sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #315 Dátum: 2008. November 20. - 16:01:24 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 20. - 16:03:50 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #316 Dátum: 2008. November 20. - 16:08:01 » |
|
Köszönjük Sebijoe! Nos, hát akkor láthatjátok hol van, hogy kell odamenni. Nem lehet már kifogás, hogy: "nem találtam oda", mert ezt már elhibázni sem lehet!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #317 Dátum: 2008. November 20. - 16:08:38 » |
|
Úgy látszik Gidynek lesz igaza és csinálhatom magamnak a lámpatuningot. Nem hinném, hogy fagyban lehet rendesen forrasztani. A hétvégén már télies időjárás várható, viharos északi széllel, nappal -2,+3, reggel -3, -10 fokos értékekkel. http://www.koponyeg.huAmennyire én nézem a képet aviharos szél túlzás... Remélem nem lesz szél, mert a törött fedlapot vasárnap cseréljük a kéményen.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #318 Dátum: 2008. November 20. - 16:14:07 » |
|
Úgy látszik Gidynek lesz igaza és csinálhatom magamnak a lámpatuningot. Nem hinném, hogy fagyban lehet rendesen forrasztani. A hétvégén már télies időjárás várható, viharos északi széllel, nappal -2,+3, reggel -3, -10 fokos értékekkel. http://www.koponyeg.huNe sírj Jani! Meg lesz csinálva az autód, csak hozz 21/5 W-os izzókat hozzá, a többit megoldjuk izibe! Neked, ne csinálnánk meg? Életünk végéig hallgathatnánk a hányást a szemünkre, hogy bezzeg azt igen, bezzeg az enyémet nem. Hát nem, inkább megcsináljuk, ha addig élünk is! Akkor élünk még tovább?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #319 Dátum: 2008. November 20. - 18:16:27 » |
|
Na, ma beszéltem a szombati őrrel. Minden oké, azt mondta, hogy a nejemet nagyon szeretik ott, ezért megteszi nekem, és nekünk, hogy ott talizhatunk. Van bőven hely, WC használat megoldott, van automata kávénak, teának, stb, és a lényeg, hogy elmenésünk esetén is zárt helyen, folyamatos kamerázással van védve mindenki gyöngyszeme! Holnap LadLac főmesterrel talizom, és majd megkérem, hogy tegyen be nektek egy kis térképet, mert én ezt nem tudom megtenni, mert köztudott,...Azt mondtam, hogy 10 órától jövünk, lehetőleg ne nagyon széthúzott időben, és 13 órától várjuk a másik érkezőket is. Kisebb szerelést megcsinálhatjuk, ha villany kell, akkor lehet, hogy az érintettek átmennek majd a garázsomhoz, ha itt nem oldható meg az "áramlopás", ami valószínű. Ez legyen a legkisebb gondunk. Ma mit hallottam a Juventus rádió reklámjában? Na mit? Hát azt, hogy Budapesten Cápa etetés lesz! Hát ki gondolta volna Feriről, hogy ilyen népszerű? Büszke vagyok, hogy a barátja lehetek! Bezzeg engem nem reklámoztak, ami egy kicsit, bevallom, rosszul esett. Hiába Cápa a nagymenő!
Hát nem tudtad? a cápa is fog enni a chevy-pogiból. Azt reklámozták...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #320 Dátum: 2008. November 20. - 19:52:37 » |
|
Térkép:
/ a rajzminőségért bocsika, de siettem.../
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 20. - 20:14:40 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #321 Dátum: 2008. November 20. - 20:09:50 » |
|
Térkép:
Sajnos a térkép nem jön át! A Sebijoe térképe jó, csak még be kéne jelölni a bejáratot a kocsiknak, illetve a főbejáratot a Herminán, hogy hová kell szólni, hogy nyissák ki a kaput, ha engem valamiért nem érnének el. Csak nálam van gond ezzel, akkor nincs gond, és odatalálok, de a többiek? Bár a leírás alapján is nyugodt vagyok, hogy nem lehet nehézség odatalálni, csak egy plusz szolgáltatás lett volna a berajzolt térkép a kapukkal, illetve a befordulási lehetőségekkel. Nos?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #322 Dátum: 2008. November 20. - 20:15:27 » |
|
Térkép:
Sajnos a térkép nem jön át! A Sebijoe térképe jó, csak még be kéne jelölni a bejáratot a kocsiknak, illetve a főbejáratot a Herminán, hogy hová kell szólni, hogy nyissák ki a kaput, ha engem valamiért nem érnének el. Csak nálam van gond ezzel, akkor nincs gond, és odatalálok, de a többiek? Bár a leírás alapján is nyugodt vagyok, hogy nem lehet nehézség odatalálni, csak egy plusz szolgáltatás lett volna a berajzolt térkép a kapukkal, illetve a befordulási lehetőségekkel. Nos? Javítva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #323 Dátum: 2008. November 20. - 20:24:29 » |
|
Térkép:
