bareszka
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #765 Dátum: 2009. December 08. - 20:37:00 » |
|
Eladásra kínálnék H4 / 6000K xenon szettet. 3hónapot használt. Ha esetleg valakit érdekel...
Azt tudod, hogy rászálltak a nem gyári xenonosokra? Vagy pont ezért adnád el? Igen! Pont ezért. Ez sajna csak olyan embernek lehet,akinek jó ismerősei vannak vagy ebben dolgozik....pedig nagyon jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #766 Dátum: 2009. December 09. - 08:24:59 » |
|
Skacok! aki jár még a tali előtt a homasitában az legyenszíves írja össze h mennyiért kaphatok: -szép fehér fényű izzókat(tompított+ reflektor)(NEM XENON) -kék ledes helyzetjelzőket -krómindex izzókat (az ha jóltom 830,-/pár) és ha esetleg lehet cserélni akkor a belső utastér világítás izzóját cserélném ki vmi szép fehér színűre mert ez nem nagyon jó felvilágosítás terén.
-szép fehér fényű izzókat(tompított+ reflektor)(NEM XENON) 6500 Ft/ 2db Osram +90%-os. 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #767 Dátum: 2009. December 09. - 13:20:42 » |
|
Skacok! aki jár még a tali előtt a homasitában az legyenszíves írja össze h mennyiért kaphatok: -szép fehér fényű izzókat(tompított+ reflektor)(NEM XENON) -kék ledes helyzetjelzőket -krómindex izzókat (az ha jóltom 830,-/pár) és ha esetleg lehet cserélni akkor a belső utastér világítás izzóját cserélném ki vmi szép fehér színűre mert ez nem nagyon jó felvilágosítás terén.
-szép fehér fényű izzókat(tompított+ reflektor)(NEM XENON) 6500 Ft/ 2db Osram +90%-os.  http://bolthely.hu/tungsram/fokat/49a947d9d1123_Novelt_fenyereju_fenyszoro_izzok
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #768 Dátum: 2009. December 09. - 16:02:55 » |
|
-szép fehér fényű izzókat(tompított+ reflektor)(NEM XENON) 6500 Ft/ 2db Osram +90%-os.  A LED-es helyzetjelzőket meg felejtsd el! Folyton kiégnek (pontosabban tönkre mennek  ), bármilyet teszel bele. Több verziót kipróbáltam(tunk), plussz előtét ellenállással is, de egyik sem bírta 1-2 hétnél tovább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dagicom
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #769 Dátum: 2009. December 11. - 08:15:09 » |
|
-szép fehér fényű izzókat(tompított+ reflektor)(NEM XENON) 6500 Ft/ 2db Osram +90%-os.  A LED-es helyzetjelzőket meg felejtsd el! Folyton kiégnek (pontosabban tönkre mennek  ), bármilyet teszel bele. Több verziót kipróbáltam(tunk), plussz előtét ellenállással is, de egyik sem bírta 1-2 hétnél tovább. Ez hülyeség én már egy éve használom!És nekem az egész autóban led van kívűl-belűl! WWW.XENONIZZO.hu Itt kell vásárolni nem sufnituning boltban mert ott piaci cuccokat árulnak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #770 Dátum: 2009. December 11. - 13:14:58 » |
|
-szép fehér fényű izzókat(tompított+ reflektor)(NEM XENON) 6500 Ft/ 2db Osram +90%-os.  A LED-es helyzetjelzőket meg felejtsd el! Folyton kiégnek (pontosabban tönkre mennek  ), bármilyet teszel bele. Több verziót kipróbáltam(tunk), plussz előtét ellenállással is, de egyik sem bírta 1-2 hétnél tovább. Ez hülyeség én már egy éve használom!És nekem az egész autóban led van kívűl-belűl! WWW.XENONIZZO.hu Itt kell vásárolni nem sufnituning boltban mert ott piaci cuccokat árulnak! No-no, azért így egyből rávágni, hoyg ez íg ahogy van hülyeség, nem túl szép dolog... Stocznál valszeg ez volt a helyzet, nem hiszem, hogy a hagyományos izzó gyártókkal lenne szerződésben, a led-ek bizniszének rontása céljából. Inkább csak örüljünk neki, hogy van aki jó forrást tud adni jó LED-es lámpákhoz. Köszi! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. December 11. - 13:18:42 írta gatsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
dagicom
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #771 Dátum: 2009. December 11. - 17:44:29 » |
|
