Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #300 Dátum: 2009. Augusztus 15. - 21:08:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #301 Dátum: 2009. Augusztus 15. - 21:10:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #302 Dátum: 2009. Augusztus 15. - 21:14:54 » |
|
köszi a segitséget ezek azok. Van mit gyakorolnom még,még jó hogy fiatal vagyok  amugy mi lehet az mert a levegöhöz magasan van vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #303 Dátum: 2009. Augusztus 15. - 21:15:06 » |
|
Most sem jó!  Az előbb én már beraktam a két képet a fehér 5 ajtósról.  Az a baj, hogy nem az egész linket rakod be.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #304 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 07:20:42 » |
|
A kocsi elérte az 50000km! Nagyon készültem rá, hogy az átfordulást lássam! Hát erre megint lemaradtam, akár a 40000ről. Az a hülye vezetési élmény megint elvonta a figyelmemet 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #305 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 15:51:15 » |
|
Nekem nemsokára 100.000km lesz benne. A fényképező már be van készítve, csak le ne maradjak róla! 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #306 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 15:55:33 » |
|
Amugy mi lehet az mert a levegöhöz magasan van vagy nem?
Csak "dísz", nincs kivágva alatta a tető. De miért lóg túl a motorháztetőn?  Viszont rovarcsapdának tökéletes. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #307 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 16:56:29 » |
|
A TAXIDAT PEDIG NAGYBAN AKAROM!
Háát.... Még nem eladó.  Persze mindenkinél található egy összeg, aminél meginog.  Próbálkozz bátran!!!  (Az ajánlott árnál kérlek vedd figyelembe, hogy az autó ülésein az alábbi személyek már otthagyták a lenyomatukat (a teljesség igénye nélkül  ): Ladányi Kata, Bódi Sylvi, Zimány Linda, Debreczeni Zita ) Ezek a lenyomatok milyen színűek? 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #308 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 17:35:02 » |
|
(Az ajánlott árnál kérlek vedd figyelembe, hogy az autó ülésein az alábbi személyek már otthagyták a lenyomatukat (a teljesség igénye nélkül  ): Ladányi Kata, Bódi Sylvi, Zimány Linda, Debreczeni Zita ) A fenti személyeknél in is szívesen otthagynám a lenyomatomat....öööö ...bocsánat...az utolsó háromnál!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #309 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 17:53:36 » |
|
(Az ajánlott árnál kérlek vedd figyelembe, hogy az autó ülésein az alábbi személyek már otthagyták a lenyomatukat (a teljesség igénye nélkül  ): Ladányi Kata, Bódi Sylvi, Zimány Linda, Debreczeni Zita ) A fenti személyeknél in is szívesen otthagynám a lenyomatomat....öööö ...bocsánat...az utolsó háromnál! Szerencséd, hogy javítottad magad. Különben Gidy is hagyna lenyomatott rajtad. Olyan szép kékes-zöldes-lilásat. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #310 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 18:02:33 » |
|
(Az ajánlott árnál kérlek vedd figyelembe, hogy az autó ülésein az alábbi személyek már otthagyták a lenyomatukat (a teljesség igénye nélkül  ): Ladányi Kata, Bódi Sylvi, Zimány Linda, Debreczeni Zita ) A fenti személyeknél in is szívesen otthagynám a lenyomatomat....öööö ...bocsánat...az utolsó háromnál! Szerencséd, hogy javítottad magad. Különben Gidy is hagyna lenyomatott rajtad. Olyan szép kékes-zöldes-lilásat.  Igen, tudom...azért is hangsúlyoztam ki. Már éppen eléggé elástam magam apunál...is (valszeg nekem más a humorról alkotott elképzelésem, mert a többség nem mindig érti..  )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #311 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 19:37:55 » |
|
(Az ajánlott árnál kérlek vedd figyelembe, hogy az autó ülésein az alábbi személyek már otthagyták a lenyomatukat (a teljesség igénye nélkül  ): Ladányi Kata, Bódi Sylvi, Zimány Linda, Debreczeni Zita ) A fenti személyeknél in is szívesen otthagynám a lenyomatomat....öööö ...bocsánat...az utolsó háromnál! Szerencséd, hogy javítottad magad. Különben Gidy is hagyna lenyomatott rajtad. Olyan szép kékes-zöldes-lilásat.  Igen, tudom...azért is hangsúlyoztam ki. Már éppen eléggé elástam magam apunál...is (valszeg nekem más a humorról alkotott elképzelésem, mert a többség nem mindig érti..  ) Én meg nem tudtam ki a Ladányi Kata... másik topicban alku-okként emlegettem a hölgyeket, ezúton kérek elnézést Tőle (ha jól értem Gidy rokona???  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #312 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 19:42:40 » |
