captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1140 Dátum: 2008. Március 19. - 21:22:33 » |
|
Szomorú hírem van. Testvéremet baleset érte. Részleteket később, ha tudok valamit.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #1141 Dátum: 2008. Március 19. - 21:25:24 » |
|
Szomorú hírem van. Testvéremet baleset érte. Részleteket később, ha tudok valamit.
Szorítunk érte! Várjuk a fejleményeket. Jobbulás igy látatlanba is...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1142 Dátum: 2008. Március 19. - 21:28:36 » |
|
Ez valóban rossz. Remélem semmi komoly! Ha tudsz valamit feltétlen írd!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1143 Dátum: 2008. Március 19. - 21:33:10 » |
|
Ez valóban rossz. Remélem semmi komoly! Ha tudsz valamit feltétlen írd! Sajnos komoly. Szüleim holnap repülnek. Február 10-e óta egy spanyol kórházban van. Kómában. Ennyit tudok, remélem egy része rossz információ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1144 Dátum: 2008. Március 19. - 21:38:19 » |
|
Ez valóban rossz. Remélem semmi komoly! Ha tudsz valamit feltétlen írd! Sajnos komoly. Szüleim holnap repülnek. Február 10-e óta egy spanyol kórházban van. Kómában. Ennyit tudok, remélem egy része rossz információ. Hát ez tényleg nem a te éved 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1145 Dátum: 2008. Március 19. - 21:42:09 » |
|
Ez valóban rossz. Remélem semmi komoly! Ha tudsz valamit feltétlen írd! Sajnos komoly. Szüleim holnap repülnek. Február 10-e óta egy spanyol kórházban van. Kómában. Ennyit tudok, remélem egy része rossz információ. Azt a..! Remélem én is, hogy csak fals info! Autós baleset? Nagyon sajnálom!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1146 Dátum: 2008. Március 19. - 21:50:54 » |
|
Én remélem, hogy tévedés és szüleim repülnek egy jót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1147 Dátum: 2008. Március 19. - 23:05:04 » |
|
Mással egy életen át nem történik ennyi dolog,mint veled!De igazából nem tudlak irigyelni!Még azt hittem, hogy nekem micsoda nagy problémáim vannak!Bagatell!Bízom benne, hogy tévedés az egész!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #1148 Dátum: 2008. Március 20. - 08:04:24 » |
|
Mással egy életen át nem történik ennyi dolog,mint veled!De igazából nem tudlak irigyelni!Még azt hittem, hogy nekem micsoda nagy problémáim vannak!Bagatell!Bízom benne, hogy tévedés az egész! mostnemtom Cartárs, Grat a 900-hoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #1149 Dátum: 2008. Március 20. - 08:19:04 » |
|
Ez valóban rossz. Remélem semmi komoly! Ha tudsz valamit feltétlen írd! Sajnos komoly. Szüleim holnap repülnek. Február 10-e óta egy spanyol kórházban van. Kómában. Ennyit tudok, remélem egy része rossz információ. Erre nem is lehet mit mondani. Rettenetes. Ha sokan szurkolunk Neki, az talán segít. Én így teszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #1150 Dátum: 2008. Március 20. - 08:25:55 » |
|
Ez valóban rossz. Remélem semmi komoly! Ha tudsz valamit feltétlen írd! Sajnos komoly. Szüleim holnap repülnek. Február 10-e óta egy spanyol kórházban van. Kómában. Ennyit tudok, remélem egy része rossz információ. Erre nem is lehet mit mondani. Rettenetes. Ha sokan szurkolunk Neki, az talán segít. Én így teszek. Mindnyájan így vagyunk Mi is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #1151 Dátum: 2008. Március 20. - 10:30:59 » |
|
Ez valóban rossz. Remélem semmi komoly! Ha tudsz valamit feltétlen írd! Sajnos komoly. Szüleim holnap repülnek. Február 10-e óta egy spanyol kórházban van. Kómában. Ennyit tudok, remélem egy része rossz információ. Erre nem is lehet mit mondani. Rettenetes. Ha sokan szurkolunk Neki, az talán segít. Én így teszek. Mindnyájan így vagyunk Mi is! Nagyon sajnálom!  Bízzunk a legjobbakban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1152 Dátum: 2008. Március 20. - 13:39:18 » |
|
Pont akartam kérdezni, hogy mi hír felőle, bakker. Írj, amint tudsz valamit! Közúti vagy versenypálya?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
kakaos
Kábelbarát
Teljes tag

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1153 Dátum: 2008. Március 20. - 16:53:32 » |
|
 segítünk csak mond meg miben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #1154 Dátum: 2008. Március 20. - 16:55:28 » |
|
Valami új fejlemény? Tudsz már többet esetleg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|