Isten ments!Nem kell félreérteni.Csak írtam. -szép fehér fényű izzókat(tompított+ reflektor)(NEM XENON) 6500 Ft/ 2db Osram +90%-os.  A LED-es helyzetjelzőket meg felejtsd el! Folyton kiégnek (pontosabban tönkre mennek  ), bármilyet teszel bele. Több verziót kipróbáltam(tunk), plussz előtét ellenállással is, de egyik sem bírta 1-2 hétnél tovább. Ez hülyeség én már egy éve használom!És nekem az egész autóban led van kívűl-belűl! WWW.XENONIZZO.hu Itt kell vásárolni nem sufnituning boltban mert ott piaci cuccokat árulnak! No-no, azért így egyből rávágni, hoyg ez íg ahogy van hülyeség, nem túl szép dolog... Stocznál valszeg ez volt a helyzet, nem hiszem, hogy a hagyományos izzó gyártókkal lenne szerződésben, a led-ek bizniszének rontása céljából. Inkább csak örüljünk neki, hogy van aki jó forrást tud adni jó LED-es lámpákhoz. Köszi! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #772 Dátum: 2009. December 11. - 18:47:32 » |
|
Isten ments!Nem kell félreérteni.Csak írtam. -szép fehér fényű izzókat(tompított+ reflektor)(NEM XENON) 6500 Ft/ 2db Osram +90%-os.  A LED-es helyzetjelzőket meg felejtsd el! Folyton kiégnek (pontosabban tönkre mennek  ), bármilyet teszel bele. Több verziót kipróbáltam(tunk), plussz előtét ellenállással is, de egyik sem bírta 1-2 hétnél tovább. Ez hülyeség én már egy éve használom!És nekem az egész autóban led van kívűl-belűl! WWW.XENONIZZO.hu Itt kell vásárolni nem sufnituning boltban mert ott piaci cuccokat árulnak! No-no, azért így egyből rávágni, hoyg ez íg ahogy van hülyeség, nem túl szép dolog... Stocznál valszeg ez volt a helyzet, nem hiszem, hogy a hagyományos izzó gyártókkal lenne szerződésben, a led-ek bizniszének rontása céljából. Inkább csak örüljünk neki, hogy van aki jó forrást tud adni jó LED-es lámpákhoz. Köszi!  Ne haragudj de nem látom az utolsó hozzászólásod!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dagicom
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #773 Dátum: 2009. December 12. - 18:13:24 » |
|
Isten ments!Nem kell félreérteni.Csak írtam. -szép fehér fényű izzókat(tompított+ reflektor)(NEM XENON) 6500 Ft/ 2db Osram +90%-os.  A LED-es helyzetjelzőket meg felejtsd el! Folyton kiégnek (pontosabban tönkre mennek  ), bármilyet teszel bele. Több verziót kipróbáltam(tunk), plussz előtét ellenállással is, de egyik sem bírta 1-2 hétnél tovább. Ez hülyeség én már egy éve használom!És nekem az egész autóban led van kívűl-belűl! WWW.XENONIZZO.hu Itt kell vásárolni nem sufnituning boltban mert ott piaci cuccokat árulnak! No-no, azért így egyből rávágni, hoyg ez íg ahogy van hülyeség, nem túl szép dolog... Stocznál valszeg ez volt a helyzet, nem hiszem, hogy a hagyományos izzó gyártókkal lenne szerződésben, a led-ek bizniszének rontása céljából. Inkább csak örüljünk neki, hogy van aki jó forrást tud adni jó LED-es lámpákhoz. Köszi!  Ne haragudj de nem látom az utolsó hozzászólásod! Csak annyit írtam,hogy nem akartam lehúrogni csak leírtam mi az újság!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #774 Dátum: 2009. December 13. - 17:47:51 » |
|
-szép fehér fényű izzókat(tompított+ reflektor)(NEM XENON) 6500 Ft/ 2db Osram +90%-os.  A LED-es helyzetjelzőket meg felejtsd el! Folyton kiégnek (pontosabban tönkre mennek  ), bármilyet teszel bele. Több verziót kipróbáltam(tunk), plussz előtét ellenállással is, de egyik sem bírta 1-2 hétnél tovább. Ez hülyeség én már egy éve használom!És nekem az egész autóban led van kívűl-belűl! WWW.XENONIZZO.hu Itt kell vásárolni nem sufnituning boltban mert ott piaci cuccokat árulnak! Hát nem tudom, hogy mit értesz hülyeség alatt. Talán átsiklottál néhány dolog felett. A felvetés úgy kezdődött, hogy ".. ha valaki jár a homasitában...". A válaszom is erre vonatkozott. Nem sufnituning boltban, hanem a Homasitában vettem több szettet (mind különböző minőséget képviselt). Ezekről beszéltem. Még az sem bírta, amelyikre esküdött az eladó, hogy azt biztosan nem lehet tönkre tenni. Mellesleg többen jártunk így a LED-es helyzetjelzőkkel. Olvass vissza. Egyébként nálunk nem szokás hülyézni. Ez nem az a hely. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
 |
« Hozzászólás #775 Dátum: 2009. December 15. - 17:32:32 » |
|