Sajnos a térkép nem jön át! A Sebijoe térképe jó, csak még be kéne jelölni a bejáratot a kocsiknak, illetve a főbejáratot a Herminán, hogy hová kell szólni, hogy nyissák ki a kaput, ha engem valamiért nem érnének el. Csak nálam van gond ezzel, akkor nincs gond, és odatalálok, de a többiek? Bár a leírás alapján is nyugodt vagyok, hogy nem lehet nehézség odatalálni, csak egy plusz szolgáltatás lett volna a berajzolt térkép a kapukkal, illetve a befordulási lehetőségekkel. Nos? Javítva. Ügyes vagy! Esetleg bejelölhetnéd a házunkat is, hátha valaki előbb jönne, és még nem volt nálunk. Amúgy klassz lett, aki nem talál oda, az nem is akart eljönni! Vagy nem engedték el, és nem merte bevallani, inkább az "eltévedést" választotta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #324 Dátum: 2008. November 20. - 20:29:50 » |
|
Térkép:
Sajnos a térkép nem jön át! A Sebijoe térképe jó, csak még be kéne jelölni a bejáratot a kocsiknak, illetve a főbejáratot a Herminán, hogy hová kell szólni, hogy nyissák ki a kaput, ha engem valamiért nem érnének el. Csak nálam van gond ezzel, akkor nincs gond, és odatalálok, de a többiek? Bár a leírás alapján is nyugodt vagyok, hogy nem lehet nehézség odatalálni, csak egy plusz szolgáltatás lett volna a berajzolt térkép a kapukkal, illetve a befordulási lehetőségekkel. Nos? Javítva. Ügyes vagy! Esetleg bejelölhetnéd a házunkat is, hátha valaki előbb jönne, és még nem volt nálunk. Amúgy klassz lett, aki nem talál oda, az nem is akart eljönni! Vagy nem engedték el, és nem merte bevallani, inkább az "eltévedést" választotta. Ahhoz elölről kell kezdeni az egészet, mert nem látszik jól a lakásod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #325 Dátum: 2008. November 20. - 20:33:20 » |
|
Térkép:
Sajnos a térkép nem jön át! A Sebijoe térképe jó, csak még be kéne jelölni a bejáratot a kocsiknak, illetve a főbejáratot a Herminán, hogy hová kell szólni, hogy nyissák ki a kaput, ha engem valamiért nem érnének el. Csak nálam van gond ezzel, akkor nincs gond, és odatalálok, de a többiek? Bár a leírás alapján is nyugodt vagyok, hogy nem lehet nehézség odatalálni, csak egy plusz szolgáltatás lett volna a berajzolt térkép a kapukkal, illetve a befordulási lehetőségekkel. Nos? Javítva. Ügyes vagy! Esetleg bejelölhetnéd a házunkat is, hátha valaki előbb jönne, és még nem volt nálunk. Amúgy klassz lett, aki nem talál oda, az nem is akart eljönni! Vagy nem engedték el, és nem merte bevallani, inkább az "eltévedést" választotta. Ahhoz elölről kell kezdeni az egészet, mert nem látszik jól a lakásod. Akkor hagyd! Épp a sarokban van egy kis hely, de így nem feltűnő, aki ide akar jönni, úgyis volt már nálam, aki meg nem, az legfeljebb megkérdezi. Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #326 Dátum: 2008. November 20. - 20:47:32 » |
|
Térkép:
Sajnos a térkép nem jön át! A Sebijoe térképe jó, csak még be kéne jelölni a bejáratot a kocsiknak, illetve a főbejáratot a Herminán, hogy hová kell szólni, hogy nyissák ki a kaput, ha engem valamiért nem érnének el. Csak nálam van gond ezzel, akkor nincs gond, és odatalálok, de a többiek? Bár a leírás alapján is nyugodt vagyok, hogy nem lehet nehézség odatalálni, csak egy plusz szolgáltatás lett volna a berajzolt térkép a kapukkal, illetve a befordulási lehetőségekkel. Nos? Javítva. Ügyes vagy! Esetleg bejelölhetnéd a házunkat is, hátha valaki előbb jönne, és még nem volt nálunk. Amúgy klassz lett, aki nem talál oda, az nem is akart eljönni! Vagy nem engedték el, és nem merte bevallani, inkább az "eltévedést" választotta. Ahhoz elölről kell kezdeni az egészet, mert nem látszik jól a lakásod. Akkor hagyd! Épp a sarokban van egy kis hely, de így nem feltűnő, aki ide akar jönni, úgyis volt már nálam, aki meg nem, az legfeljebb megkérdezi. Köszi! Azt hiszem én voltam nálad először a "galeriből". Persze ez a Te érdemed, nem azért emlegetem.....csakhát az az extra capuccino...khmm...mégiscsak ugye jár ezért....igaz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #327 Dátum: 2008. November 20. - 21:02:37 » |
|
Úgy látszik Gidynek lesz igaza és csinálhatom magamnak a lámpatuningot. Nem hinném, hogy fagyban lehet rendesen forrasztani. A hétvégén már télies időjárás várható, viharos északi széllel, nappal -2,+3, reggel -3, -10 fokos értékekkel. http://www.koponyeg.huNe sírj Jani! Meg lesz csinálva az autód, csak hozz 21/5 W-os izzókat hozzá, a többit megoldjuk izibe! Neked, ne csinálnánk meg? Életünk végéig hallgathatnánk a hányást a szemünkre, hogy bezzeg azt igen, bezzeg az enyémet nem. Hát nem, inkább megcsináljuk, ha addig élünk is! Akkor élünk még tovább? Izzóim már vannak. Ha lesz dupla lámpám, akkor még élhetek.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #328 Dátum: 2008. November 20. - 21:04:12 » |
|
Pólóért megyünk szombaton, vagy már mindenkinek van rajtam kívül?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #329 Dátum: 2008. November 20. - 21:08:24 » |
|
Pólóért megyünk szombaton, vagy már mindenkinek van rajtam kívül?
Nekem sincs, úgyhogy megyünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|