captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1275 Dátum: 2008. Március 28. - 21:38:25 » |
|
Hátha még ti is mentetek volna 1-2 kört MNT diesel lacsijával.Apááám az nagyon király!  Húúúú! Pedig még ajánlani is akartam Neki, hogy próbálja ki az enyémet, ha én is kipróbálhatom a dízelt. Milyen az 1,6-hoz képest?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1276 Dátum: 2008. Március 28. - 21:40:26 » |
|
Cap! Te áruló! Ki főzte a kávét? Ki csinálta a cappuccinot? Az igaz, hogy drága nejem előkészítette, de én főztem, és csináltam!
Azért nem mondtam, mert szerénységem tíltja megemlíteni, hogy az én szaltanácsadásom mellett! Ez igaz, Cap mellettem volt, és biztatott erősen!  Sőt megemlítette, hogy most már jó a habzása a tejnek! Szuper jó társ volt, el kell ismerni!  A legközelebb is együtt csináljuk, ha Ilus bekészíti! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #1277 Dátum: 2008. Március 28. - 21:41:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #1278 Dátum: 2008. Március 28. - 21:47:44 » |
|
Hátha még ti is mentetek volna 1-2 kört MNT diesel lacsijával.Apááám az nagyon király!  Húúúú! Pedig még ajánlani is akartam Neki, hogy próbálja ki az enyémet, ha én is kipróbálhatom a dízelt. Milyen az 1,6-hoz képest? A nyomaték különbséget nagyon érezni.Egyesben még szolíd de kettes-hármasban bitangul húz.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1279 Dátum: 2008. Március 28. - 21:51:03 » |
|
Hátha még ti is mentetek volna 1-2 kört MNT diesel lacsijával.Apááám az nagyon király!  Húúúú! Pedig még ajánlani is akartam Neki, hogy próbálja ki az enyémet, ha én is kipróbálhatom a dízelt. Milyen az 1,6-hoz képest? A nyomaték különbséget nagyon érezni.Egyesben még szolíd de kettes-hármasban bitangul húz. Nem véletlenül cserélném be a Kék Villámot egy dízelre!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1280 Dátum: 2008. Március 28. - 21:59:57 » |
|
Hátha még ti is mentetek volna 1-2 kört MNT diesel lacsijával.Apááám az nagyon király!  Húúúú! Pedig még ajánlani is akartam Neki, hogy próbálja ki az enyémet, ha én is kipróbálhatom a dízelt. Milyen az 1,6-hoz képest? A nyomaték különbséget nagyon érezni.Egyesben még szolíd de kettes-hármasban bitangul húz. Nem véletlenül cserélném be a Kék Villámot egy dízelre! Bocsi, Kék Villám le van védve 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1281 Dátum: 2008. Március 28. - 22:07:01 » |
|
Hátha még ti is mentetek volna 1-2 kört MNT diesel lacsijával.Apááám az nagyon király!  Húúúú! Pedig még ajánlani is akartam Neki, hogy próbálja ki az enyémet, ha én is kipróbálhatom a dízelt. Milyen az 1,6-hoz képest? A nyomaték különbséget nagyon érezni.Egyesben még szolíd de kettes-hármasban bitangul húz. Nem véletlenül cserélném be a Kék Villámot egy dízelre! Bocsi, Kék Villám le van védve  Oké. Akkor Denimkék Villám. Vagy Kék SWillám!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1282 Dátum: 2008. Március 28. - 22:08:45 » |
|
Hátha még ti is mentetek volna 1-2 kört MNT diesel lacsijával.Apááám az nagyon király!  Húúúú! Pedig még ajánlani is akartam Neki, hogy próbálja ki az enyémet, ha én is kipróbálhatom a dízelt. Milyen az 1,6-hoz képest? A nyomaték különbséget nagyon érezni.Egyesben még szolíd de kettes-hármasban bitangul húz. Nem véletlenül cserélném be a Kék Villámot egy dízelre! Bocsi, Kék Villám le van védve  Akkor annál inkább becserélem! Így mindkettő az enyém lesz!!!! Mohóság, CB a neved!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1283 Dátum: 2008. Március 28. - 22:24:15 » |
|
Hátha még ti is mentetek volna 1-2 kört MNT diesel lacsijával.Apááám az nagyon király!  Húúúú! Pedig még ajánlani is akartam Neki, hogy próbálja ki az enyémet, ha én is kipróbálhatom a dízelt. Milyen az 1,6-hoz képest? A nyomaték különbséget nagyon érezni.Egyesben még szolíd de kettes-hármasban bitangul húz. Nem véletlenül cserélném be a Kék Villámot egy dízelre! Bocsi, Kék Villám le van védve  Akkor annál inkább becserélem! Így mindkettő az enyém lesz!!!! Mohóság, CB a neved! Nem baj, ez így egészséges 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #1284 Dátum: 2008. Március 28. - 22:35:46 » |
|
Sziasztok szerencsésen hazaértem!Hát kifele sem volt sokkal kisebb a forgalom.Főleg ahhoz képest hogy este fél 9 volt!Röpke 40 perc alatt értem ki az Osztyapenkóhoz!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1285 Dátum: 2008. Március 28. - 22:36:38 » |
|
Egézséges perverzió, mi? MNT online! Egyben hazaért! Használt a Neocitrán?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1286 Dátum: 2008. Március 28. - 22:48:38 » |
|
Egézséges perverzió, mi? MNT online! Egyben hazaért! Használt a Neocitrán?
Na végre! Addig nem akartam kiszállni, míg nem jelentkezel otthonról.  most még arra várok, hogy Cap barátom is belépjen a főtisztek közé, hogy ezredes legyen ő is végre!  Megvárom!  Pedig korán keltem reggel, pontban 3-kor, és mindjárt 23 van. Holnap viszont napsütésileg hasamra! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1287 Dátum: 2008. Március 28. - 22:50:14 » |
|
Szolgálatra jelentkezem! Csak hogy ne haljál álmon, Apa!
És sebijoe is teljes tag. Végre!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 28. - 22:52:37 írta captainb »
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1288 Dátum: 2008. Március 28. - 22:53:32 » |
|
captainb grat ezredes úr.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1289 Dátum: 2008. Március 28. - 22:54:37 » |
|
Szolgálatra jelentkezem! Csak hogy ne haljál álmon, Apa!
Bűszke vagyok Rád Béla fiam, hogy ezredes lettél!  Gratulálok, most már nyugodtan mehetek szunyokálni, nem fáradtam hiába!  Szóval eredményes napunk volt!  Közös buszozás, jól sikerült minitali, dizel- próba, kávéfőzés, cappuccino készítés, rendben hazaérkezés, és a hab a tortán: Captain fiam Ezredes lett!  Heep- heep- hoorrah!  Jó éjt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|