Lacetti klub fórum
2025. április 26. - 15:20:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 129   Le

Szerző Téma: Törzsasztal 2  (Megtekintve 242105 alkalommal)
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #135 Dátum: 2008. Március 04. - 19:26:56 »

ladlac! gidy! Biztit betettem, nem münködik. KIVERTE! Lehet, hogy zárlatom van? A riogató is ezért könyökölt le?
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #136 Dátum: 2008. Március 04. - 19:36:36 »

Cap! Nem kétséges, zárlatod van! Több biztit ne tégy belé, ki kell vizsgálni, hogy mi okozza, mielött nagyobb baj történne. Holnap d.u. ugyis beszélek a Szabó Pistivel, rákérdezek, hogy volt-e már ilyen másnál is esetleg, és megkérem, hogy csinálják meg Neked ezt a bajt. így rendben? Vagy intézed inkább Te? Minél előbb gyógyíttasd meg a beteget, remélhetőleg garis a téma. Mit szólsz az 5letemhez? Szívesen közvetítek, ha Te nem ismered annyíra őt. Választ várok! Üdv: Gidy
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #137 Dátum: 2008. Március 04. - 19:38:17 »

ladlac! gidy! Biztit betettem, nem münködik. KIVERTE! Lehet, hogy zárlatom van? A riogató is ezért könyökölt le?

Valami van, lehet hogy azt hitték a riasztó a rossz, mert leveri a biztit. Közben meg nem is az veri le, hanem az ablakfűtés, csak ugyanazon a biztin van... Lehet zárlat, ki kellene mérni. Meg kell keresni a reléjét, hogy elötte a hiba,vagy utána. /csak utána lehet, mert a kapcsoló jelzi, hogy be van kapcsolva./ Lehet a zárlat valamelyik tükörben, mert ugye ugyanazon az áramkörön van. Ki kellene iktatni a tükröket és úgy próbálni újra, csak nem biztivel, hanem műszerrel. /még törpölök a megoldásán.../
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #138 Dátum: 2008. Március 04. - 19:51:27 »

19! Ma aktiv! Még egy kell, ha bejön meglesz a régenvárt rekord! Mindenki szurkoljon! Meglessssz!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 04. - 20:35:45 írta ladigidy » Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #139 Dátum: 2008. Március 04. - 20:27:10 »

Reszkessünk ezredesek! MNT, vagyis Lewis Hamilton begyújtotta az irógépét, ma már az előbb 43 hozzászólást engedet meg magának! Azt hiszem itt puccs következik be! Gondolom azóta újabb köröket futott, szóval Cápa kezdesz összemenni, a többiekről nem is beszélve. Lehet, hogy módosítanom kell a becsült sorrendemet? Lewis, vigyázz, nehogy kiverd a biztosítékot! Én most kiszálok, az én gépem nem turbós, mint Lewisé, hagyom, hogy további körrekordokat döntsön. Csak gondoltam szólok, hogy egy új rekord született ma itt a fórumon. Uff! Én szóltam!
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #140 Dátum: 2008. Március 04. - 20:37:55 »

Reszkessünk ezredesek! MNT, vagyis Lewis Hamilton begyújtotta az irógépét, ma már az előbb 43 hozzászólást engedet meg magának! Azt hiszem itt puccs következik be! Gondolom azóta újabb köröket futott, szóval Cápa kezdesz összemenni, a többiekről nem is beszélve. Lehet, hogy módosítanom kell a becsült sorrendemet? Lewis, vigyázz, nehogy kiverd a biztosítékot! Én most kiszálok, az én gépem nem turbós, mint Lewisé, hagyom, hogy további körrekordokat döntsön. Csak gondoltam szólok, hogy egy új rekord született ma itt a fórumon. Uff! Én szóltam!
Nem számolom csak öntöm rátok a hülyeségeimet.Ha soknak találtok szóljatok és visszaveszek magamból.Ha tudok.Az igazság az, hogy az egyik ilyen téma az autó amiről bőrlégzéssel vagyok képes beszélni.De ha gondoljátok beszélhetek másról is.(kabócák párzási szokása erőssen szikes talajon?)
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #141 Dátum: 2008. Március 04. - 20:45:17 »

