Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1365 Dátum: 2008. Március 30. - 20:06:02 » |
|
Ma kipakoltam a kocsiból, csak a szükségeseket hagytam benne. Holnaptól lacsitlan vagyok péntekig. Természetesen a szükséges lépéseket megtettem annak érdekében, hogy egyrészt mindent, másrészt mindent ÚGY kapjak vissza pénteken, ahogy azt egy szakszervíztől illik. Részletek később, remélem nem lesz rá szükség, hogy előbb meséljek! Azért szurkoljatok, hogy péntektől jópár évre csak a tankolások anyagi gondja legyen a max problémám! Ok "az erő legyen Veled"!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #1366 Dátum: 2008. Március 30. - 20:06:46 » |
|
Ma kipakoltam a kocsiból, csak a szükségeseket hagytam benne. Holnaptól lacsitlan vagyok péntekig. Természetesen a szükséges lépéseket megtettem annak érdekében, hogy egyrészt mindent, másrészt mindent ÚGY kapjak vissza pénteken, ahogy azt egy szakszervíztől illik. Részletek később, remélem nem lesz rá szükség, hogy előbb meséljek! Azért szurkoljatok, hogy péntektől jópár évre csak a tankolások anyagi gondja legyen a max problémám! 5 napig cserélik a szelepeket?  Jó munkához idő kell a rosszhoz meg mégtöbb 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1368 Dátum: 2008. Március 30. - 21:03:05 » |
|
Ma kipakoltam a kocsiból, csak a szükségeseket hagytam benne. Holnaptól lacsitlan vagyok péntekig. Természetesen a szükséges lépéseket megtettem annak érdekében, hogy egyrészt mindent, másrészt mindent ÚGY kapjak vissza pénteken, ahogy azt egy szakszervíztől illik. Részletek később, remélem nem lesz rá szükség, hogy előbb meséljek! Azért szurkoljatok, hogy péntektől jópár évre csak a tankolások anyagi gondja legyen a max problémám! 5 napig cserélik a szelepeket?  Nem helyben rakják össze a hengerfejet, hanem a megyeszékhelyen egy Hengerfej-centerben. Oda megy a leszedett hengerfej az alkatrészekkel, ( ha kell megnyomatják, dörzsárazzák, köszörülik, de ezen úgy tudom nem kell, csak ha komolyabb javítás van) aztán összerakják és egészben jön visszaépítésre. (Hétfő szétszedés, keddre fent a hengerfej Zegen, szerdán visszajön, csüt összepakolják, pénteken mehetek érte.) Amíg nincs hengerfej, addig csinálják a többi garis melót.  De ez nem ide, ebbe a topicba való.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1370 Dátum: 2008. Március 31. - 11:56:07 » |
|
Már azt hitem, hogy amíg a Cápának csinálják az autóját addig nem lesz fórum.  De tévedtem, fél nap után újra megy.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1371 Dátum: 2008. Március 31. - 12:05:26 » |
|
Már azt hitem, hogy amíg a Cápának csinálják az autóját addig nem lesz fórum.  De tévedtem, fél nap után újra megy. Hát...szolidarítás vagy mifene! Fájó szívvel otthagytam...most megbízható járművel közlekedem! Szép új cikkszámos kormányművet kap! Cép fekete! És így a dobozában hangja sem volt!  Amúgy a gépházunk még mindig nem megy, ide tudtam most először belépni a fórumba.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1372 Dátum: 2008. Március 31. - 15:33:13 » |
|
Nekem egész idáig nem sikerült reggel óta belépni, olvasni, irni. azt hittem itt a hiba, de ezek szerint nem.  Nos kihasználom a lehetőséget egy hirdetésre: a lányom egy internetes szállásfoglaló cégnél dolgozik. Ha valaki hazánkban szeretne valahol szállást, akkor ő megkeresi a megfelelő helyet, mert szinte az egész országot lefedő hálózatuk van. Az elérhetősége az interneten: ( www.ohb.hu) itt lehet a továbbiakat megtudni. (On-Line Hotels Budapest- Ladányi Katalin a lányom, neki irjatok e-mailt, vagy hívjátok telefonon.)
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1373 Dátum: 2008. Március 31. - 18:13:41 » |
|
Nekem egész idáig nem sikerült reggel óta belépni, olvasni, irni. azt hittem itt a hiba, de ezek szerint nem.  Nos kihasználom a lehetőséget egy hirdetésre: a lányom egy internetes szállásfoglaló cégnél dolgozik. Ha valaki hazánkban szeretne valahol szállást, akkor ő megkeresi a megfelelő helyet, mert szinte az egész országot lefedő hálózatuk van. Az elérhetősége az interneten: ( www.ohb.hu) itt lehet a továbbiakat megtudni. (On-Line Hotels Budapest- Ladányi Katalin a lányom, neki irjatok e-mailt, vagy hívjátok telefonon.) Már félreolvastam...azt hittem, hogy a lányod elérhetőségét írod... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #1374 Dátum: 2008. Március 31. - 18:33:55 » |
|
Nekem egész idáig nem sikerült reggel óta belépni, olvasni, irni. azt hittem itt a hiba, de ezek szerint nem.  Nos kihasználom a lehetőséget egy hirdetésre: a lányom egy internetes szállásfoglaló cégnél dolgozik. Ha valaki hazánkban szeretne valahol szállást, akkor ő megkeresi a megfelelő helyet, mert szinte az egész országot lefedő hálózatuk van. Az elérhetősége az interneten: ( www.ohb.hu) itt lehet a továbbiakat megtudni. (On-Line Hotels Budapest- Ladányi Katalin a lányom, neki irjatok e-mailt, vagy hívjátok telefonon.) Már félreolvastam...azt hittem, hogy a lányod elérhetőségét írod...  Én is már felkaptam a fejem 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1375 Dátum: 2008. Március 31. - 19:40:50 » |
|
Tegnap este óta ledobál a server. Ha ez átment, csak véletlen lehet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1376 Dátum: 2008. Március 31. - 19:45:49 » |
|
Tegnap este óta ledobál a server. Ha ez átment, csak véletlen lehet  Én most este értem el először a fórumot, de egy szenvedés bele írni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1377 Dátum: 2008. Március 31. - 19:51:19 » |
|
Tegnap este óta ledobál a server. Ha ez átment, csak véletlen lehet  Én most este értem el először a fórumot, de egy szenvedés bele írni  Állandóan az ugrás az előző oldalra-val kell játszanom, ha bármit el akarok érni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
 |
« Hozzászólás #1378 Dátum: 2008. Március 31. - 21:05:49 » |
|
Asszem megyek aludni, ez így kicsit idegfeszítő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1379 Dátum: 2008. Március 31. - 21:09:00 » |
|
Asszem megyek aludni, ez így kicsit idegfeszítő
Jó éjt. Holnapra talán meggyógyul a szerver...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|