kathy
|
 |
« Hozzászólás #2895 Dátum: 2010. április 23. - 17:07:02 » |
|
Ja, mi is meg vagyunk elégedve a Sedan csomagterével. Csehországba négyen + a baba befértünk, pedig volt csomagunk rendesen (gyerekágy, babakocsi, stb). És hátul is elfértek a barátok ketten, közrefogva a babaülést. Szóval ilyen szempontból (is) jól vizsgázott a járgány!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2896 Dátum: 2010. április 23. - 18:14:57 » |
|
Ja, mi is meg vagyunk elégedve a Sedan csomagterével. Csehországba négyen + a baba befértünk, pedig volt csomagunk rendesen (gyerekágy, babakocsi, stb). És hátul is elfértek a barátok ketten, közrefogva a babaülést. Szóval ilyen szempontból (is) jól vizsgázott a járgány!
Egyetértek. Már a sedan Kalosom csomagtere is elég volt, mikor 4 felnőtt+1 gyerek gyerekülésben + csomagjaik 1 hétre belefért babakocsival együtt. Ja és csak 5.9-et fogyasztott így is Pécsre menet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #2897 Dátum: 2010. április 23. - 19:07:32 » |
|
:Dezekszerint nem hajtottam rosszul, igyekeztem magasan tartani a fordulatot, 110 körül a 3200 tetszett neki legjobban, de alacsonyabb sebességnél 2000 alá nemigen került. ;DSzóval sokat segített a fórum az autóválasztásban, így az eladások utáni százalékot lehet küldeni, a tagok részére  Üdv a fedélneten! Balesetmentes kilométereket! Szombaton évadnyitó! Kösz, neked is hasonlókat. Elég zsúfolt az életem de ha tudom hol mikor lesz az évadnyitó lehet hogy el tudok ugrani A találkozók topicon belül van egy gokartnapos téma. Ott olvashatsz bővebb infókat  Most szombaton lesz amúgy  :(Sajnos nem tudok menni szombaton, de majd lesz más alkalom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 23. - 19:11:02 írta Zoltán »
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #2898 Dátum: 2010. április 23. - 19:10:50 » |
|
Zoltán - mintha nem írtál volna az idézet után semmit és bele sem.  szóval mit szerettél volna tudatni velünk?  ui: így már jobb  bár sajna nem jössz 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2899 Dátum: 2010. április 23. - 19:45:11 » |
|
(Mielőtt kötekedne pár törzstag...nem kiégés miatt, mert olyan egyszer volt a négy év alatt, hanem a megnövelt fényerejű izzók próbálgatása miatt  ) Nekünk viszont nem kell növelt fényerejű, elég a dupla lámpa 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2900 Dátum: 2010. április 23. - 19:59:43 » |
|
(Mielőtt kötekedne pár törzstag...nem kiégés miatt, mert olyan egyszer volt a négy év alatt, hanem a megnövelt fényerejű izzók próbálgatása miatt  ) Nekünk viszont nem kell növelt fényerejű, elég a dupla lámpa  Mert nem tudjátok mi a jó!  Nekem 2 hete van bent a +90% uj tipusú izzó és nagyon faca.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
kathy
|
 |
« Hozzászólás #2901 Dátum: 2010. április 24. - 08:35:10 » |
|
Krisz, és a szembejövők vajon mit szólnak este, kérdezted őket? Vagy ez olyan, hogy Te jobban látsz, de őket nem zavarja jobban?! Jóóó, nem értek hozzá, tudom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
 |
« Hozzászólás #2902 Dátum: 2010. április 24. - 08:36:51 » |
|
Egyetértek. Már a sedan Kalosom csomagtere is elég volt, mikor 4 felnőtt+1 gyerek gyerekülésben + csomagjaik 1 hétre belefért babakocsival együtt. Ja és csak 5.9-et fogyasztott így is Pécsre menet. Ugye...  Azt viszont nem értem, hogy hogy csináltál 6 literes fogyasztást. Sedan Kalosos barátném eléggé szívja a fogát a fogyasztás miatt... Majdnem annyit fogyaszt neki is, mint nekünk a Lacsi (8 fölött).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #2903 Dátum: 2010. április 24. - 08:44:13 » |
|
Egyetértek. Már a sedan Kalosom csomagtere is elég volt, mikor 4 felnőtt+1 gyerek gyerekülésben + csomagjaik 1 hétre belefért babakocsival együtt. Ja és csak 5.9-et fogyasztott így is Pécsre menet. Ugye...  Azt viszont nem értem, hogy hogy csináltál 6 literes fogyasztást. Sedan Kalosos barátném eléggé szívja a fogát a fogyasztás miatt... Majdnem annyit fogyaszt neki is, mint nekünk a Lacsi (8 fölött). Sógoromnak is Kalos van Chevi logoval gyárilag( forgalmiban meg Aveo ).  neki is 7 alatt van a fogyija... Viszont én nem vagyok megelégedve a HB-m csomagterével. A mindennapokra meg esetleg családi menésre ok, de mikor a dobot kell vinnem más már nemigen jön velem, max. egy fő az anyós ülésén. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2904 Dátum: 2010. április 24. - 09:09:00 » |
|
Egyetértek. Már a sedan Kalosom csomagtere is elég volt, mikor 4 felnőtt+1 gyerek gyerekülésben + csomagjaik 1 hétre belefért babakocsival együtt. Ja és csak 5.9-et fogyasztott így is Pécsre menet. Ugye...  Azt viszont nem értem, hogy hogy csináltál 6 literes fogyasztást. Sedan Kalosos barátném eléggé szívja a fogát a fogyasztás miatt... Majdnem annyit fogyaszt neki is, mint nekünk a Lacsi (8 fölött). Nekem 1.4-es 8 szelepes változat volt. Városban viszont kb 7 litert evett az én használati módommal. Mondjuk én azt sem sokalltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #2905 Dátum: 2010. április 24. - 09:12:18 » |
|
Krisz, és a szembejövők vajon mit szólnak este, kérdezted őket? Vagy ez olyan, hogy Te jobban látsz, de őket nem zavarja jobban?! Jóóó, nem értek hozzá, tudom.  Ez nem vakit szerintem mert nem villognak rám mint azelőtt a 100/110w-nál.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #2906 Dátum: 2010. április 24. - 16:40:03 » |
|
De a kombival a franciaágyat is magatokkal vihetnétek. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Dani
Teljes tag

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
 |
« Hozzászólás #2907 Dátum: 2010. április 25. - 12:33:45 » |
|
Tegnap Kapitánynak nagy volt a szája és láss csodát kipróbáltuk, a gyerek bicaja csont nélkül befért a csomagtartómba  Persze volt még mellette bőven hely, ahová lehetett volna pakolni... szóval ennyit a HB kis csomagteréről 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #2908 Dátum: 2010. április 25. - 18:47:48 » |
|
10 peccel ezelőtt, amikor gyalogoltam hazafelé, zúgott el mellettem egy R8 Audi. Hogy annak milyen jó hangja van 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #2909 Dátum: 2010. április 25. - 20:47:49 » |
|
Tegnap Kapitánynak nagy volt a szája és láss csodát kipróbáltuk, a gyerek bicaja csont nélkül befért a csomagtartómba  Persze volt még mellette bőven hely, ahová lehetett volna pakolni... szóval ennyit a HB kis csomagteréről  Nana! Azért az, ami az én csomagtartómban volt mellette, az a sok minden, az már nem igazán. A hangsúly a MELLETTE szón van. Nem rajt, mellette. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|