(MNT) Lewis! Maradjunk az autóknál! Nem kell visszafognod Magad, most majd ugyis nézni fogod a BL meccset- gondolom. Amúgy rekordbeállítás megtörtént 19-en voltunk már ma aktivak, várom a 20.-ikat, és az új rekordot. Hajrá fiúk! Tényleg hívjatok legalább még egyet a klubosoktól!
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #142 Dátum: 2008. Március 04. - 20:46:05 »

Cap! Nem kétséges, zárlatod van! Több biztit ne tégy belé, ki kell vizsgálni, hogy mi okozza, mielött nagyobb baj történne. Holnap d.u. ugyis beszélek a Szabó Pistivel, rákérdezek, hogy volt-e már ilyen másnál is esetleg, és megkérem, hogy csinálják meg Neked ezt a bajt. így rendben? Vagy intézed inkább Te? Minél előbb gyógyíttasd meg a beteget, remélhetőleg garis a téma. Mit szólsz az 5letemhez? Szívesen közvetítek, ha Te nem ismered annyíra őt. Választ várok! Üdv: Gidy
Reggel leviszem a helyi villanygyógyászhoz.Mérni az is tud, a gariba meg nem kerül. Ha kom,oly a baj, akkor megyek márkás szervízbe. De a Gombosék a multkor eléggé összebarmolták az autót, Atheenak mutattam is, Nektek elfelejtettem megmutani.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #143 Dátum: 2008. Március 04. - 20:52:00 »

Ha valaki tudja cápa és jopek telefonszámát szóljon nekik! Akkor tuti a rekord!!!!
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #144 Dátum: 2008. Március 04. - 20:55:55 »

Már késő, egyre többen lépnek le. Mi van, meccs? Hűha, meccs! rohanok. Pá.
Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #145 Dátum: 2008. Március 04. - 21:11:38 »

(MNT) Lewis! Maradjunk az autóknál! Nem kell visszafognod Magad, most majd ugyis nézni fogod a BL meccset- gondolom. Amúgy rekordbeállítás megtörtént 19-en voltunk már ma aktivak, várom a 20.-ikat, és az új rekordot. Hajrá fiúk! Tényleg hívjatok legalább még egyet a klubosoktól!
Miután én kézilabdáztam, nem érdekel a foci mégha BL. meccs is.Úgyhogy maradok és tovább öntöm rátok a jobbnál jobb hozzászólásaimat.
Naplózva

rebelpeak
Teljes tag

« Hozzászólás #146 Dátum: 2008. Március 04. - 21:22:31 »

én meg csak győzzem olvasni! egy napot hagytam ki, aztán nyolc óta csak a leckét olvasom, hogy ne veszítsek információt!
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #147 Dátum: 2008. Március 04. - 21:24:51 »

én meg csak győzzem olvasni! egy napot hagytam ki, aztán nyolc óta csak a leckét olvasom, hogy ne veszítsek információt!

Ne törődj semmivel az enyémekkel nem vesztettél sokat!
Naplózva

rebelpeak
Teljes tag

« Hozzászólás #148 Dátum: 2008. Március 04. - 21:37:40 »

csak ne szerénykedj, mindig van valami, ami hasznos...csak nehéz lépést tertani 20 ember gondolataival, meg peti csajaival...most megyek pihizni, reggel ötkor get up!
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #149 Dátum: 2008. Március 04. - 21:41:13 »

csak ne szerénykedj, mindig van valami, ami hasznos...csak nehéz lépést tertani 20 ember gondolataival, meg peti csajaival...most megyek pihizni, reggel ötkor get up!
Jó éjt mindenkinek én is kiszállok azt hiszem mára elég volt!
Naplózva

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 129   Fel

Ugrás: