Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #2580 Dátum: 2010. Március 26. - 21:09:19 » |
|
Sziasztok kedveskéim,jó újra köztetek.  .És bocsánat a hosszú kimaradásért.Megindokolni nem tudom,tehát meg sem próbálom.  .  Szia Zsu! Ne indokolj! Legyél! Mesélj!   .Rendben.Lassan minden oldalról meghúznak,összetörnek.Múltkor parkoltam 15 kerben,és mire visszamentem,valaki szépen meghúzta a tütűt.Be is van horpadva.No de ki volt az?Hopp egy levél a ablaktörlő alatt.Szemtanú.Vannak még rendes emberek.Rendőrség feljelentés.Meglett a papika,92 éves.Mi a retkes ... és ... a .... ... hűűű .Minek űl volán mögé???A RENDŐR NÉZI KÖRBE AZ AUTÓJÁT KB 5 SZÍN RAJTA A FEHÉR ASZTRÁN.Sok embert hagyhatott még cserben.DE ezúttal nem úszta meg.A kárt fizeti a biztosítója...de ez van.Ez elött egy csaj addig telózott mögöttem míg belém nem jött.Sorry igazad van jaaajjj.Kössz.Sokra megyek vele.Ismeretlen sérülés a motorháznál,Ákosom megnézte de ő sem tudja mi lehet.Azt még a polír eltünteti.De hááát őszinte legyek,miért pont ÉÉÉÉÉNN???  .puszillak titeket Zsu Csoda, hogy mindenki beléd akar menni?   .rosszcsont vagy Cápim. 
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #2581 Dátum: 2010. Március 26. - 21:10:24 » |
|
Szia kedveském.  .Köszönöm,hogy írtál.
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #2582 Dátum: 2010. Március 26. - 22:06:03 » |
|
jó éjt mindenkinek.puszika
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #2583 Dátum: 2010. Március 27. - 11:01:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #2585 Dátum: 2010. Március 27. - 11:26:54 » |
|
Dani, megvakulok!!  Gyönyörű! A motortér mosásról tudnál adni bővebb infót? -Gondolom nemegészen arról szól a dolog, hogy belenyomtad a slagot, oszt jónapot..  Ráfér már az enyémre is egy ilyen. Zsu! Üdv itthon!  Köszönöm kedves.puszi Úgy, Ahogy Krisz mondja. Én megkérdeztem, hogy nem ázik-e be Felnyit az motortér, be a gőzborotva és usgyi neki, amit látok. Olyan ótvar lé, mint ami onnan csöpögött le... természetesen mosószeres forró víz, önkiszolgáló gőzborotvás mosóval (csak ilyen helyen szoktam mosni) aztán sima tiszta (meleg) vízzel átmentem rajta. olyan 400ft 4 perc alatt megvolt az egész. A fenti burkolót is átmostam, de azt távolról, mert Krisz mondta, ha közelről csinálom lehet, hogy megbontja a cuccost. Aztán be a kocsiba, pöcc-röff, no para. Hazaértem egy perc alatt, fel a motortér, majd hagytam kiszáradni. Elég nagy szél volt, hamar kiszáradt. Persze amit tudtam és kényes felület, áttöröltem ronggyal. Legközelebb azt a szivacs burkolót nem fogom lemosni, mert az nagyon nehezen száradt ki. Dehát volt ideje, amíg mást csináltam rajta Köszi. Nemtudom, én f..sok az elektronika miatt. Nem takartad le? Még győzködöm magam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #2586 Dátum: 2010. Március 27. - 14:25:04 » |
|
