cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #2625 Dátum: 2010. Március 29. - 19:05:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2626 Dátum: 2010. Március 29. - 22:12:05 » |
|
Módik! Ezt meddig tűritek?  Maradjunk csak a témánál, az is elég izgató! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #2627 Dátum: 2010. Március 29. - 23:00:40 » |
|
Sziasztok kedves klubtársak,csodás éjszakát nektek.Én nemrégen végeztem hulla vok,nem kell ringatni.pusssz pussz küldöm az álomtündérkéim 
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2628 Dátum: 2010. Március 29. - 23:18:18 » |
|
Sziasztok kedves klubtársak,csodás éjszakát nektek.Én nemrégen végeztem hulla vok,nem kell ringatni.pusssz pussz küldöm az álomtündérkéim  lassan! de ideértek és már ragad is a szemem. jó éjt neked is.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #2629 Dátum: 2010. Március 30. - 07:25:02 » |
|
 olyan kényelmes.Kis szoknya szellő...hmmm...  nahhh lassan itt a vendégem.Még körmözök egy picit és jövök jó éjt kívánni.  Na ezt nem kommentálom, mert az lenne a nagyon gáz..... 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #2631 Dátum: 2010. Március 30. - 14:40:26 » |
|
Módik! Ezt meddig tűritek?  Maradjunk csak a témánál, az is elég izgató!  Nem is türjük tovább, ide átraktam az összes csacsogást a közlekedősből. Zsuzsi! Kérlek legyél Te is tekintettel a topic-ok témájára. Lehetőleg itt izgasd a manuszokat  . Ha nincs mit írnod az adott témában, hát ne írj! Természetesen ez mindenkire vonatkozik, rám is! A magam részéről megigérhetem , hogy a "visszaesők" témaidegen hozzászólásait törölni fogom nem pedig áthelyezgetni. Ezt annak idején már átvettük néhányszor, ne kelljen újra meg újra! Köszi és jó fórumozást mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #2632 Dátum: 2010. Március 30. - 16:12:56 » |
|
Módik! Ezt meddig tűritek?  Maradjunk csak a témánál, az is elég izgató!  Nem is türjük tovább, ide átraktam az összes csacsogást a közlekedősből. Zsuzsi! Kérlek legyél Te is tekintettel a topic-ok témájára. Lehetőleg itt izgasd a manuszokat  . Ha nincs mit írnod az adott témában, hát ne írj! Természetesen ez mindenkire vonatkozik, rám is! A magam részéről megigérhetem , hogy a "visszaesők" témaidegen hozzászólásait törölni fogom nem pedig áthelyezgetni. Ezt annak idején már átvettük néhányszor, ne kelljen újra meg újra! Köszi és jó fórumozást mindenkinek!  .Mostmár jó kislány leszeeek.  Sorry
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #2633 Dátum: 2010. Március 30. - 16:27:06 » |
|
Módik! Ezt meddig tűritek?  Maradjunk csak a témánál, az is elég izgató!  Nem is türjük tovább, ide átraktam az összes csacsogást a közlekedősből. Zsuzsi! Kérlek legyél Te is tekintettel a topic-ok témájára. Lehetőleg itt izgasd a manuszokat  . Ha nincs mit írnod az adott témában, hát ne írj! Természetesen ez mindenkire vonatkozik, rám is! A magam részéről megigérhetem , hogy a "visszaesők" témaidegen hozzászólásait törölni fogom nem pedig áthelyezgetni. Ezt annak idején már átvettük néhányszor, ne kelljen újra meg újra! Köszi és jó fórumozást mindenkinek!  .Mostmár jó kislány leszeeek.  Sorry Neee!Nem akarjuk,hogy jó kislány legyél! 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2634 Dátum: 2010. Március 30. - 16:29:03 » |
|
 .Mostmár jó kislány leszeeek.  Sorry Neee!Nem akarjuk,hogy jó kislány legyél!  Itt ebben a topikban, nyugodtan rosszalkodhatsz.  Meg van engedve. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #2635 Dátum: 2010. Március 30. - 16:30:19 » |
|
 .Mostmár jó kislány leszeeek.  Sorry Neee!Nem akarjuk,hogy jó kislány legyél!  Itt ebben a topikban, nyugodtan rosszalkodhatsz.  Meg van engedve.  Akár bugyi nélkül is írogathatsz! 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2636 Dátum: 2010. Március 30. - 17:17:57 » |
|
Tele a tank is, úgy, hogy a most újabb szerdai áremelés (Hogy rohadnának meg ezek a népnyúzók) csak később érint. Szóval: szerda, újabb 3 Ft-os emelés az üzemanyagoknál.  Ha ez megnyugtat. Szombat óta 165ft a gáz, 3Ft-tal emelték. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2637 Dátum: 2010. Március 30. - 18:07:41 » |
|
Tele a tank is, úgy, hogy a most újabb szerdai áremelés (Hogy rohadnának meg ezek a népnyúzók) csak később érint. Szóval: szerda, újabb 3 Ft-os emelés az üzemanyagoknál.  Ha ez megnyugtat. Szombat óta 165ft a gáz, 3Ft-tal emelték.  Ukrajnában meg múlt héten csökkentették 3 FT-tal. Ott úgy látszik csökken az olaj ára. Csak az az érdekes, hogy amikor 140 dollár volt egy hordó olaj, akkor nem volt ilyen drága a benzin. Most, hogy csak 80-85 dollár, lehet drágább a benzin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2638 Dátum: 2010. Március 30. - 18:09:49 » |
|
Tele a tank is, úgy, hogy a most újabb szerdai áremelés (Hogy rohadnának meg ezek a népnyúzók) csak később érint. Szóval: szerda, újabb 3 Ft-os emelés az üzemanyagoknál.  Ha ez megnyugtat. Szombat óta 165ft a gáz, 3Ft-tal emelték.  Ukrajnában meg múlt héten csökkentették 3 FT-tal. Ott úgy látszik csökken az olaj ára. Csak az az érdekes, hogy amikor 140 dollár volt egy hordó olaj, akkor nem volt ilyen drága a benzin. Most, hogy csak 80-85 dollár, lehet drágább a benzin. Gondolj bele mi lesz, ha megint 140 lesz az olaj? 500ft lesz 1 liter benzin? 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2639 Dátum: 2010. Március 30. - 20:07:07 » |
|
Jani! Köszi a választ akkor beszélek Danival 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
|