ladlac
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2007. Október 25. - 17:13:36 » |
|
1,6 sedan 2005. szept. -direkt K&N RC-9310 (2006) -sportkat (2005) -chiptuning (2006) -sportdob (2005)
Hali. Engem a chiptuning érdekelne. Miböl állt pontosan? Mi változott? Mibe fájt? Üdv: ladlac 2006 május, egyeztetett időpont Baja, a mestert már többen ismerik személyesen is (Tóth Lajos úr Chevi garanciális megbízott egyébként) A művelet: alaplap kiemelve, a chipet kivette és csatlakozott hozzá a műhelykocsiban számítógépekkel, elmentette a régi programot, feltötte a sajátját, chip vissza az alaplapba, alaplap vissza helyére, próbaút, ha elégedett vagy számla reendezendő, ha nem folytatódik a procedura. 40 e volt másfél éve. Úgy tudom kb. értékelni, hogy a chiptuning annyit dob, mint az összes többi (soft) beavatkozás együtt, feltéve hogy tökéletes a program. Direktszűrő előtte kívánatos (csak jót és jól!) Üdv korrektül hangzik. Gázadásra rögtön reagál? spórolnom kell...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2007. Október 25. - 17:32:50 » |
|
1,6 sedan 2005. szept. -direkt K&N RC-9310 (2006) -sportkat (2005) -chiptuning (2006) -sportdob (2005)
Merre mozogsz? Szivesen megtekinteném a tipust!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Evil
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #47 Dátum: 2007. Október 25. - 17:52:15 » |
|
Helló!
1.6 lacsim van 2004. Milyen gyertyát érdemes beletenni ? Én mindenképpen NGK-t akarok de abból is van több fajta, melyiket érdemes választani ? vagy a gyár által megadott típus a "legjobb" ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #48 Dátum: 2007. Október 25. - 18:30:47 » |
|
Merre mozogsz? Szivesen megtekinteném a tipust! Baján, de inkább beülni kéne... Vagy kérdezd meg Komist priviben!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #49 Dátum: 2007. Október 25. - 18:45:54 » |
|
Hali. Engem a chiptuning érdekelne. Miböl állt pontosan? Mi változott? Mibe fájt? Üdv: ladlac 2006 május, egyeztetett időpont Baja, a mestert már többen ismerik személyesen is (Tóth Lajos úr Chevi garanciális megbízott egyébként) A művelet: alaplap kiemelve, a chipet kivette és csatlakozott hozzá a műhelykocsiban számítógépekkel, elmentette a régi programot, feltötte a sajátját, chip vissza az alaplapba, alaplap vissza helyére, próbaút, ha elégedett vagy számla reendezendő, ha nem folytatódik a procedura. 40 e volt másfél éve. Úgy tudom kb. értékelni, hogy a chiptuning annyit dob, mint az összes többi (soft) beavatkozás együtt, feltéve hogy tökéletes a program. Direktszűrő előtte kívánatos (csak jót és jól!) Üdv korrektül hangzik. Gázadásra rögtön reagál? spórolnom kell... Pontosan itt kedődik a lényeg: GÁZADÁSRA RÖGTÖN HÚZ, minden fokozatban és fordulaton amit csak ki lehet autózni, persze más-más a nyomaték. Ami még számíthat emelett, a fogyasztás csak kicsit szór 7,5-8,5 városban is, országúton is, akár úgy vezetve, hogy csak igen kevesen előznek meg. De ne ez legyen a cél, tehát mindig kellő óvatossággal!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
weni
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2007. Október 26. - 11:42:51 » |
|
R*R
2006 május, egyeztetett időpont Baja, a mestert már többen ismerik személyesen is (Tóth Lajos úr Chevi garanciális megbízott egyébként) A művelet: alaplap kiemelve, a chipet kivette és csatlakozott hozzá a műhelykocsiban számítógépekkel, elmentette a régi programot, feltötte a sajátját, chip vissza az alaplapba, alaplap vissza helyére, próbaút, ha elégedett vagy számla reendezendő, ha nem folytatódik a procedura. 40 e volt másfél éve. Úgy tudom kb. értékelni, hogy a chiptuning annyit dob, mint az összes többi (soft) beavatkozás együtt, feltéve hogy tökéletes a program. Direktszűrő előtte kívánatos (csak jót és jól!) Üdv
Hali!
Ha nem nagy gond, tudnál valamilyen elérhetőséget megadni a bajai szakit illetően?
Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #51 Dátum: 2007. Október 26. - 16:46:18 » |
|
Pécsen dolgozik: 30/9257279. Sokan keresik, kitartás kell hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
weni
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2007. Október 27. - 06:36:33 » |
|
Köszi szépen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Evil
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2007. Október 27. - 12:23:24 » |
|
Helló!
1.6 lacsim van (2004). Milyen gyertyát érdemes beletenni ? Én mindenképpen NGK-t akarok de abból is van több fajta, melyiket érdemes választani ? vagy a gyár által megadott típus a "legjobb" ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #54 Dátum: 2007. Október 27. - 13:39:01 » |
|
Helló!
1.6 lacsim van (2004). Milyen gyertyát érdemes beletenni ? Én mindenképpen NGK-t akarok de abból is van több fajta, melyiket érdemes választani ? vagy a gyár által megadott típus a "legjobb" ?
Hi. Szerintem itt kotorássz: http://www.beco.hu/cgi-bin/brisk?s=9&v=DOR15LGS&t=11Többen ajánlották már, állítólag jó, szemezek vele Én is ha majd cserélni kell! Üdv
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #55 Dátum: 2007. Október 27. - 20:55:06 » |
|
Hátha érdekel valakit: www.autochip.hu más: chiptuning 06-70-318-52-55 más: www.apotuning.hu más: www.autokorbel.hu ezek mind chiptuninggal foglalkozó cégek. Ha valaki tud róluk már valamit, irja meg az érdeklödő többieknek! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #56 Dátum: 2007. Október 28. - 11:28:58 » |
|
Köszönjük a hasznos infokat!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2007. November 25. - 16:05:02 » |
|
Megtetszett az alábbi vélemény, mert egy mondatban minden benne van! "akidobos Re: Torpanás és EGR szelep « Hozzászólás #279 Dátum: 2007.11.25.- 12:41:37 » Nekem se lett olyan motorom szelepcsere után,mint egy gyárilag összerakott motor.Hanem jobb!!!"
Aki semmit sem tesz, hogy jobb legyen a Lacsija, annak sosem lesz összehasonlításra lehetősége-milyen is- lehetne. Másrészről meg igaz, szakszerűtlen beavatkozásnak is biztosan van eredménytelensége-kára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #58 Dátum: 2007. December 05. - 15:54:38 » |
|
Kaptam 4 db csillagszórót karácsonyra: V-LINE NGK No14 BKR6E-11 Garantáták, hogy Kaposújlakra is megfelel...(!?) Legalább hasonló karácsonyfa díszeket mindenkinek! Vagy egy új Lacsit a fa alá. Üdv
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
s.holm
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2007. December 08. - 15:34:54 » |
|
Sziasztok! NA akkor most kikapjam a szűkítőt a légszűrőszívócsőből vagy ne? Teljesítményben ez mit nyomna? Ill. mi a haszna? Valaki mondja már el... köszíííí
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|