Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2640 Dátum: 2010. Március 30. - 20:12:00 » |
|
Jani! Köszi a választ akkor beszélek Danival  Ha kell licitálok neked, csak mond meg, meddig éri meg neked.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2641 Dátum: 2010. Március 30. - 20:20:50 » |
|
Jani! Köszi a választ akkor beszélek Danival  Ha kell licitálok neked, csak mond meg, meddig éri meg neked. Köszi de ha boltba kapható(amit nem tudtam  )akkor majd utána járok felénk kapható-e ha nem írók. Még egyszer köszi 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #2642 Dátum: 2010. Március 30. - 21:06:15 » |
|
Módik! Ezt meddig tűritek?  Maradjunk csak a témánál, az is elég izgató!  Nem is türjük tovább, ide átraktam az összes csacsogást a közlekedősből. Zsuzsi! Kérlek legyél Te is tekintettel a topic-ok témájára. Lehetőleg itt izgasd a manuszokat  . Ha nincs mit írnod az adott témában, hát ne írj! Természetesen ez mindenkire vonatkozik, rám is! A magam részéről megigérhetem , hogy a "visszaesők" témaidegen hozzászólásait törölni fogom nem pedig áthelyezgetni. Ezt annak idején már átvettük néhányszor, ne kelljen újra meg újra! Köszi és jó fórumozást mindenkinek!  .Mostmár jó kislány leszeeek.  Sorry Neee!Nem akarjuk,hogy jó kislány legyél!   .A rosszcsont csajokat szereted? 
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #2643 Dátum: 2010. Március 30. - 21:29:19 » |
|
Módik! Ezt meddig tűritek?  Maradjunk csak a témánál, az is elég izgató!  Nem is türjük tovább, ide átraktam az összes csacsogást a közlekedősből. Zsuzsi! Kérlek legyél Te is tekintettel a topic-ok témájára. Lehetőleg itt izgasd a manuszokat  . Ha nincs mit írnod az adott témában, hát ne írj! Természetesen ez mindenkire vonatkozik, rám is! A magam részéről megigérhetem , hogy a "visszaesők" témaidegen hozzászólásait törölni fogom nem pedig áthelyezgetni. Ezt annak idején már átvettük néhányszor, ne kelljen újra meg újra! Köszi és jó fórumozást mindenkinek!  .Mostmár jó kislány leszeeek.  Sorry Neee!Nem akarjuk,hogy jó kislány legyél!   .A rosszcsont csajokat szereted?  Zsu, ahol Te megjelensz, izzani kezd a levegő  Szerencséd, hogy én már "lehiggadtam" 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #2644 Dátum: 2010. Március 30. - 21:40:20 » |
|
Módik! Ezt meddig tűritek?  Maradjunk csak a témánál, az is elég izgató!  Nem is türjük tovább, ide átraktam az összes csacsogást a közlekedősből. Zsuzsi! Kérlek legyél Te is tekintettel a topic-ok témájára. Lehetőleg itt izgasd a manuszokat  . Ha nincs mit írnod az adott témában, hát ne írj! Természetesen ez mindenkire vonatkozik, rám is! A magam részéről megigérhetem , hogy a "visszaesők" témaidegen hozzászólásait törölni fogom nem pedig áthelyezgetni. Ezt annak idején már átvettük néhányszor, ne kelljen újra meg újra! Köszi és jó fórumozást mindenkinek!  .Mostmár jó kislány leszeeek.  Sorry Neee!Nem akarjuk,hogy jó kislány legyél!   .A rosszcsont csajokat szereted?  Zsu, ahol Te megjelensz, izzani kezd a levegő  Szerencséd, hogy én már "lehiggadtam"  Azt mondták a fiúk,itt kiélhetem a vágyaim:)
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2645 Dátum: 2010. Március 30. - 21:47:36 » |
|
Módik! Ezt meddig tűritek?  Maradjunk csak a témánál, az is elég izgató!  Nem is türjük tovább, ide átraktam az összes csacsogást a közlekedősből. Zsuzsi! Kérlek legyél Te is tekintettel a topic-ok témájára. Lehetőleg itt izgasd a manuszokat  . Ha nincs mit írnod az adott témában, hát ne írj! Természetesen ez mindenkire vonatkozik, rám is! A magam részéről megigérhetem , hogy a "visszaesők" témaidegen hozzászólásait törölni fogom nem pedig áthelyezgetni. Ezt annak idején már átvettük néhányszor, ne kelljen újra meg újra! Köszi és jó fórumozást mindenkinek!  .Mostmár jó kislány leszeeek.  Sorry Neee!Nem akarjuk,hogy jó kislány legyél!   .A rosszcsont csajokat szereted?  Zsu, ahol Te megjelensz, izzani kezd a levegő  Szerencséd, hogy én már "lehiggadtam"  Azt mondták a fiúk,itt kiélhetem a vágyaim:) Akkor nekik annyi, amilyen tápos banda 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #2646 Dátum: 2010. Március 30. - 21:50:58 » |
|
Módik! Ezt meddig tűritek?  Maradjunk csak a témánál, az is elég izgató!  Nem is türjük tovább, ide átraktam az összes csacsogást a közlekedősből. Zsuzsi! Kérlek legyél Te is tekintettel a topic-ok témájára. Lehetőleg itt izgasd a manuszokat  . Ha nincs mit írnod az adott témában, hát ne írj! Természetesen ez mindenkire vonatkozik, rám is! A magam részéről megigérhetem , hogy a "visszaesők" témaidegen hozzászólásait törölni fogom nem pedig áthelyezgetni. Ezt annak idején már átvettük néhányszor, ne kelljen újra meg újra! Köszi és jó fórumozást mindenkinek!  .Mostmár jó kislány leszeeek.  Sorry Neee!Nem akarjuk,hogy jó kislány legyél!   .A rosszcsont csajokat szereted?  Zsu, ahol Te megjelensz, izzani kezd a levegő  Szerencséd, hogy én már "lehiggadtam"  Azt mondták a fiúk,itt kiélhetem a vágyaim:) Akkor nekik annyi, amilyen tápos banda   . 
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #2647 Dátum: 2010. Március 30. - 21:54:52 » |
|
[Azt mondták a fiúk,itt kiélhetem a vágyaim:)
Akkor nekik annyi, amilyen tápos banda   .  Az az érzésem, hogy ezzel a beszólásommal nem leszek túl népszerű 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
 |
« Hozzászólás #2648 Dátum: 2010. Március 30. - 22:58:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #2649 Dátum: 2010. Március 30. - 23:01:11 » |
|
mi az oka kedves Dani? 
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2650 Dátum: 2010. Március 30. - 23:12:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #2651 Dátum: 2010. Március 30. - 23:15:51 » |
|
Én feltétlen. 
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Yanee
Teljes tag

Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
 |
« Hozzászólás #2652 Dátum: 2010. Március 31. - 07:07:58 » |
|
Hűűű mivanitt, hováttévedtem!!! De nem bánom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #2653 Dátum: 2010. Március 31. - 09:01:49 » |
|
Ma megnézem a szekszárdi M6 átadást, majd délután a pécsit is. Kíváncsi leszek, hogy a protokoll átadáson mit művelnek az építési illetékesek.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #2654 Dátum: 2010. Március 31. - 11:34:11 » |
|
Hát sajnos nemrég, másfél év után én is szakítottam barátnőmmel, akivel Bagolyon is voltam.  Ez mostanában benne van a levegőben. Nagyon sokan mentek külön (köztük én is, bár én 7 és fél év után). Sztem a gazdasági válság hatott az emberekre érzelmi-lelki válságként is.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|