Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #2865 Dátum: 2010. április 21. - 21:20:08 » |
|
Tényleg, néztem a képeket, csodálkoztam is hogy nincs piros sw. Nekem a kombi muszály, meg szeretem is. Végülis az olajport.hu matrica se rossz, elbírna a zsebem havi néhány tízezrest, csak utólag eltávolítható legyen nyom nélkül!  Ja a végsebességet nem mertem kipróbálni, (drágább lesz a fénykép mint egy Csontváry festmény). Azért, érdekes volt 130-140 körül, 3800 as forulaton, jön az emelkedő és épphogy száz kétszázat emelkedik a fordulat,ez észre se veszi hogy átment egy hegyen! Tényleg komoly gép, legalábbis nekem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
 |
« Hozzászólás #2866 Dátum: 2010. április 21. - 21:26:16 » |
|
Tényleg, néztem a képeket, csodálkoztam is hogy nincs piros sw. Nekem a kombi muszály, meg szeretem is. Végülis az olajport.hu matrica se rossz, elbírna a zsebem havi néhány tízezrest, csak utólag eltávolítható legyen nyom nélkül!  Ja a végsebességet nem mertem kipróbálni, (drágább lesz a fénykép mint egy Csontváry festmény). Azért, érdekes volt 130-140 körül, 3800 as forulaton, jön az emelkedő és épphogy száz kétszázat emelkedik a fordulat,ez észre se veszi hogy átment egy hegyen! Tényleg komoly gép, legalábbis nekem. Viccelsz? Pont ott van nyomatékmaximum környékén, ott akarna még menni tovább  Egyébként én sem próbáltam ki még a végét, pedig évek óta vezetek Lacettiket, nem keveset, és nem vagyok az a tüttyögős típus... (160 - 170-et azért már mentem velük  )
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #2867 Dátum: 2010. április 21. - 21:35:54 » |
|
:Dezekszerint nem hajtottam rosszul, igyekeztem magasan tartani a fordulatot, 110 körül a 3200 tetszett neki legjobban, de alacsonyabb sebességnél 2000 alá nemigen került. ;DSzóval sokat segített a fórum az autóválasztásban, így az eladások utáni százalékot lehet küldeni, a tagok részére 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 21. - 21:41:59 írta Zoltán »
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
 |
« Hozzászólás #2868 Dátum: 2010. április 21. - 21:38:08 » |
|
Tényleg, néztem a képeket, csodálkoztam is hogy nincs piros sw. Nekem a kombi muszály, meg szeretem is. Végülis az olajport.hu matrica se rossz, elbírna a zsebem havi néhány tízezrest, csak utólag eltávolítható legyen nyom nélkül!  Ja a végsebességet nem mertem kipróbálni, (drágább lesz a fénykép mint egy Csontváry festmény). Azért, érdekes volt 130-140 körül, 3800 as forulaton, jön az emelkedő és épphogy száz kétszázat emelkedik a fordulat,ez észre se veszi hogy átment egy hegyen! Tényleg komoly gép, legalábbis nekem. Viccelsz? Pont ott van nyomatékmaximum környékén, ott akarna még menni tovább  Egyébként én sem próbáltam ki még a végét, pedig évek óta vezetek Lacettiket, nem keveset, és nem vagyok az a tüttyögős típus... (160 - 170-et azért már mentem velük  ) 1,4-esem van 185-190km/h(jó körülmények között út,forgalom,súly,lendület)de ez egyszer volt csak 
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2869 Dátum: 2010. április 21. - 21:54:10 » |
|
:Dezekszerint nem hajtottam rosszul, igyekeztem magasan tartani a fordulatot, 110 körül a 3200 tetszett neki legjobban, de alacsonyabb sebességnél 2000 alá nemigen került. ;DSzóval sokat segített a fórum az autóválasztásban, így az eladások utáni százalékot lehet küldeni, a tagok részére  Üdv a fedélneten! Balesetmentes kilométereket! Szombaton évadnyitó!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2870 Dátum: 2010. április 21. - 22:44:07 » |
|
Druszám!
Ment egy PÜ! Megkaptad, csak kíváncsiság képpen.
