diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3435 Dátum: 2010. Július 14. - 18:18:24 » |
|
Nem működik nálunk se a Vodafone se a T-Mobile hálózat. Mi történt?  Csapást mért a telenor!  Ja és meghalt a vezetékes hálózat is.(Invitel)  Ráadásul nemcsak esztergomban, hanem a környéken is. 15 percre az internet is elment (T-Kábel) Most olvastam egy másik oldalon: kábellopás miatt van... Hol olvastad? De a mobil hálózatot a kábellopás hogy érinti? Egyébként mostmár működik minden, a T-Mobil 2G-s hálózata nem működött, a 3G-s igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #3436 Dátum: 2010. Július 15. - 07:25:20 » |
|
HB alkalmas Iso-Fix gyerekülés bekötésére? Jól rémlik?
Szerintem mindegyikben széria volt. Sedanban csak alsó bekötési pontok vannak, de létezik (újabb kocsiknál) felső is, a kalaptartón. Járj utána, mielőtt ülést veszel, hogy milyen csatlakozási pontok szükségesek, és hogy be lehet-e kötni övvel! Igen, az alsóra gondoltam én is, felső sajnos nincs. Kösz. Galériában lehet fénykép a rögzítési pontokról? Eddig mindig övvel csatoltam + az enyém eltér a többség felszerelési csomagjától. Jó volna tudni mit keresek... Passz, nemtom van-e kép, sőt, bevallom Neked, én sem néztem még a sajátomban, mert az Isofixes ülések horror árban vannak. Majdnem vettem egyet mégis, ami jó és olcsó volt (Nania), de kiderült, hogy felső rögzítőpont is kell hozzá, ami nincs a kocsiban és övvel nem lehet bekötni. Az alsókat asszem az üléstámla és a lap között kell keresni (tapogatózz), a felsőnek látszódni kell(ene) a kalaptartón. forum.chevyklub.hu/ index.php?topic=323.300 szerinted?? Áááááááááá, ez ordítana! El van az dugva! Este megnézem! Te kocsid melyik karosszériaforma? Na, kitapogattam: az övcsat körül kell benyúlni a támla és az ülőlap közé, ott vannak a horgok. MEg gondolom a szélén is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #3437 Dátum: 2010. Július 15. - 07:37:38 » |
|
Igazából nem találtam jobb topicot: Akinek klíma szerelésre, karbantartásra van szüksége ebben a nagy melegben, vagy rászánja magát egy új gép telepítésére van egy jó barátom, aki ezzel foglalkozik, megbízható ért hozzá és olcsó. Elérhetőségek az aláírásomban szereplő honlapon.  Dani, egy kollégám megkeresi a klímás barátodat... kiemelten kezeljétek, mert a főnököm is egyben.  Fülöp Ákosnak hívják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #3438 Dátum: 2010. Július 15. - 07:43:11 » |
|
De ezt a kulcsbezárást hogy lehet elkövetni?
Pont ezen gondolkodom én is... Annó az ezerkettesemben én is elkövettem és az első ajtón a "füles" ablakot benyomva megoldottuk az ajtónyitást, de most a távkapcsolók korszakában... Én régen a 120as Skodából zártam ki magam.  Úgy törtem fel, hogy az ablakról lehúztam a gumicsíkot, amit aztán be tudtam dugni az ablak alá az így keletkezett résen és felnyomtam a kart, amit a gomb mozgat. És ezt végignézték a zsaruk is, majd mikor elindultak felém, mutaogattam büszkén a megszerzett kulcsot. Nevettek.  