|
(Az ajánlott árnál kérlek vedd figyelembe, hogy az autó ülésein az alábbi személyek már otthagyták a lenyomatukat (a teljesség igénye nélkül  ): Ladányi Kata, Bódi Sylvi, Zimány Linda, Debreczeni Zita ) A fenti személyeknél in is szívesen otthagynám a lenyomatomat....öööö ...bocsánat...az utolsó háromnál! Szerencséd, hogy javítottad magad. Különben Gidy is hagyna lenyomatott rajtad. Olyan szép kékes-zöldes-lilásat.  Igen, tudom...azért is hangsúlyoztam ki. Már éppen eléggé elástam magam apunál...is (valszeg nekem más a humorról alkotott elképzelésem, mert a többség nem mindig érti..  ) Én meg nem tudtam ki a Ladányi Kata... másik topicban alku-okként emlegettem a hölgyeket, ezúton kérek elnézést Tőle (ha jól értem Gidy rokona???  ) gidy apu kicsi lánya 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
 |
« Hozzászólás #313 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 06:58:28 » |
|
(Az ajánlott árnál kérlek vedd figyelembe, hogy az autó ülésein az alábbi személyek már otthagyták a lenyomatukat (a teljesség igénye nélkül  ): Ladányi Kata, Bódi Sylvi, Zimány Linda, Debreczeni Zita ) A fenti személyeknél in is szívesen otthagynám a lenyomatomat....öööö ...bocsánat...az utolsó háromnál! Szerencséd, hogy javítottad magad. Különben Gidy is hagyna lenyomatott rajtad. Olyan szép kékes-zöldes-lilásat.  Igen, tudom...azért is hangsúlyoztam ki. Már éppen eléggé elástam magam apunál...is (valszeg nekem más a humorról alkotott elképzelésem, mert a többség nem mindig érti..  ) Én meg nem tudtam ki a Ladányi Kata... másik topicban alku-okként emlegettem a hölgyeket, ezúton kérek elnézést Tőle (ha jól értem Gidy rokona???  ) gidy apu kicsi lánya  Na erről még lesz néhány szó ha Gidy haza ér az üdülésből és utána olvas a dolgoknak, hiszen ha jól emlekszem Cápa már korlátozta  a Keresztnevek használatát  ezért is beszélt fentebb számokban 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #314 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 09:27:16 » |
|
(Az ajánlott árnál kérlek vedd figyelembe, hogy az autó ülésein az alábbi személyek már otthagyták a lenyomatukat (a teljesség igénye nélkül  ): Ladányi Kata, Bódi Sylvi, Zimány Linda, Debreczeni Zita ) A fenti személyeknél in is szívesen otthagynám a lenyomatomat....öööö ...bocsánat...az utolsó háromnál! Szerencséd, hogy javítottad magad. Különben Gidy is hagyna lenyomatott rajtad. Olyan szép kékes-zöldes-lilásat.  Igen, tudom...azért is hangsúlyoztam ki. Már éppen eléggé elástam magam apunál...is (valszeg nekem más a humorról alkotott elképzelésem, mert a többség nem mindig érti..  ) Én meg nem tudtam ki a Ladányi Kata... másik topicban alku-okként emlegettem a hölgyeket, ezúton kérek elnézést Tőle (ha jól értem Gidy rokona???  ) gidy apu kicsi lánya  Na erről még lesz néhány szó ha Gidy haza ér az üdülésből és utána olvas a dolgoknak, hiszen ha jól emlekszem Cápa már korlátozta  a Keresztnevek használatát  ezért is beszélt fentebb számokban  Nem, félreértetted! Én csupán azt kértem, hogy ne legyenek említve nevükön az én családtagjaim ....legalább itt a közösben. Mindenki elhiszi, hogy Gidy ismeri őket, felesleges a nevükön nevezni, üdvözölni rendszeresen őket, sőt minden hölgyről kialakult beszélgetés nyomán arra emlékeztetni, hogy van feleségem....tudom én azt nagyon jól!  Majd ha nejem avagy fiam regizik ide, onnantól publikus a nevük és minden olyan adatuk, amit engednek magukról látszatni. Szal ez tőlem csak egy kérés volt, felőlem mindenki annyiszor emlegeti egymást és családtagjait itt a közösben, ahányszor akarja. A visszajelzések is azt mutatták felvetésemre, hogy csupán én éreztem ezt aggályosnak.  Gidy lányára meg más okból (és becsületből sem) rá sem nézhetek, ezért volt kiemelve, hogy csak az utolsó három hölgyről lehet szó! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 17. - 09:29:06 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
|