-szép fehér fényű izzókat(tompított+ reflektor)(NEM XENON) 6500 Ft/ 2db Osram +90%-os.  A LED-es helyzetjelzőket meg felejtsd el! Folyton kiégnek (pontosabban tönkre mennek  ), bármilyet teszel bele. Több verziót kipróbáltam(tunk), plussz előtét ellenállással is, de egyik sem bírta 1-2 hétnél tovább. Ez hülyeség én már egy éve használom!És nekem az egész autóban led van kívűl-belűl! WWW.XENONIZZO.hu Itt kell vásárolni nem sufnituning boltban mert ott piaci cuccokat árulnak! Hát nem tudom, hogy mit értesz hülyeség alatt. Talán átsiklottál néhány dolog felett. A felvetés úgy kezdődött, hogy ".. ha valaki jár a homasitában...". A válaszom is erre vonatkozott. Nem sufnituning boltban, hanem a Homasitában vettem több szettet (mind különböző minőséget képviselt). Ezekről beszéltem. Még az sem bírta, amelyikre esküdött az eladó, hogy azt biztosan nem lehet tönkre tenni. Mellesleg többen jártunk így a LED-es helyzetjelzőkkel. Olvass vissza. Egyébként nálunk nem szokás hülyézni. Ez nem az a hely.  Én a rendszámtáblavilágitást és az első helyzetjelzőket cseréltem le májusban ledre!hátul még mindig működnek,de elöl megdöglött mind a kettő!igaz piaciak voltak,de a rendszám is azok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
 |
« Hozzászólás #776 Dátum: 2009. December 17. - 20:02:49 » |
|
még annyit tudok,hogy az növeli a ledek "élettartamát",ha nem ugy inditjuk az autót hogy fel van kapcsolva a világitás,mert olyankor valamivel nagyobb feszültséget kapnak,mint amit elbirnak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #777 Dátum: 2009. December 17. - 20:30:23 » |
|
még annyit tudok,hogy az növeli a ledek "élettartamát",ha nem ugy inditjuk az autót hogy fel van kapcsolva a világitás,mert olyankor valamivel nagyobb feszültséget kapnak,mint amit elbirnak!
Ez nemcsak a ledekre igaz, minden izzóra. Én csak úgy indítok, ha le van kapcsolva a lámpa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Petike
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #778 Dátum: 2009. December 18. - 19:04:11 » |
|
-szép fehér fényű izzókat(tompított+ reflektor)(NEM XENON) 6500 Ft/ 2db Osram +90%-os.  A LED-es helyzetjelzőket meg felejtsd el! Folyton kiégnek (pontosabban tönkre mennek  ), bármilyet teszel bele. Több verziót kipróbáltam(tunk), plussz előtét ellenállással is, de egyik sem bírta 1-2 hétnél tovább. Ez hülyeség én már egy éve használom!És nekem az egész autóban led van kívűl-belűl! WWW.XENONIZZO.hu Itt kell vásárolni nem sufnituning boltban mert ott piaci cuccokat árulnak! Én egyszer rendeltem a xenonizzo.hu-tól ledes helyzetjelzőt, hát egy rakás sz*rt se értek. Az izzóikat meg inkább ne is említsük, GP Thunder, XD5, E minősítés nélküli festett üveges gagyik, 5 ezerért /pár, muhahaha. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dagicom
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #779 Dátum: 2009. December 22. - 18:51:46 » |
|
Először is én nem hülyéztem le senki.Ha valaki nem érti,hogy a hülyeség és a hülye(mit ember) között a külöbség azt sajnálom.Nekem minden izzó leddes lassan már 1.5 éve még a ablak -szép fehér fényű izzókat(tompított+ reflektor)(NEM XENON) 6500 Ft/ 2db Osram +90%-os.  A LED-es helyzetjelzőket meg felejtsd el! Folyton kiégnek (pontosabban tönkre mennek  ), bármilyet teszel bele. Több verziót kipróbáltam(tunk), plussz előtét ellenállással is, de egyik sem bírta 1-2 hétnél tovább. Ez hülyeség én már egy éve használom!És nekem az egész autóban led van kívűl-belűl! WWW.XENONIZZO.hu Itt kell vásárolni nem sufnituning boltban mert ott piaci cuccokat árulnak! Én egyszer rendeltem a xenonizzo.hu-tól ledes helyzetjelzőt, hát egy rakás sz*rt se értek. Az izzóikat meg inkább ne is említsük, GP Thunder, XD5, E minősítés nélküli festett üveges gagyik, 5 ezerért /pár, muhahaha.  Először is én nem hülyéztem le senki.Ha valaki nem érti,hogy a hülyeség és a hülye(mit ember) között a különbség azt sajnálom.Nekem minden izzó leddes lassan már 1.5 éve még a ablakfelhúzó is.Tudok ajánlani izzó a xenonizzo.hu-ról.És mivel nekem automata a lámpám még így is bírja a kapcsolgatást.Én segíteni szeretnék nem másokat lenézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|