Döme
|
 |
« Hozzászólás #3030 Dátum: 2010. Május 12. - 15:37:28 » |
|
Köszi a fogadtatást. Gondoltam itt is megpróbálok az idegeire menni pár, számomra még ismeretlen Cartársnak. Pláne, hogy az a skizofrén helyzet állt elö, miszerint van egy Daewoo Nubirám, amit Chevrolet Lacettinek hívnak. Vagy fordítva? A fene se tudja már. Végül is tök mindegy, én szeretem és kész. Na, jó éjszakát, üdv:Tomy61
Hát akkor most már tegeződni fogunk! (pénteken voltam nálad mérni) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #3031 Dátum: 2010. Május 12. - 15:57:28 » |
|
Köszi a fogadtatást. Gondoltam itt is megpróbálok az idegeire menni pár, számomra még ismeretlen Cartársnak. Pláne, hogy az a skizofrén helyzet állt elö, miszerint van egy Daewoo Nubirám, amit Chevrolet Lacettinek hívnak. Vagy fordítva? A fene se tudja már. Végül is tök mindegy, én szeretem és kész. Na, jó éjszakát, üdv:Tomy61
Hát akkor most már tegeződni fogunk! (pénteken voltam nálad mérni)  és miket mértetek?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Tomy61
|
 |
« Hozzászólás #3032 Dátum: 2010. Május 12. - 18:14:10 » |
|
Hát akkor most már tegeződni fogunk! (pénteken voltam nálad mérni)  és miket mértetek? Na, mostmár el sem tudok bújni. Sebaj. Harcos üdvözletem Döme Cartárs. Ha gondolod, tedd föl a mérési dokumentációt (én sajnos balfék vagyok a pc-hez /is/), aztán hozzáfüzöm a mondanivalómat. Már, ha kíváncsi rá valaki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
 |
« Hozzászólás #3033 Dátum: 2010. Május 12. - 19:01:27 » |
|
Jól fényképez a srác, jól megtalálja a hangulatokat és a jó témákat is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #3034 Dátum: 2010. Május 12. - 19:38:52 » |
|
A hétvégén vonattal voltam Miskolcon a két gyerekkel, mivel így két 90%-os és egy 50%-os jegyet kellett vennünk. A 400km-es út oda vissza így került nekünk majdnem 10eFt-ba.A 90%-os kedvezmények nélkül (amit a gyerek asthmája miatt kapunk) már 27eFt volna,ha a nejem is utazna akkor 40,5eFt,ha négy felnőtt utazik már 54eFt pótjegyek nélkül,csak gyorsvonattal!Ez brutális!Autóval a költség csupán a töredéke, a komfortról nem is beszélve!Hát ennyit a közösségi közlekedésről, meg a motivációról a környezetvédelemhez és egyebekhez...  Ne szóld le a közösségi közlekedést! Az úgy sz@r, ahogy van... 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #3035 Dátum: 2010. Május 12. - 19:39:51 » |
|
Jól fényképez a srác, jól megtalálja a hangulatokat és a jó témákat is. Tényleg jó képek! Zsu mikor áll modelt a Lacsijával.... 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #3036 Dátum: 2010. Május 13. - 07:36:26 » |
|
Hát akkor most már tegeződni fogunk! (pénteken voltam nálad mérni)  és miket mértetek? Csak a szokásos... mell, derék, fenék...  Teljesítménymérést végeztünk az autómon, mert kíváncsi voltam az egy éve bekerült direktszűrő, sportdob és motoroptimalizálás (hangzatosabban chiptuning) eredményére, de csak most jutottam el odáig... A jó ebben az, hogy gyári adataim is vannak, mert előtte is voltam mérésen. Ha lesz időm (talán holnap, vagy hétvégén) beszkennelem a diagramokat és felteszem a megfelelő topicba. Meg fogtok lepődni (én is meglepődtem sajnos)!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #3037 Dátum: 2010. Május 13. - 13:21:20 » |
|
Meg fogtok lepődni (én is meglepődtem sajnos)!
ajjajj, most ugrik a majom a vízbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoli
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #3038 Dátum: 2010. Május 13. - 17:05:31 » |
|
És természetesen folytatódik tortúrám az autóval, ahogy megígérték offkóz nem lett kész, hétfő-keddet mondtak, sajnos elfelejtettem rákérdezni, hogy melyik hónap...hát ahogy lejár ez a gari, engem többet nem látnak itt, az tuti:(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #3039 Dátum: 2010. Május 13. - 17:29:36 » |
|
És természetesen folytatódik tortúrám az autóval, ahogy megígérték offkóz nem lett kész, hétfő-keddet mondtak, sajnos elfelejtettem rákérdezni, hogy melyik hónap...hát ahogy lejár ez a gari, engem többet nem látnak itt, az tuti:(
minket sem láttak gari után a "szak"szervizek, viszont Rudi annál inkább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #3040 Dátum: 2010. Május 13. - 17:36:18 » |
|
minket sem láttak gari után a "szak"szervizek, viszont Rudi annál inkább. Nálunk meg "háziasítva" lett a "szak"szerviz! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #3041 Dátum: 2010. Május 13. - 17:37:26 » |
|
R*R kartársról tud valaki valamit? eléggé eltűnt. az ő sportkatalizátora elég megbízható volt? és a 2 lambda is bent maradt neki? Jani, te asszem tudol vmi infót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #3042 Dátum: 2010. Május 13. - 17:41:01 » |
|
R*R kartársról tud valaki valamit? eléggé eltűnt. az ő sportkatalizátora elég megbízható volt? és a 2 lambda is bent maradt neki? Jani, te asszem tudol vmi infót.
Csak azt tudom amit leírt a fórumba.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #3043 Dátum: 2010. Május 13. - 18:03:17 » |
|
Mindkét szondának maradnia kellett vagy az ecu bajban lenne.Janóéknál ez a mütét leömlővel együtt 120EFT 
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
peti74
|
 |
« Hozzászólás #3044 Dátum: 2010. Május 13. - 18:03:33 » |
|
Gidy Apu!Ekkora PC-Guru lettél??? Vagy ezt Csaba írta!  A "Kultúra" nagyon tetszik!  Persze a többi is kiváló, de azok művészileg!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 13. - 18:07:54 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
|