Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1005 Dátum: 2010. Május 09. - 09:48:49 » |
|
Nekem pedig a jobboldali H7-em adta meg magát. 1évet és 1 hónapot bírt a +50%-os Tungsram. Amit beraktam helyette, az egy sima tesla izzó (Krisztől kaptam). És ami érdekes jobban világít mint a +50%-os. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #1006 Dátum: 2010. Május 09. - 10:12:42 » |
|
Nekem pedig a jobboldali H7-em adta meg magát. 1évet és 1 hónapot bírt a +50%-os Tungsram. Amit beraktam helyette, az egy sima tesla izzó (Krisztől kaptam). És ami érdekes jobban világít mint a +50%-os.  Nem adok gagyit!  csak most meg szerezned kell egy teslát mellé.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1007 Dátum: 2010. Május 10. - 09:48:58 » |
|
most jut eszembe, hogy utána tudok nézni a szervizkönyvben a helyzetjelzőnek  ja, amúgy meg nem égett ki, mert tegnap este működött, LOL 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 10. - 09:54:52 írta WERES »
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #1008 Dátum: 2010. Május 10. - 12:24:27 » |
|
most jut eszembe, hogy utána tudok nézni a szervizkönyvben a helyzetjelzőnek  ja, amúgy meg nem égett ki, mert tegnap este működött, LOL  Nem teljesen tökéletes az érintkezés arra fele. Egyszer már én is árnyákra vetődtem vele, de a hívókódját nem tudnám megmondani...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #1009 Dátum: 2010. Május 10. - 18:12:41 » |
|
most jut eszembe, hogy utána tudok nézni a szervizkönyvben a helyzetjelzőnek  ja, amúgy meg nem égett ki, mert tegnap este működött, LOL  Nem teljesen tökéletes az érintkezés arra fele. Egyszer már én is árnyákra vetődtem vele, de a hívókódját nem tudnám megmondani... bár gondolom a gyorsulgatások, meg szlalomok és rásegítettek az érintkezésre
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
pino30
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
 |
« Hozzászólás #1010 Dátum: 2010. Május 12. - 09:55:56 » |
|
Sziasztok!
Tud-e valaki segíteni abban, hogyan jön szét a műszerfal az SW-ben, mert kiégett a műszerfal világítás, és a biztonsági öv visszajelző.
Köszi szépen!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #1011 Dátum: 2010. Május 12. - 09:57:25 » |
|
Srácok, az irányjelző izzója elöl és hátul szimmetrikus, vagy aszimmetrikus "bütyökkel" rendelkezik? Egyforma az első és a hátsó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #1012 Dátum: 2010. Május 12. - 10:28:25 » |
|
Srácok, az irányjelző izzója elöl és hátul szimmetrikus, vagy aszimmetrikus "bütyökkel" rendelkezik? Egyforma az első és a hátsó?
Nem teljesen értem mit kérdezel, de az index izzók tudtommal egyformák elöl-hátul. 
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #1013 Dátum: 2010. Május 12. - 10:38:41 » |
|
Nem teljesen értem mit kérdezel, de az index izzók tudtommal egyformák elöl-hátul.  Lusta vagyok kivenni, biztos tudja valaki. Az izzó alsó részén, ami bemegy a foglalatba, van két kis dudor, ami, mikor berakáskor elfordítod az izzót, belekap egy horonyba, ezáltal ott tartva azt. Homasitában akartam venni krómosakat, de kétféle van: az egyik olyan, aminél a két kis "bütyök" szemben heyezkedik el egymáshoz képest, meg van olyan, amikor kábé 120°-os szögben. Így érthető?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #1014 Dátum: 2010. Május 12. - 10:48:49 » |
|
Nem teljesen értem mit kérdezel, de az index izzók tudtommal egyformák elöl-hátul.  Lusta vagyok kivenni, biztos tudja valaki. Az izzó alsó részén, ami bemegy a foglalatba, van két kis dudor, ami, mikor berakáskor elfordítod az izzót, belekap egy horonyba, ezáltal ott tartva azt. Homasitában akartam venni krómosakat, de kétféle van: az egyik olyan, aminél a két kis "bütyök" szemben heyezkedik el egymáshoz képest, meg van olyan, amikor kábé 120°-os szögben. Így érthető? Szerintem szemben kell lennie, az a 120 fokos valami speckó lehet. Ha eláll az eső úgyis megyek ki gyertyacserére majd megnézem 
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #1015 Dátum: 2010. Május 12. - 11:00:52 » |
|
Nem teljesen értem mit kérdezel, de az index izzók tudtommal egyformák elöl-hátul.  Lusta vagyok kivenni, biztos tudja valaki. Az izzó alsó részén, ami bemegy a foglalatba, van két kis dudor, ami, mikor berakáskor elfordítod az izzót, belekap egy horonyba, ezáltal ott tartva azt. Homasitában akartam venni krómosakat, de kétféle van: az egyik olyan, aminél a két kis "bütyök" szemben heyezkedik el egymáshoz képest, meg van olyan, amikor kábé 120°-os szögben. Így érthető? Szerintem szemben kell lennie, az a 120 fokos valami speckó lehet. Ha eláll az eső úgyis megyek ki gyertyacserére majd megnézem  Ezer köszönet... (nincs esernyőd?  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1016 Dátum: 2010. Május 12. - 11:18:42 » |
|
aszimmetrikus elöl hátul
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 12. - 11:30:10 írta Jani »
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #1017 Dátum: 2010. Május 12. - 11:30:08 » |
|
aszimmetrikus Köszi Jani, profi vagy... de fotó nélkül is elhittem volna!  Elől-hátul egyforma?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1018 Dátum: 2010. Május 12. - 11:31:02 » |
|
aszimmetrikus Köszi Jani, profi vagy... de fotó nélkül is elhittem volna!  Pedig csak miattad fényképeztem le. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #1019 Dátum: 2010. Május 12. - 13:15:38 » |
|
aszimmetrikus Köszi Jani, profi vagy... de fotó nélkül is elhittem volna!  Pedig csak miattad fényképeztem le.  Bazzeg Jani, miért nem voltál gyorsabb nem áztatom magam fölöslegesen  Egyébként igen, elől-hátul olyan én is megnéztem...
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
|