vettem a bátorságot, és megirtam ezt a felhívást, mert többekkel beszéltem, akiknek hasonló a véleményük a minőség zuhanásáról. Jó lenne, ha nem sslenne sértődés ebből, de azt viszont szeretném, hogy eredményes lenne a felhívásom a fórum megmentésére! Nem szükséges reagálni erre, elég, ha figyelembe veszi mindenki a
lényegét, és akinek inge, felöltözik szépen! Nem lesz harag, ha visszatérünk a régi fórum stilusához! Remélem érthető voltam! Uff! Én szóltam! Látom nem világos, ezért kiegészítem: ez nemcsak a törzsasztalra vonatkozik, hanem az egész fórumra! Uff! Én újra szóltam!

A fenti okok miatt miatt hamarosan lesz némi változás. Ezek a dolgok ugyanis nem csak Gidyt zavarják.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1114 Dátum: 2008. Március 18. - 12:45:35 »

Előtte nem tudom merre volt, volt valami előzménye is. Talán a törzsasztalon, vagy még az indexen?
Megtaláltam a kereső segítségével. Köszi!  Vigyorog
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 18. - 13:06:22 írta captainb » Naplózva

Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #1115 Dátum: 2008. Március 18. - 13:05:25 »

Igen, ez volt az első blikkem, csak nem lelem. Megnézem a törzsasztalt is.

Pedig ott van az.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1116 Dátum: 2008. Március 18. - 13:07:12 »

Pedig ott van az.
Megvan.
Naplózva

Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #1117 Dátum: 2008. Március 18. - 13:21:39 »

T. Cartársak!

Az előbbiekben megemlített változások közül az első az, hogy új témát ezen túl csak moderátorok indíthatnak. Ők döntik el, hogy egy újonan indítandó témának van-e létjogosultsága, megfelelő-e az elnevezése, és hova kerüljön.

Akinek ilyen irányú kérése van, vagy lesz a jövőben, az a "Gépház/Kérések, javaslatok, hibák./Téma javaslatok" helyen jelezze ezt.

A jövőben kérlek benneteket, hogy a törzsasztalon kívűl csak az adott témához szigorúan odatartozó hozzászólásokat tegyetek.
Az ettől eltérő hozzászólásokat minden figyelmeztetés nélkül törölni fogjuk!

A fenti intézkedésekre a fórum átláthatóságának, jól használhatóságának fenntartása miatt van szükség.

Kérlek benneteket, hogy ezt tartsátok szemelőtt Ti is.

Üdv: Stocz
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1118 Dátum: 2008. Március 18. - 13:33:23 »

Köszönjük és magamra nézve kötelező érvényűnek tekintem!
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1119 Dátum: 2008. Március 18. - 18:18:19 »

T. Cartársak!

Az előbbiekben megemlített változások közül az első az, hogy új témát ezen túl csak moderátorok indíthatnak. Ők döntik el, hogy egy újonan indítandó témának van-e létjogosultsága, megfelelő-e az elnevezése, és hova kerüljön.

Akinek ilyen irányú kérése van, vagy lesz a jövőben, az a "Gépház/Kérések, javaslatok, hibák./Téma javaslatok" helyen jelezze ezt.

A jövőben kérlek benneteket, hogy a törzsasztalon kívűl csak az adott témához szigorúan odatartozó hozzászólásokat tegyetek.
Az ettől eltérő hozzászólásokat minden figyelmeztetés nélkül törölni fogjuk!

A fenti intézkedésekre a fórum átláthatóságának, jól használhatóságának fenntartása miatt van szükség.

Kérlek benneteket, hogy ezt tartsátok szemelőtt Ti is.

Üdv: Stocz
Rendben
Naplózva
m6112
Friss hús
*

1.6 platinum

« Hozzászólás #1120 Dátum: 2008. Március 18. - 18:57:33 »

Üdvözlet mindenkinek!
Mint friss hús jelenthetem a tegnapi napon, azaz hétfőn délelőtt átvettem az új gépjárművemet, mely egy lacetti 1.6 sedán. A család majd ki bújt az öröméből, mikor meglátták a gépet. Persze köztük én is, de az ott hagyott, / beszámított / Citroen xantia 1.8 i. típ.-ú sárkánygépezetet, mely 15 éves - közben megsirattam és elbúcsúztam tőle. Jó szolgálatot nyújtott a családom részére. Remélem a most átvett lacetti is jó fog működni. Már az nap megtettem Tatabánya -  Győr közötti távolságt, mely mint friss bejáratós nem mertem neki nyomni, csak szerényen. Nagyon könnyed vezetési stílusom mellett élvezetem az egész vezetést. A holnapi napon Székesfehérvárra megyek munka ügyben. Remélem nem lessz közben semmi fennakadás.
A kocsi átadásánal meglepetésemre kaptam egy üveg pezsit, valamint a feleségem egy csokor virágot, nagyon figyelmesek és udvariasak voltak velünk szemben, remélem ezek után is azok lesznek.     
Naplózva
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #1121 Dátum: 2008. Március 18. - 19:01:48 »

Üdvözlet mindenkinek!
Mint friss hús jelenthetem a tegnapi napon, azaz hétfőn délelőtt átvettem az új gépjárművemet, mely egy lacetti 1.6 sedán. A család majd ki bújt az öröméből, mikor meglátták a gépet. Persze köztük én is, de az ott hagyott, / beszámított / Citroen xantia 1.8 i. típ.-ú sárkánygépezetet, mely 15 éves - közben megsirattam és elbúcsúztam tőle. Jó szolgálatot nyújtott a családom részére. Remélem a most átvett lacetti is jó fog működni. Már az nap megtettem Tatabánya -  Győr közötti távolságt, mely mint friss bejáratós nem mertem neki nyomni, csak szerényen. Nagyon könnyed vezetési stílusom mellett élvezetem az egész vezetést. A holnapi napon Székesfehérvárra megyek munka ügyben. Remélem nem lessz közben semmi fennakadás.
A kocsi átadásánal meglepetésemre kaptam egy üveg pezsit, valamint a feleségem egy csokor virágot, nagyon figyelmesek és udvariasak voltak velünk szemben, remélem ezek után is azok lesznek.     

Gratulálok! Sok örömet a géphez!  Mosolyog
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1122 Dátum: 2008. Március 18. - 19:06:01 »

Üdvözlet mindenkinek!
Sok-sok balesetmentes kilómétert és gondtalan autóséveket kívánok.Jól választottál!
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1123 Dátum: 2008. Március 18. - 19:06:19 »

Üdvözlet mindenkinek!
Gratulálok én is .És gyere sürün a forumra élmény beszámolóiddal együtt .
Naplózva
m6112
Friss hús
*

1.6 platinum

« Hozzászólás #1124 Dátum: 2008. Március 18. - 19:07:18 »

Köszönöm!
Remélem így is lessz. Bár ha van valakinek tanácsa egy vadi új gép bejáratásához szívesen olvasom.
Köszi! Sziasztok!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 129   Fel

Ugrás: