sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1095 Dátum: 2010. Augusztus 05. - 11:41:28 » |
|
És igen, nálam is kiégett a bal H7  Napra pontosan 2,5 évet bírt a gyári, 21612 km-t. Pénteken úgyis viszem szervízbe a jeladócsere miatt, legalább azt is kicseréltetem. Sztem azt nem gariba cserélik.Majd kiszámláznak neked pár ezer ft-ot.Cseréld ki inkább otthon. Nem cserélik gariban, de megbeszélem velük, ha már miattam illetve a garis jeladócsere miatt leszámláznak egy csomó pénzt az importőrnek, akkor férjen bele ez is, mert legközelebb nem oda viszem (mondjuk így sem viszem oda kötelezőre, de...  ) Izzóm van, azt viszek. A garis javítás az ált éppen 0-ás sem az idő sem az összeg nem valami sok az alkatrészt ki kell fizetni a kereskedésnek miután beépítette utána számolhatja el minimális munkadíjjal és kb 1-1,5hónap után látja a pénzét
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1096 Dátum: 2010. Augusztus 05. - 14:43:35 » |
|
És igen, nálam is kiégett a bal H7  Napra pontosan 2,5 évet bírt a gyári, 21612 km-t. Pénteken úgyis viszem szervízbe a jeladócsere miatt, legalább azt is kicseréltetem. Sztem azt nem gariba cserélik.Majd kiszámláznak neked pár ezer ft-ot.Cseréld ki inkább otthon. Nem cserélik gariban, de megbeszélem velük, ha már miattam illetve a garis jeladócsere miatt leszámláznak egy csomó pénzt az importőrnek, akkor férjen bele ez is, mert legközelebb nem oda viszem (mondjuk így sem viszem oda kötelezőre, de...  ) Izzóm van, azt viszek. A garis javítás az ált éppen 0-ás sem az idő sem az összeg nem valami sok az alkatrészt ki kell fizetni a kereskedésnek miután beépítette utána számolhatja el minimális munkadíjjal és kb 1-1,5hónap után látja a pénzét Akkor tévedtem, így nem jó üzlet a szervíznek a garis javítás. Viszont kicserélték az izzót 900Ft-ért (munkadíj), ennyit nekem megér, hogy ne szenvedjek vele 30 percet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1097 Dátum: 2010. Augusztus 05. - 14:54:34 » |
|
És igen, nálam is kiégett a bal H7  Napra pontosan 2,5 évet bírt a gyári, 21612 km-t. Pénteken úgyis viszem szervízbe a jeladócsere miatt, legalább azt is kicseréltetem. Sztem azt nem gariba cserélik.Majd kiszámláznak neked pár ezer ft-ot.Cseréld ki inkább otthon. Nem cserélik gariban, de megbeszélem velük, ha már miattam illetve a garis jeladócsere miatt leszámláznak egy csomó pénzt az importőrnek, akkor férjen bele ez is, mert legközelebb nem oda viszem (mondjuk így sem viszem oda kötelezőre, de...  ) Izzóm van, azt viszek. A garis javítás az ált éppen 0-ás sem az idő sem az összeg nem valami sok az alkatrészt ki kell fizetni a kereskedésnek miután beépítette utána számolhatja el minimális munkadíjjal és kb 1-1,5hónap után látja a pénzét Akkor tévedtem, így nem jó üzlet a szervíznek a garis javítás. Viszont kicserélték az izzót 900Ft-ért (munkadíj), ennyit nekem megér, hogy ne szenvedjek vele 30 percet.  Emberek! Én ezentúl 600 Ft-ért vállalok izzócserét! Csak nem baj, ha spóroltok 300 Ft-ot, és közben dumcsizhatunk is, mert ez minitali is. Megéri! Visszatérőknek pedig már csak 500 Ft-ért, mert mindent a reklámért! Ja, és ezért még egy kávét, vagy cappuccinot is kaphat a tisztelt ügyfél! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #1098 Dátum: 2010. Augusztus 05. - 16:52:31 » |
|
Ma 20 perc alatt cseréltem a két H7-t. A bal ki volt égve, a jobbot azért cseréltem, hogy egyforma izzók legyenek benne. OSRAM Nightbreaker került bele. Az OSRAM szaküzletben vettem. Az eladó szólt, hogy a növelt fényerő miatt 6 hónapnál hosszabb élettartamot ne várjak!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Augusztus 05. - 17:13:05 írta captainb »
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1099 Dátum: 2010. Augusztus 05. - 17:05:51 » |
|
És igen, nálam is kiégett a bal H7  Napra pontosan 2,5 évet bírt a gyári, 21612 km-t. Pénteken úgyis viszem szervízbe a jeladócsere miatt, legalább azt is kicseréltetem. Sztem azt nem gariba cserélik.Majd kiszámláznak neked pár ezer ft-ot.Cseréld ki inkább otthon. Nem cserélik gariban, de megbeszélem velük, ha már miattam illetve a garis jeladócsere miatt leszámláznak egy csomó pénzt az importőrnek, akkor férjen bele ez is, mert legközelebb nem oda viszem (mondjuk így sem viszem oda kötelezőre, de...  ) Izzóm van, azt viszek. A garis javítás az ált éppen 0-ás sem az idő sem az összeg nem valami sok az alkatrészt ki kell fizetni a kereskedésnek miután beépítette utána számolhatja el minimális munkadíjjal és kb 1-1,5hónap után látja a pénzét Akkor tévedtem, így nem jó üzlet a szervíznek a garis javítás. Viszont kicserélték az izzót 900Ft-ért (munkadíj), ennyit nekem megér, hogy ne szenvedjek vele 30 percet.  Emberek! Én ezentúl 600 Ft-ért vállalok izzócserét! Csak nem baj, ha spóroltok 300 Ft-ot, és közben dumcsizhatunk is, mert ez minitali is. Megéri! Visszatérőknek pedig már csak 500 Ft-ért, mert mindent a reklámért! Ja, és ezért még egy kávét, vagy cappuccinot is kaphat a tisztelt ügyfél!  De ennyi pénzért akkor Esztergomba is lejössz, ugye?  Egyébként kávét is kaptam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1100 Dátum: 2010. Augusztus 05. - 17:06:23 » |
|
Ma 20 perc alatt cseréltem a két H7-t. A bal ki volt égve, a jobbot azért cseréltem, hogy egyforma izzók legyenek benne. OSRAM Nightbraker került bele. Az OSRAM szaküzletben vettem. Az eladó szólt, hogy a növelt fényerő miatt 6 hónapnál hosszabb élettartamot ne várjak!
Jöhettél volna hozzám is cserélni.  Mármint kocsit, adtam volna egy szép sedant 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #1101 Dátum: 2010. Augusztus 05. - 19:25:12 » |
|
De kár hogy pár hete cseréltem izzót, ha tudom mentem volna inkább Ladigidy hez 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #1102 Dátum: 2010. Augusztus 05. - 21:29:11 » |
|
És igen, nálam is kiégett a bal H7  Napra pontosan 2,5 évet bírt a gyári, 21612 km-t. Pénteken úgyis viszem szervízbe a jeladócsere miatt, legalább azt is kicseréltetem. Sztem azt nem gariba cserélik.Majd kiszámláznak neked pár ezer ft-ot.Cseréld ki inkább otthon. Nem cserélik gariban, de megbeszélem velük, ha már miattam illetve a garis jeladócsere miatt leszámláznak egy csomó pénzt az importőrnek, akkor férjen bele ez is, mert legközelebb nem oda viszem (mondjuk így sem viszem oda kötelezőre, de...  ) Izzóm van, azt viszek. A garis javítás az ált éppen 0-ás sem az idő sem az összeg nem valami sok az alkatrészt ki kell fizetni a kereskedésnek miután beépítette utána számolhatja el minimális munkadíjjal és kb 1-1,5hónap után látja a pénzét Akkor tévedtem, így nem jó üzlet a szervíznek a garis javítás. Viszont kicserélték az izzót 900Ft-ért (munkadíj), ennyit nekem megér, hogy ne szenvedjek vele 30 percet.  Emberek! Én ezentúl 600 Ft-ért vállalok izzócserét! Csak nem baj, ha spóroltok 300 Ft-ot, és közben dumcsizhatunk is, mert ez minitali is. Megéri! Visszatérőknek pedig már csak 500 Ft-ért, mert mindent a reklámért! Ja, és ezért még egy kávét, vagy cappuccinot is kaphat a tisztelt ügyfél!  Megfontolandó...pláne Keszthelyről...  Kiszálló szervíz is van? akkor én állom a kapuccínót! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1103 Dátum: 2010. Augusztus 05. - 21:31:01 » |