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #3439 Dátum: 2010. Július 15. - 07:48:42 » |
|
Szerintem mindegyikben széria volt. Sedanban csak alsó bekötési pontok vannak, de létezik (újabb kocsiknál) felső is, a kalaptartón. Járj utána, mielőtt ülést veszel, hogy milyen csatlakozási pontok szükségesek, és hogy be lehet-e kötni övvel! Igen, az alsóra gondoltam én is, felső sajnos nincs. Kösz. Galériában lehet fénykép a rögzítési pontokról? Eddig mindig övvel csatoltam + az enyém eltér a többség felszerelési csomagjától. Jó volna tudni mit keresek... Passz, nemtom van-e kép, sőt, bevallom Neked, én sem néztem még a sajátomban, mert az Isofixes ülések horror árban vannak. Majdnem vettem egyet mégis, ami jó és olcsó volt (Nania), de kiderült, hogy felső rögzítőpont is kell hozzá, ami nincs a kocsiban és övvel nem lehet bekötni. Az alsókat asszem az üléstámla és a lap között kell keresni (tapogatózz), a felsőnek látszódni kell(ene) a kalaptartón. forum.chevyklub.hu/ index.php?topic=323.300 szerinted?? Áááááááááá, ez ordítana! El van az dugva! Este megnézem! Te kocsid melyik karosszériaforma? Na, kitapogattam: az övcsat körül kell benyúlni a támla és az ülőlap közé, ott vannak a horgok. MEg gondolom a szélén is. HB. Lentiek oké, de máshol sehol. Lehet, hogy ezen bukik. Vagy alsó támaszos jöhet szóba...?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #3440 Dátum: 2010. Július 15. - 08:21:01 » |
|
Szerintem mindegyikben széria volt. Sedanban csak alsó bekötési pontok vannak, de létezik (újabb kocsiknál) felső is, a kalaptartón. Járj utána, mielőtt ülést veszel, hogy milyen csatlakozási pontok szükségesek, és hogy be lehet-e kötni övvel! Igen, az alsóra gondoltam én is, felső sajnos nincs. Kösz. Galériában lehet fénykép a rögzítési pontokról? Eddig mindig övvel csatoltam + az enyém eltér a többség felszerelési csomagjától. Jó volna tudni mit keresek... Passz, nemtom van-e kép, sőt, bevallom Neked, én sem néztem még a sajátomban, mert az Isofixes ülések horror árban vannak. Majdnem vettem egyet mégis, ami jó és olcsó volt (Nania), de kiderült, hogy felső rögzítőpont is kell hozzá, ami nincs a kocsiban és övvel nem lehet bekötni. Az alsókat asszem az üléstámla és a lap között kell keresni (tapogatózz), a felsőnek látszódni kell(ene) a kalaptartón. forum.chevyklub.hu/ index.php?topic=323.300 szerinted?? Áááááááááá, ez ordítana! El van az dugva! Este megnézem! Te kocsid melyik karosszériaforma? Na, kitapogattam: az övcsat körül kell benyúlni a támla és az ülőlap közé, ott vannak a horgok. MEg gondolom a szélén is. HB. Lentiek oké, de máshol sehol. Lehet, hogy ezen bukik. Vagy alsó támaszos jöhet szóba...? Igen, ez jöhet szóba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #3441 Dátum: 2010. Július 15. - 14:53:04 » |
|
Döme, megnéztem az ajtó lezárást. Nyitott hátsó ajtó: ha nyitva van a vezető oldali ajtó, akkor visszaugrik a gomb. Ha be van zárva, akkor úgy járt az illető...  Szóval igen, kiszállok, bezárom magam után az ajtót, bénázok egy sort hátul a gyerekkel, közben "lerakódik" a kulcs, véletlenül gomb lenyomódik, és ha becsukom, az ajtót,csókolom van... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #3442 Dátum: 2010. Július 15. - 16:24:44 » |
|
Glob Modi a fedélzeten! Újra köztünk a jó barátunk, Jopek úr! Remélem már jobban vagy, és köztünk maradsz!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #3443 Dátum: 2010. Július 15. - 21:06:46 » |
|
Baroti! Több privátot küldtünk most. Olvasd el! Válaszolj! Gyere fel a messengerre, ott várlak, hogy chateljünk! Fontos volna már most!
Baroti kiszállt, én is ezt teszem. Holnap délelőtt újra itt leszek. Elérhető leszek itt, és persze telefonon is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 15. - 21:12:57 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #3444 Dátum: 2010. Július 16. - 15:21:19 » |
|
Glob Modi a fedélzeten! Újra köztünk a jó barátunk, Jopek úr! Remélem már jobban vagy, és köztünk maradsz!
Beteg volt? 
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #3445 Dátum: 2010. Július 16. - 15:25:48 » |
|
Gyereküléshez: Tudtommal ha csak alsó Isofix bekötési pont van, az csak "előkészítés". Nálunk az SW- ben szívás volt, mert úgy tudtam, hogy van Isofix, de ugye ott nem is lehet a csomagtartó miatt a felső pontok nincsenek meg. Az alsók igen, de nem kis küzdelem a kibányászásuk. Így hiába vettünk jó ülést, az övet használni kellett.  Most már más a dolog, mert a gyerek nagyobb, hát olyan az ülés, hogy az őv a gyerek előtt van keresztbevéve.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #3446 Dátum: 2010. Július 16. - 17:17:43 » |
|
Beteg volt?  Ő nem. De családi gondjai voltak, de erről nem beszélek, nem vagyok felhatalmazva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3448 Dátum: 2010. Július 16. - 19:01:38 » |
|
Kripic, ment pü és email is. Gidy neked is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #3449 Dátum: 2010. Július 17. - 19:05:18 » |
|
Feltűnt már valakinek, hogy nem teljesen arra kel illetve nyugszik a Nap, mint általában nyáron szokott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|