meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #1350 Dátum: 2008. Március 30. - 19:45:13 » |
|
Így vasárnap estére tudom mindenkinek ajánlani vacsora gyanánt: bazi nagy fokhagymás, sajtos-tejfölös lángos...desszertnek esetleg Bilagit  Persze a facéroknak könnyű  .Ha rálehelnék este egy fokhagymás böffentést az asszonyra,asszem aludhatnék a lacsiban. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1351 Dátum: 2008. Március 30. - 19:48:12 » |
|
Így vasárnap estére tudom mindenkinek ajánlani vacsora gyanánt: bazi nagy fokhagymás, sajtos-tejfölös lángos...desszertnek esetleg Bilagit  Persze a facéroknak könnyű  .Ha rálehelnék este egy fokhagymás böffentést az asszonyra,asszem aludhatnék a lacsiban.  Na nem piszkálni  Fer962vel is ezért párbajozunk holnap 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1352 Dátum: 2008. Március 30. - 19:48:25 » |
|
Így vasárnap estére tudom mindenkinek ajánlani vacsora gyanánt: bazi nagy fokhagymás, sajtos-tejfölös lángos...desszertnek esetleg Bilagit  Persze a facéroknak könnyű  .Ha rálehelnék este egy fokhagymás böffentést az asszonyra,asszem aludhatnék a lacsiban.  Már csak az a kérdés melyiket szereted jobban? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1353 Dátum: 2008. Március 30. - 19:49:55 » |
|
Így vasárnap estére tudom mindenkinek ajánlani vacsora gyanánt: bazi nagy fokhagymás, sajtos-tejfölös lángos...desszertnek esetleg Bilagit  Persze a facéroknak könnyű  .Ha rálehelnék este egy fokhagymás böffentést az asszonyra,asszem aludhatnék a lacsiban.  Fogd rá a kutyára! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1354 Dátum: 2008. Március 30. - 19:49:59 » |
|
Így vasárnap estére tudom mindenkinek ajánlani vacsora gyanánt: bazi nagy fokhagymás, sajtos-tejfölös lángos...desszertnek esetleg Bilagit  Persze a facéroknak könnyű  .Ha rálehelnék este egy fokhagymás böffentést az asszonyra,asszem aludhatnék a lacsiban.  Már csak az a kérdés melyiket szereted jobban?  Lacsiban az asszonnyal 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #1355 Dátum: 2008. Március 30. - 19:50:23 » |
|
Így vasárnap estére tudom mindenkinek ajánlani vacsora gyanánt: bazi nagy fokhagymás, sajtos-tejfölös lángos...desszertnek esetleg Bilagit  Persze a facéroknak könnyű  .Ha rálehelnék este egy fokhagymás böffentést az asszonyra,asszem aludhatnék a lacsiban.  Már csak az a kérdés melyiket szereted jobban?  Inkább az a kérdés,hogy kitől félek jobban? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1356 Dátum: 2008. Március 30. - 19:51:43 » |
|
Így vasárnap estére tudom mindenkinek ajánlani vacsora gyanánt: bazi nagy fokhagymás, sajtos-tejfölös lángos...desszertnek esetleg Bilagit  Persze a facéroknak könnyű  .Ha rálehelnék este egy fokhagymás böffentést az asszonyra,asszem aludhatnék a lacsiban.  Már csak az a kérdés melyiket szereted jobban?  Inkább az a kérdés,hogy kitől félek jobban?  A Lacsitól?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1357 Dátum: 2008. Március 30. - 19:52:48 » |
|
Így vasárnap estére tudom mindenkinek ajánlani vacsora gyanánt: bazi nagy fokhagymás, sajtos-tejfölös lángos...desszertnek esetleg Bilagit  Persze a facéroknak könnyű  .Ha rálehelnék este egy fokhagymás böffentést az asszonyra,asszem aludhatnék a lacsiban.  Már csak az a kérdés melyiket szereted jobban?  Inkább az a kérdés,hogy kitől félek jobban?  Na, erre nem mondok semmit  
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1358 Dátum: 2008. Március 30. - 19:57:29 » |
|
Látom szeretsz párbalyozni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1359 Dátum: 2008. Március 30. - 20:00:05 » |
|
Látom szeretsz párbalyozni  Biztos a kisebbségi érzésemből fakad 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #1360 Dátum: 2008. Március 30. - 20:00:35 » |
|
Látom szeretsz párbalyozni  Ha túléli a holnapi párbajt akkor holnapután jövök én. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1361 Dátum: 2008. Március 30. - 20:02:35 » |
|
Ma kipakoltam a kocsiból, csak a szükségeseket hagytam benne. Holnaptól lacsitlan vagyok péntekig. Természetesen a szükséges lépéseket megtettem annak érdekében, hogy egyrészt mindent, másrészt mindent ÚGY kapjak vissza pénteken, ahogy azt egy szakszervíztől illik. Részletek később, remélem nem lesz rá szükség, hogy előbb meséljek! Azért szurkoljatok, hogy péntektől jópár évre csak a tankolások anyagi gondja legyen a max problémám!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1362 Dátum: 2008. Március 30. - 20:03:06 » |
|
A baj sosem jár egyedül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1363 Dátum: 2008. Március 30. - 20:03:20 » |
|
Látom szeretsz párbalyozni  Ha túléli a holnapi párbajt akkor holnapután jövök én.  Miért, nem tetszett a papucs? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1364 Dátum: 2008. Március 30. - 20:04:29 » |
|
Ma kipakoltam a kocsiból, csak a szükségeseket hagytam benne. Holnaptól lacsitlan vagyok péntekig. Természetesen a szükséges lépéseket megtettem annak érdekében, hogy egyrészt mindent, másrészt mindent ÚGY kapjak vissza pénteken, ahogy azt egy szakszervíztől illik. Részletek később, remélem nem lesz rá szükség, hogy előbb meséljek! Azért szurkoljatok, hogy péntektől jópár évre csak a tankolások anyagi gondja legyen a max problémám! 5 napig cserélik a szelepeket? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|