|
Egyébként miután kicserélték, megkérdeztem, milyen típus volt benne. Azt mondták valamilyen koreai. Persze visszaadták a rosszat, megnéztem és kiderült, hogy Phillips, Made in Germany 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #1104 Dátum: 2010. Augusztus 07. - 15:04:53 » |
|
És igen, nálam is kiégett a bal H7  Napra pontosan 2,5 évet bírt a gyári, 21612 km-t. Pénteken úgyis viszem szervízbe a jeladócsere miatt, legalább azt is kicseréltetem. Sztem azt nem gariba cserélik.Majd kiszámláznak neked pár ezer ft-ot.Cseréld ki inkább otthon. Nem cserélik gariban, de megbeszélem velük, ha már miattam illetve a garis jeladócsere miatt leszámláznak egy csomó pénzt az importőrnek, akkor férjen bele ez is, mert legközelebb nem oda viszem (mondjuk így sem viszem oda kötelezőre, de...  ) Izzóm van, azt viszek. A garis javítás az ált éppen 0-ás sem az idő sem az összeg nem valami sok az alkatrészt ki kell fizetni a kereskedésnek miután beépítette utána számolhatja el minimális munkadíjjal és kb 1-1,5hónap után látja a pénzét Akkor tévedtem, így nem jó üzlet a szervíznek a garis javítás. Viszont kicserélték az izzót 900Ft-ért (munkadíj), ennyit nekem megér, hogy ne szenvedjek vele 30 percet.  Emberek! Én ezentúl 600 Ft-ért vállalok izzócserét! Csak nem baj, ha spóroltok 300 Ft-ot, és közben dumcsizhatunk is, mert ez minitali is. Megéri! Visszatérőknek pedig már csak 500 Ft-ért, mert mindent a reklámért! Ja, és ezért még egy kávét, vagy cappuccinot is kaphat a tisztelt ügyfél!  400 Ft ! 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #1105 Dátum: 2010. Augusztus 07. - 15:23:01 » |
|
És igen, nálam is kiégett a bal H7  Napra pontosan 2,5 évet bírt a gyári, 21612 km-t. Pénteken úgyis viszem szervízbe a jeladócsere miatt, legalább azt is kicseréltetem. Sztem azt nem gariba cserélik.Majd kiszámláznak neked pár ezer ft-ot.Cseréld ki inkább otthon. Nem cserélik gariban, de megbeszélem velük, ha már miattam illetve a garis jeladócsere miatt leszámláznak egy csomó pénzt az importőrnek, akkor férjen bele ez is, mert legközelebb nem oda viszem (mondjuk így sem viszem oda kötelezőre, de...  ) Izzóm van, azt viszek. A garis javítás az ált éppen 0-ás sem az idő sem az összeg nem valami sok az alkatrészt ki kell fizetni a kereskedésnek miután beépítette utána számolhatja el minimális munkadíjjal és kb 1-1,5hónap után látja a pénzét Akkor tévedtem, így nem jó üzlet a szervíznek a garis javítás. Viszont kicserélték az izzót 900Ft-ért (munkadíj), ennyit nekem megér, hogy ne szenvedjek vele 30 percet.  Emberek! Én ezentúl 600 Ft-ért vállalok izzócserét! Csak nem baj, ha spóroltok 300 Ft-ot, és közben dumcsizhatunk is, mert ez minitali is. Megéri! Visszatérőknek pedig már csak 500 Ft-ért, mert mindent a reklámért! Ja, és ezért még egy kávét, vagy cappuccinot is kaphat a tisztelt ügyfél!  400 Ft !  De kávé nélkül! Egymás ellen ne dolgozzunk, a 2Lad Bt, meg fog egyezni kartell árban, ne aggódjatok! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #1106 Dátum: 2010. Augusztus 07. - 18:51:07 » |
|
