TTamás
Bejáratós

Nem elérhető
Lacetti SW 1.6 Platinum
|
 |
« Hozzászólás #2775 Dátum: 2010. április 14. - 19:19:26 » |
|
Sziasztok! Nem találtam jobb topicot kérdésem feltételéhez, így elnézést, ha rossz helyre került. Érdekelne, hogy utólag be lehet -e építeni tempomatot? Ha jól tudom a kormány jobb oldalán helyezkedne el. Kinyitottam azt a kis ajtókát, de csatlakozó nincs mögötte. Valaki tetetett már be utólag? Vagy ez nem is lehetséges?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Be csak nagyon drága és nincs belőle gyári. Ugyanis gyárilag csak a dieselben van, de az meg elektromos gázpedálos. Én azt hittem az enyémben is elektromos a gázpedál, legalább is, mintha ezt hallottam volna.
|
|
|
Naplózva
|
Lacetti SW 1.6 Platinum + LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2776 Dátum: 2010. április 14. - 19:57:40 » |
|
Sziasztok! Nem találtam jobb topicot kérdésem feltételéhez, így elnézést, ha rossz helyre került. Érdekelne, hogy utólag be lehet -e építeni tempomatot? Ha jól tudom a kormány jobb oldalán helyezkedne el. Kinyitottam azt a kis ajtókát, de csatlakozó nincs mögötte. Valaki tetetett már be utólag? Vagy ez nem is lehetséges?
Be csak nagyon drága és nincs belőle gyári. Ugyanis gyárilag csak a dieselben van, de az meg elektromos gázpedálos. Én azt hittem az enyémben is elektromos a gázpedál, legalább is, mintha ezt hallottam volna. Sajnos nem lehet. Én is szerettem volna, de a benyás nem elektronyos gázpedálos.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2777 Dátum: 2010. április 14. - 20:15:57 » |
|
Be csak nagyon drága és nincs belőle gyári. Ugyanis gyárilag csak a dieselben van, de az meg elektromos gázpedálos. Én azt hittem az enyémben is elektromos a gázpedál, legalább is, mintha ezt hallottam volna. Sajnos nem lehet. Én is szerettem volna, de a benyás nem elektronyos gázpedálos. A gyárit nem lehet, viszont utólagosan bármelyiket, az árak viszont húzósak, legalábbis nekem nem éri meg az a minimum 70e Ft, de ha valaki sokat megy autópályán, már más a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #2778 Dátum: 2010. április 15. - 11:44:59 » |
|
Be csak nagyon drága és nincs belőle gyári. Ugyanis gyárilag csak a dieselben van, de az meg elektromos gázpedálos. Én azt hittem az enyémben is elektromos a gázpedál, legalább is, mintha ezt hallottam volna. Sajnos nem lehet. Én is szerettem volna, de a benyás nem elektronyos gázpedálos. A gyárit nem lehet, viszont utólagosan bármelyiket, az árak viszont húzósak, legalábbis nekem nem éri meg az a minimum 70e Ft, de ha valaki sokat megy autópályán, már más a helyzet. Én 90 000,- Ft körüli összegről tudok. Inkább másra költeném, ha lenne ennyim az autóra. Bár szerintem (legalábbis az enyémnek elég kényelmetlen nyomni a gázpedláját... Kicsit mintha vissza kéne feszítenem a lábamat és hosszú távon fárad (ezért nagyon kell nyomni)  . Lehet, hogy az ellentartó-erő kevés a pedálban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #2779 Dátum: 2010. április 15. - 15:37:49 » |
|
Bér nálam a libegő motorháztető effektus még nem jelentkezett, de motorháztetővel kapcsolatos kérdésem lenne. Lenne mód arra, hogy a motorháztető nyitását és megtartását egy gázteleszkóp végezze, mint a konkurens ilyen kategóriájú márkáknál? Tudom, hogy meg kell vele fúrni a kasznit, de van ez így. Én nagyon hiányolom ezt a kényelmi extrát a Laciból.
Namármost arra a heti 3 percre, amíg olajszint + ablakmosó ellenőrizve, ... ... Elkopik a zsanér, ha ilyen sűrűn nyitogatod...  Olajszint változást SOHA nem vettem észre, már nem is nézem (jó kis gép ez...!),így én csak akkor nyitogatom, ha kiürült a spricni tartálya....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2780 Dátum: 2010. április 15. - 17:28:52 » |
|
Most hétvégén, vagyis 16.,-18.-ig a Vasúttörténeti Parkban Old Timer Show lesz! Azt hiszem sokunkat érdekelhet, jó lenne elmenni, esetleg együtt...