Kérdés: Eszeergomban az uszi az élményfürdő is?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2871 Dátum: 2010. április 22. - 07:30:17 » |
|
Tisztelt klubtagok, csatlakoznék a Lacettis táborhoz! üdv. z Ez a gép tényleg nagyon jó, ma lenyomtam vele 300 km t, volt pálya, város, némi domb, és nagyon meg vagyok vele elégedve! üdv. z. Szia Jólválasztotttipustújtagunk! Várunk a talikra is, látom helybéli vagy, így nincs akadálya akár a minitaliknak sem. Azokon is sok jót tudhatsz meg a gépről, de a lényeg az úri társaság, ami ennél sokkal többet jelent! Várunk személyesen is közénk! Új a gép, vagy használtan vetted? Sok örömet hozzá, és kerüld a nyulakat!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #2872 Dátum: 2010. április 22. - 07:33:19 » |
|
Tisztelt klubtagok, csatlakoznék a Lacettis táborhoz! üdv. z Ez a gép tényleg nagyon jó, ma lenyomtam vele 300 km t, volt pálya, város, némi domb, és nagyon meg vagyok vele elégedve! üdv. z. Lebuktál  A képre oda van írva, hogy szerkesztve!!! Ez egy HB photoshopozva!! Tessék az eredeti állapot szerint szavazni! 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2873 Dátum: 2010. április 22. - 07:41:24 » |
|
Gidy! Ez a nyúl szaladt eléd?  
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2874 Dátum: 2010. április 22. - 07:49:05 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 22. - 07:50:52 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #2875 Dátum: 2010. április 22. - 08:22:41 » |
|
Gidy! Ez a nyúl szaladt eléd?   A képen melyik nyúl..?? 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #2876 Dátum: 2010. április 22. - 08:29:57 » |
|
Gidy! Ez a nyúl szaladt eléd?  A francba! Mondtam, hogy mutáns nyúl volt! Mégis fel kellett volna vennem, a kombiban talán befért volna! De persze a kép az emlékezetes eset történt, a gazdi nem bírta már tartani, leejtette, az meg zavarában elfutott, ki az útra, és pont elém. Ilyen a balsors mindkettőnknek. Hogy nézne ki a Lacettin egy jó nagy erős vadrács? Jani! Fotóshoppal?  Igazi a nyúl, vagy te nem igazit ütöttél el? Herman, az óriásnyúl
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #2877 Dátum: 2010. április 22. - 09:41:04 » |
|
Nem kötöttem le magam túlzottan, ne félj!  Nem vagyok önző, jut belőlem Zsunak is!  A szőke még mindig nincs Iwiw-en. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 22. - 09:55:55 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #2878 Dátum: 2010. április 22. - 17:16:18 » |
|
:Dezekszerint nem hajtottam rosszul, igyekeztem magasan tartani a fordulatot, 110 körül a 3200 tetszett neki legjobban, de alacsonyabb sebességnél 2000 alá nemigen került. ;DSzóval sokat segített a fórum az autóválasztásban, így az eladások utáni százalékot lehet küldeni, a tagok részére  Üdv a fedélneten! Balesetmentes kilométereket! Szombaton évadnyitó! Kösz, neked is hasonlókat. Elég zsúfolt az életem de ha tudom hol mikor lesz az évadnyitó lehet hogy el tudok ugrani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
 |
« Hozzászólás #2879 Dátum: 2010. április 22. - 17:19:44 » |
|
:Dezekszerint nem hajtottam rosszul, igyekeztem magasan tartani a fordulatot, 110 körül a 3200 tetszett neki legjobban, de alacsonyabb sebességnél 2000 alá nemigen került. ;DSzóval sokat segített a fórum az autóválasztásban, így az eladások utáni százalékot lehet küldeni, a tagok részére  Üdv a fedélneten! Balesetmentes kilométereket! Szombaton évadnyitó! Kösz, neked is hasonlókat. Elég zsúfolt az életem de ha tudom hol mikor lesz az évadnyitó lehet hogy el tudok ugrani. A találkozók topicon belül van egy gokartnapos téma. Ott olvashatsz bővebb infókat  Most szombaton lesz amúgy 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|