És igen, nálam is kiégett a bal H7  Napra pontosan 2,5 évet bírt a gyári, 21612 km-t. Pénteken úgyis viszem szervízbe a jeladócsere miatt, legalább azt is kicseréltetem. Sztem azt nem gariba cserélik.Majd kiszámláznak neked pár ezer ft-ot.Cseréld ki inkább otthon. Nem cserélik gariban, de megbeszélem velük, ha már miattam illetve a garis jeladócsere miatt leszámláznak egy csomó pénzt az importőrnek, akkor férjen bele ez is, mert legközelebb nem oda viszem (mondjuk így sem viszem oda kötelezőre, de...  ) Izzóm van, azt viszek. A garis javítás az ált éppen 0-ás sem az idő sem az összeg nem valami sok az alkatrészt ki kell fizetni a kereskedésnek miután beépítette utána számolhatja el minimális munkadíjjal és kb 1-1,5hónap után látja a pénzét Akkor tévedtem, így nem jó üzlet a szervíznek a garis javítás. Viszont kicserélték az izzót 900Ft-ért (munkadíj), ennyit nekem megér, hogy ne szenvedjek vele 30 percet.  Emberek! Én ezentúl 600 Ft-ért vállalok izzócserét! Csak nem baj, ha spóroltok 300 Ft-ot, és közben dumcsizhatunk is, mert ez minitali is. Megéri! Visszatérőknek pedig már csak 500 Ft-ért, mert mindent a reklámért! Ja, és ezért még egy kávét, vagy cappuccinot is kaphat a tisztelt ügyfél!  400 Ft !  De kávé nélkül! Egymás ellen ne dolgozzunk, a 2Lad Bt, meg fog egyezni kartell árban, ne aggódjatok!  A kartellt büntetik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombi
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1107 Dátum: 2010. Augusztus 14. - 07:25:30 » |
|
Hi!
Érdeklődnék, cserélt-e már valamelyikőtök a műszeregységben izzót? Hogy kell szétszedni, és milyen izzó kell bele háttérvilágításnak? Megpróbáltam szétszedni, a műanyag keret tetején kiszedtem a 2 csavart, de továbbra sem mozdult meg a keret, feszegetni meg nem mertem nagyon... :-(
Kiégett még a fényerőszabályzóban is a világítás, azt szét is tudtam szedni, csak sajnos az izzó a nyákba van beforrasztva, annak cseréjéhez kicsit nagyobb felkészültség kell... :-(
Zsombi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #1108 Dátum: 2010. Augusztus 14. - 08:32:37 » |
|
Hi!
Érdeklődnék, cserélt-e már valamelyikőtök a műszeregységben izzót? Hogy kell szétszedni, és milyen izzó kell bele háttérvilágításnak? Megpróbáltam szétszedni, a műanyag keret tetején kiszedtem a 2 csavart, de továbbra sem mozdult meg a keret, feszegetni meg nem mertem nagyon... :-(
Kiégett még a fényerőszabályzóban is a világítás, azt szét is tudtam szedni, csak sajnos az izzó a nyákba van beforrasztva, annak cseréjéhez kicsit nagyobb felkészültség kell... :-(
Zsombi
http://duk63.narod.ru/photoguide_08.html
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Zsombi
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #1109 Dátum: 2010. Augusztus 14. - 09:10:06 » |
|
Hi!
Zsombi
http://duk63.narod.ru/photoguide_08.htmlKöszi! Az a baj, hogy odáig én is eljutottam, hogy kivettem a csavarokat, csak feszegetni nem mertem a keretet, elég gyengének tűnt, ráadásul mivel az enyém Platinum, a "díszléc" ezüstre festett, féltem hogy megkarcolom. Oroszul csak tanítottak, a gugli fordító meg elég vicces eredményt ad, de sajnos nem túl informatív: "Hogy távolítsa el a felső része a kormányoszlop burkolat, bélés kombinációja horizontális és párna a panelen (az egészet egy "közös" rész), csak óvatosan húzzuk a vízszintes lemezek magukat. Tartják a panel ugyanaz klipet, mint a bélés a középkonzol. Nincs klip nem otschelknulas és nem repülnek el, hogy minden marad a láb átfedi egymást. Itt van, amit képvisel Megszűnt tétel: "
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|