Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #2880 Dátum: 2010. április 22. - 17:22:12 » |
|
Tisztelt klubtagok, csatlakoznék a Lacettis táborhoz! üdv. z Ez a gép tényleg nagyon jó, ma lenyomtam vele 300 km t, volt pálya, város, némi domb, és nagyon meg vagyok vele elégedve! üdv. z. Szia Jólválasztotttipustújtagunk! Várunk a talikra is, látom helybéli vagy, így nincs akadálya akár a minitaliknak sem. Azokon is sok jót tudhatsz meg a gépről, de a lényeg az úri társaság, ami ennél sokkal többet jelent! Várunk személyesen is közénk! Új a gép, vagy használtan vetted? Sok örömet hozzá, és kerüld a nyulakat! Szia, 24000 km van benne. Ha lesz találkozó és meg tudom oldani, persze szívesen megyek. S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #2881 Dátum: 2010. április 22. - 17:59:51 » |
|
;DKedves Komis, ez bizony nem HB !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 22. - 18:04:06 írta Zoltán »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2882 Dátum: 2010. április 22. - 20:28:26 » |
|
Ja, hát kedves Cartárs, azt jobb , ha tudod, hogy a HB és Sedan tulajok piszkosul írigylik a csomagtartónkat...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
 |
« Hozzászólás #2883 Dátum: 2010. április 22. - 20:29:47 » |
|
Látszik is, hogy nem HB... közel sem olyan szép a segge  A csomagtartóján mit irigyeljek kedves kapitány? Ledönthető hátsó ülése a HB-nek is van  Oda meg befér, amit akarok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2884 Dátum: 2010. április 22. - 20:33:33 » |
|
Ja, hát kedves Cartárs, azt jobb , ha tudod, hogy a HB és Sedan tulajok piszkosul írigylik a csomagtartónkat... Kicsoda?  nekem teljesen elég a sedan csomagtere. (Úgy sincs benne semmi, Gidy kedvéért ideírom  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #2885 Dátum: 2010. április 22. - 20:34:08 » |
|
Ja, hát kedves Cartárs, azt jobb , ha tudod, hogy a HB és Sedan tulajok piszkosul írigylik a csomagtartónkat...  Igen, ki gondolta volna! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2886 Dátum: 2010. április 23. - 06:53:01 » |
|
Látszik is, hogy nem HB... közel sem olyan szép a segge  A csomagtartóján mit irigyeljek kedves kapitány? Ledönthető hátsó ülése a HB-nek is van  Oda meg befér, amit akarok  Nos, igen. Hát nekem meg nem kell ledöntenem az üllést, hogy beférjen. Amit akarok... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #2887 Dátum: 2010. április 23. - 07:26:28 » |
|
Látszik is, hogy nem HB... közel sem olyan szép a segge  A csomagtartóján mit irigyeljek kedves kapitány? Ledönthető hátsó ülése a HB-nek is van  Oda meg befér, amit akarok  Nos, igen. Hát nekem meg nem kell ledöntenem az üllést, hogy beférjen. Amit akarok...  Én is kikérem magamnak, mindig elég nagy volt a sedan feneke (eddig).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2888 Dátum: 2010. április 23. - 10:53:04 » |
|
Látszik is, hogy nem HB... közel sem olyan szép a segge  A csomagtartóján mit irigyeljek kedves kapitány? Ledönthető hátsó ülése a HB-nek is van  Oda meg befér, amit akarok  Nos, igen. Hát nekem meg nem kell ledöntenem az üllést, hogy beférjen. Amit akarok...  Én is kikérem magamnak, mindig elég nagy volt a sedan feneke (eddig). Kérjed. Egész nyugodtan. 3 tejfel, meg 10 zsömle nem tétel. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #2889 Dátum: 2010. április 23. - 12:05:51 » |
|
Látszik is, hogy nem HB... közel sem olyan szép a segge  A csomagtartóján mit irigyeljek kedves kapitány? Ledönthető hátsó ülése a HB-nek is van  Oda meg befér, amit akarok  Nos, igen. Hát nekem meg nem kell ledöntenem az üllést, hogy beférjen. Amit akarok...  Én is kikérem magamnak, mindig elég nagy volt a sedan feneke (eddig). Kérjed. Egész nyugodtan. 3 tejfel, meg 10 zsömle nem tétel.   Ezt nem értem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2890 Dátum: 2010. április 23. - 12:17:06 » |
|
Látszik is, hogy nem HB... közel sem olyan szép a segge  A csomagtartóján mit irigyeljek kedves kapitány? Ledönthető hátsó ülése a HB-nek is van  Oda meg befér, amit akarok  Nos, igen. Hát nekem meg nem kell ledöntenem az üllést, hogy beférjen. Amit akarok...  Én is kikérem magamnak, mindig elég nagy volt a sedan feneke (eddig). Kérjed. Egész nyugodtan. 3 tejfel, meg 10 zsömle nem tétel.   Ezt nem értem... Te sem?-csak sejtem mire céloz.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #2891 Dátum: 2010. április 23. - 13:30:27 » |
|
Az idei évre a tárhely elintézve! Főni! Privik mentek, a középsőt, mint láthatod, elintéztem...
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #2892 Dátum: 2010. április 23. - 15:39:37 » |
|
A minap egy érdekes trafipax helyzettel találkoztam.Bebújtak a rendőrök a fák közé,a kamerákat felszerelték egy emelő szerkezetre,és azt felemelték a fák fölé,és onnan mértek.Lehetetlen észrevenni.Csináltam róla fényképet,de csak a jövőhéten tudom felrakni,mert most nincs számítógépem(nagyjavítják).
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
 |
« Hozzászólás #2893 Dátum: 2010. április 23. - 15:52:21 » |
|
Látszik is, hogy nem HB... közel sem olyan szép a segge  A csomagtartóján mit irigyeljek kedves kapitány? Ledönthető hátsó ülése a HB-nek is van  Oda meg befér, amit akarok  Nos, igen. Hát nekem meg nem kell ledöntenem az üllést, hogy beférjen. Amit akarok...  Én is kikérem magamnak, mindig elég nagy volt a sedan feneke (eddig). Kérjed. Egész nyugodtan. 3 tejfel, meg 10 zsömle nem tétel.   Ezt nem értem... Te sem?-csak sejtem mire céloz. Nagyobb a szája, mint a csomagtartója... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2894 Dátum: 2010. április 23. - 16:16:51 » |
|
A minap egy érdekes trafipax helyzettel találkoztam.Bebújtak a rendőrök a fák közé,a kamerákat felszerelték egy emelő szerkezetre,és azt felemelték a fák fölé,és onnan mértek.Lehetetlen észrevenni.Csináltam róla fényképet,de csak a jövőhéten tudom felrakni,mert most nincs számítógépem(nagyjavítják).
Na ha ezek ilyen rafináltak csak muszály lessz megcsinálnom a forgó rendszámot.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
|