Dani, megvakulok!!  Gyönyörű! A motortér mosásról tudnál adni bővebb infót? -Gondolom nemegészen arról szól a dolog, hogy belenyomtad a slagot, oszt jónapot..  Ráfér már az enyémre is egy ilyen. Zsu! Üdv itthon!  Köszönöm kedves.puszi Úgy, Ahogy Krisz mondja. Én megkérdeztem, hogy nem ázik-e be Felnyit az motortér, be a gőzborotva és usgyi neki, amit látok. Olyan ótvar lé, mint ami onnan csöpögött le... természetesen mosószeres forró víz, önkiszolgáló gőzborotvás mosóval (csak ilyen helyen szoktam mosni) aztán sima tiszta (meleg) vízzel átmentem rajta. olyan 400ft 4 perc alatt megvolt az egész. A fenti burkolót is átmostam, de azt távolról, mert Krisz mondta, ha közelről csinálom lehet, hogy megbontja a cuccost. Aztán be a kocsiba, pöcc-röff, no para. Hazaértem egy perc alatt, fel a motortér, majd hagytam kiszáradni. Elég nagy szél volt, hamar kiszáradt. Persze amit tudtam és kényes felület, áttöröltem ronggyal. Legközelebb azt a szivacs burkolót nem fogom lemosni, mert az nagyon nehezen száradt ki. Dehát volt ideje, amíg mást csináltam rajta Köszi. Nem tudom, én f..sok az elektronika miatt. Nem takartad le? Még győzködöm magam.  Nekünk itthon hideg vizes magasnyomású mosónk van, de a brigós beáztatás után frankón tiszta minden, még az alufelnik is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2587 Dátum: 2010. Március 27. - 15:58:14 » |
|
Ma hazahoztuk Ádám szülinapi ajándékát. Egy BMX bringát. Nem kellett tetőcsomagtartó, a bringát sem kellett szétkapni. Csak felnyitottam a csomagtér ajtót...  Jóvanmá, de megy a cink. Ilyenből nekem is befér, talán nem is egy...  Ez egy Mongoose flatride BMX volt. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #2588 Dátum: 2010. Március 27. - 16:01:40 » |
|
Ma hazahoztuk Ádám szülinapi ajándékát. Egy BMX bringát. Nem kellett tetőcsomagtartó, a bringát sem kellett szétkapni. Csak felnyitottam a csomagtér ajtót...  Jóvanmá, de megy a cink. Ilyenből nekem is befér, talán nem is egy...  Ez egy Mongoose flatride BMX volt.  Huhh, a Mongoose-ok nagyon baró vázak! Gratula hozzá és minél kevesebb esést! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2589 Dátum: 2010. Március 27. - 16:04:12 » |
|
Ma hazahoztuk Ádám szülinapi ajándékát. Egy BMX bringát. Nem kellett tetőcsomagtartó, a bringát sem kellett szétkapni. Csak felnyitottam a csomagtér ajtót...  Jóvanmá, de megy a cink. Ilyenből nekem is befér, talán nem is egy...  Ez egy Mongoose flatride BMX volt.  Huhh, a Mongoose-ok nagyon baró vázak! Gratula hozzá és minél kevesebb esést!  Majd szolok a srácnak. Egyenlőre alacsonyan repül, majd ha leszállt. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2590 Dátum: 2010. Március 27. - 17:52:46 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 27. - 18:15:03 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2591 Dátum: 2010. Március 27. - 17:59:13 » |
|
Ma én is nagytakaritottam Danit irigyelve.
Szép lett nagyon főleg a motortér  Amúgy ma 3 órán keresztül takarítótam belül a kocsit.Csak hogy lenne maradjak Danitól 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
 |
« Hozzászólás #2592 Dátum: 2010. Március 27. - 18:07:21 » |
|
Nah, csak nem megindítottam a sort nagytakarításban?  Szép lett a tiéd is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2593 Dátum: 2010. Március 27. - 18:09:04 » |
|
Ma én is nagytakaritottam Danit irigyelve.
Szép lett nagyon főleg a motortér  Amúgy ma 3 órán keresztül takarítótam belül a kocsit.Csak hogy lenne maradjak Danitól  a motortérrel elvoltam mire mindent leápoltam.rengeteg a gumicső és a tüzfalrészhez is nehézkes benyulni.Polirt majd csak kapos előtt kap egyemlőre vaxolva van
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
Krisz
|
 |