sebijoe
|
 |
« Hozzászólás #3120 Dátum: 2010. Május 22. - 03:08:59 » |
|
Aki ismeri a sásdi utat Pécsre... aki nem, az se feledje, ha 1szer erre jár  A Sásdi benzinkút, jó víz alá került.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #3121 Dátum: 2010. Május 22. - 07:42:54 » |
|
Aki ismeri a sásdi utat Pécsre... aki nem, az se feledje, ha 1szer erre jár  Hú de faca!Ezen sem tudnék átmenni mint tegnap a miskolcin.Azt is tul magasnak itéltem meg hiába van a légszürőm az első dob fölött.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #3122 Dátum: 2010. Május 22. - 17:07:10 » |
|
Pechem van. Így. hy kapitány! másik fórumon ugyan már kérdeztem, de nem válaszoltál: ha kell segítség és holnap pesten leszel, akkor ha tudok segítek, mert itthon leszek  Ó, VIP! Azt hittem, hogy válaszoltam is. Sajnos az elmúlt napokban nem volt időm fórumozni. Azért köszi. Lassan megoldódik, már nem pisztollyal kell a bankba mennem, hogy kapjak pénzt. 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Viper
Friss hús
Nem elérhető
Nexia1.5 16V(96')by H&H & Lanos1.6 16V(00')Bp
|
 |
« Hozzászólás #3123 Dátum: 2010. Május 22. - 20:34:03 » |
|
Pechem van. Így. hy kapitány! másik fórumon ugyan már kérdeztem, de nem válaszoltál: ha kell segítség és holnap pesten leszel, akkor ha tudok segítek, mert itthon leszek  Ó, VIP! Azt hittem, hogy válaszoltam is. Sajnos az elmúlt napokban nem volt időm fórumozni. Azért köszi. Lassan megoldódik, már nem pisztollyal kell a bankba mennem, hogy kapjak pénzt.  má mind1 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #3124 Dátum: 2010. Május 24. - 07:38:11 » |
|
A'sszem lemosom az ótót, meg ilyen, de délutánra jó lenne valamilyen családi progi. Van ötletetek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #3125 Dátum: 2010. Május 24. - 13:07:05 » |
|
A'sszem lemosom az ótót, meg ilyen, de délutánra jó lenne valamilyen családi progi. Van ötletetek?
Van, de azt nem írhatom le.  Vagy, látogass meg!  Megnyílt?  Próba üzembe állították a hétre a 173-ason az új Credo Citadella, és az új Ikarus buszt, mindkettő alacsony padlós csuklós gép. Nincs rajta jegykezelő, ingyen lehet utazni rajtuk, és várják az utasok véleményezését. Külsőre jól néznek ki, a pilótákkal még nem beszéltem, hogy nekik, hogyan tetszik, olcsóbb, mint a Volvo, és drágább, mint a kínai King Long. Sassoljátok meg!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #3126 Dátum: 2010. Május 24. - 13:14:58 » |
|
Van, de azt nem írhatom le.  Vagy, látogass meg!  Megnyílt?  Próba üzembe állították a hétre a 173-ason az új Credo Citadella, és az új Ikarus buszt, mindkettő alacsony padlós csuklós gép. Nincs rajta jegykezelő, ingyen lehet utazni rajtuk, és várják az utasok véleményezését. Külsőre jól néznek ki, a pilótákkal még nem beszéltem, hogy nekik, hogyan tetszik, olcsóbb, mint a Volvo, és drágább, mint a kínai King Long. Sassoljátok meg! Hát, ezért nem megy FEL Pestre. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #3127 Dátum: 2010. Május 24. - 17:39:37 » |
|
tegnap este sikerült átmennem egy iszonyatos nagy tócsán, ami 3 sávot elfoglalt óbudán a szentendrei felüljáró alatt. a külsőben szerettem volna maradni, de egy genyó mercis áttolt egy sávot balra, mert az utolsó pillanatban kell erőszakosan sávot váltani gázelvétel nélkül. kissé fura hang jött a motortérből pár másodpercig, de nemtom, hogy az én autómból jött-e egyáltalán a hang. mindenesetre ijesztő volt 60-70-nel átmenni a tavon. annyit tudtam lereagálni, hogy motorfékkel mentem át rajta.
 Igazából az alatt a felüljáró alatt nincs 3 sávos út.  Előtte, utána, rajta igen. De alatta?? balra három sáv kanyarodik pedig ja, a Flórián térnél lévő felüljáróra gondoltam, bocsi 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 25. - 08:59:42 írta WERES »
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #3128 Dátum: 2010. Május 24. - 18:22:11 » |
|
Találtam más elfoglaltságot: vizcsövet szereltem. Mivel ma semmi nem volt nyitva, azzal kendácsoltam, ami volt itthon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #3129 Dátum: 2010. Május 24. - 19:03:36 » |
|
Nézem, ma már voltunk 42-en egyszerre a fórumon. Most is van 29 vendég...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3130 Dátum: 2010. Május 25. - 18:02:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #3131 Dátum: 2010. Május 25. - 18:06:50 » |
|
Errefele is.Rinyáltam rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Krisz
|
 |
« Hozzászólás #3132 Dátum: 2010. Május 25. - 18:10:14 » |
|
Errefele is.Rinyáltam rendesen. én meg két jó vastag takaróval várom a jeget .ha itt lessz letakarom nem rizikózom.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222 
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #3133 Dátum: 2010. Május 25. - 18:29:09 » |
|
Ma beugró voltam, de csak azért, hogy kétszer ázhassak agyon hazafelé. De élek, és már fedél alatt vagyok. Itt nem volt jég szerencsére.
Más: ma mindkét új tesztelő csuklós buszt megsasoltam. Jól néznek ki, cseppet nem rosszabbak, mint a Volvok, sőt nekem speciel jobban is tetszenek. Szuper a felszerelésük. Csak kérdés, ha a BKV megrendeli majd ezeket, akkor majd spórolnak nyilván a Hagyónak, és nem lesz elektromos állítású tükör, kamerák, képernyő, stb. A héten a 173-ason járnak, ingyen lehet utazni rajtuk. Ikarus, és Credo a márkájuk.
Tagnak bejelentkezett a Gombos- féle csomagtartós is! Ez jó, mert sokszor volt már kérdés, hogy hol lehet jó csomagtartót, tetőboxot, bringatartót szerezni. Hátha most, mint klubtag, partner lesz, és kedvezményt ad a klubtársaknak. Úgy legyen!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 25. - 18:38:15 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #3134 Dátum: 2010. Május 25. - 20:10:34 » |
|
Ma megnéztem a 60000-s kmóra állást 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 31. - 20:31:48 írta Komis »
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
|