Mi megyünk szombaton,esetleg mehetnénk együtt 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2781 Dátum: 2010. április 15. - 17:31:36 » |
|
Most hétvégén, vagyis 16.,-18.-ig a Vasúttörténeti Parkban Old Timer Show lesz! Azt hiszem sokunkat érdekelhet, jó lenne elmenni, esetleg együtt...
Mi megyünk szombaton,esetleg mehetnénk együtt  Esetleg igen. Egyelőre úgy néz ki a dolog, hogy reggel megyek a kocsiért Rudihoz, és utána szóba jöhet. Persze, csak, ha nem esik, mert tele van már az esővel az esőcipőm. Beszéljünk majd telcsin. Van eladó IWIW-es meghívóm, ha kéne valakinek, keressen meg!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 15. - 17:34:14 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2782 Dátum: 2010. április 15. - 17:33:21 » |
|
Mi megyünk szombaton,esetleg mehetnénk együtt  Esetleg igen. Egyelőre úgy néz ki a dolog, hogy reggel megyek a kocsiért Rudihoz, és utána szóba jöhet. Persze, csak, ha nem esik, mert tele van már az esővel az esőcipőm. Beszéljünk majd telcsin. rendben 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2783 Dátum: 2010. április 15. - 19:04:47 » |
|
Na, ma Athee márkatárs észrevette, hogy a jobb első ajtó kilincsén elkezdett lekopni a fényezés. Sajnos már nem garanciális...  Athee-t meg nem szerettem pár percig. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #2784 Dátum: 2010. április 15. - 19:08:07 » |
|
Na, ma Athee márkatárs észrevette, hogy a jobb első ajtó kilincsén elkezdett lekopni a fényezés. Sajnos már nem garanciális...  Athee-t meg nem szerettem pár percig.  Nekem is kopik, ha ez vígasztal 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #2785 Dátum: 2010. április 15. - 19:19:35 » |
|
Na, ma Athee márkatárs észrevette, hogy a jobb első ajtó kilincsén elkezdett lekopni a fényezés. Sajnos már nem garanciális...  Athee-t meg nem szerettem pár percig.  Nekem is kopik, ha ez vígasztal  Garisoknak hasznos jó tanács Priviben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2786 Dátum: 2010. április 15. - 19:26:32 » |
|
Na, ma Athee márkatárs észrevette, hogy a jobb első ajtó kilincsén elkezdett lekopni a fényezés. Sajnos már nem garanciális...  Athee-t meg nem szerettem pár percig.  Nekem is kopik, ha ez vígasztal  Nem vígasztal. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #2787 Dátum: 2010. április 15. - 19:34:21 » |
|
Na, ma Athee márkatárs észrevette, hogy a jobb első ajtó kilincsén elkezdett lekopni a fényezés. Sajnos már nem garanciális...  Athee-t meg nem szerettem pár percig.  Nekem is kopik, ha ez vígasztal  Nem vígasztal.  Gondoltam  Én azon agyaltam, hogy rákenek lakkot, hogy ne kopjon tovább... Nem tudom milyen ötlet 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
 |
« Hozzászólás #2788 Dátum: 2010. április 15. - 19:38:10 » |
|
Állok ki a garázsból, erre látom, hogy két nagy kutya kergetőzik. Az egyik gond nélkül nekirohant oldalról a kocsinak, akkorát szólt... hogy lehet egy kutya ilyen idióta? Nem én ütöttem el a kutyát, hanem a kutya ütött el engem...  Bárcsak a kilincsem kezdene csak el kopni  Amúgy elkezdett 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2789 Dátum: 2010. április 15. - 19:40:50 » |
|
Na, ma Athee márkatárs észrevette, hogy a jobb első ajtó kilincsén elkezdett lekopni a fényezés. Sajnos már nem garanciális...  Athee-t meg nem szerettem pár percig.  Nekem is kopik, ha ez vígasztal  Nem vígasztal.  Gondoltam  Én azon agyaltam, hogy rákenek lakkot, hogy ne kopjon tovább... Nem tudom milyen ötlet  Én meg a Jani féle gumi sprayre gondoltam. Csak nem tudom, hogyan kell kiszerelni a kilincseket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|