Krupcheck
|
 |
« Hozzászólás #7890 Dátum: 2016. Március 18. - 23:25:52 » |
|
Ez a fog téma ezek szerint pont olyan, mint mikor vesz az ember egy 10 éves autót ami "rendszeresen karbantartott, sosem kellett rá költeni", aztán elviszi egy Szerelőhöz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #7892 Dátum: 2016. Március 22. - 08:48:22 » |
|
Azért nem veszik meg, mert 1: a piaci ár duplájáért árulják 2: az eleje cserélt, a lökős nem gyári, hanem buherált 3: nincs is ködlámpája, pedig széria tartozék volt, a hirdetésben szerepel is. 5: km óra állása ennyi, nem a futott km-eket írja (ravasz) 6: nagyon ritka autó, sok dolog nem egyezik a Lacettiével, így problémás az alkatrész ellátása 7: nem egy ismert autó, ráadásul a GM kivonult az Eu-ból még a Chevykkel is 8: nincs belső kép a hirdetésben, ami nagyon fontos volna 9: esetleg amerikai vízkáros autó? Hirtelen ennyi jutott eszembe, hogy miért nem kell senkinek sem. Érthető voltam?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 22. - 11:46:46 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #7893 Dátum: 2016. Március 22. - 10:53:27 » |
|
Azért nem veszik meg, mert 1: a piaci ár duplájáért árulják 2: az eleje cserélt, a lökős nem gyári, hanem buherált 3: nincs is ködlámpája, pedig széria tartozék volt 5: km óra állása ennyi, nem a futott km-eket írja (ravasz) 6: nagyon ritka autó, sok dolog nem egyezik a Lacettiével, így problémás az alkatrész ellátása 7: nem egy ismert autó, ráadásul a GM kivonult az Eu-ból még a Chevykkel is 8: nincs belső kép a hirdetésben, ami nagyon fontos volna 9: esetleg amerikai vízkáros autó? Hirtelen ennyi jutott eszembe, hogy miért nem kell senkinek sem. Érthető voltam? Nem volt szériatartozék sok országban a ködlámpa így amerikában sem Az összes ami bejött sérült volt mint ez is(nem eredeti az első hátsó lökhárító nincs raj helyzetjelző Magas az ár és nem is keresik Suzukiként,amúgy nagy benzinmotorral nem piacképes, a motor egyezik a tacumáéval
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Krupcheck
|
 |
« Hozzászólás #7894 Dátum: 2016. Március 22. - 11:31:02 » |
|
Szerintem van ott ködlámpa, meg gyári rács meg minden, csak a csirkeháló mögött.
Amúgy a Daewoo/Chevyn is sokan húzzák a szájukat (nyilván alaptalanul, csak nem fogják fel), a Suzukin pláne, egy Suzuki Daewooért meg ennyi pénzt nem is értem hogy gondolnak elkérni, mert sosem fog elkelni. Ennyiért már keveset futott, dízel Lacetti kombi van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #7895 Dátum: 2016. Március 23. - 13:51:37 » |
|
Az oldalra tettem volna fel képeket, de valami jelszó megerősítést kér a feltöltésnél és nem fogadja el.... 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|
sx2004
|
 |
« Hozzászólás #7897 Dátum: 2016. Március 31. - 15:45:56 » |
|
Ez a kocsi ránézésre, úgy van összetákolva, jó hogy szét nem esik. Illesztések .. A lökösök is elég érdekesen vannak fent, az eleje sem valami bizalomgerjesztő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #7898 Dátum: 2016. Március 31. - 19:04:24 » |
|
Ez a kocsi ránézésre, úgy van összetákolva, jó hogy szét nem esik. Illesztések .. A lökösök is elég érdekesen vannak fent, az eleje sem valami bizalomgerjesztő. Ezt már egyszer biztosan leírták GTK-ra.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #7899 Dátum: 2016. április 02. - 11:06:29 » |
|
Azt hiszem most lett sokadjára elegem "szeretett" márkámból. Nagyon érik, hogy eladom és veszek egy 15 éves Suzukit. 2014 végén volt Sebikénél nagygenerálon. Akkor teljesen fel lettek újítva a hátsó fékek: fékcső, fékolaj, tárcsák, pofák, dugattyút... Eltelt 10E km, és a jobb hátsó fékem beállt  Ráadásul most nagyon kéne az autó, de így használni nem tudom. Hétfőn megy szervizbe... Újra költhetek rá. Pont ma voltam a szemét telepen vele... ott kellett volna hagynom, legalább megúsztam volna a kipakolást...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #7900 Dátum: 2016. április 02. - 13:38:10 » |
|
Alkatrész milyen került bele? Talán olvastad az én hasonló esetemet is, bár nekem egy év és 16ezer km után lett ez. Most (lekopogom) minden okés, 5 hónap és 9ezer km után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
 |
« Hozzászólás #7901 Dátum: 2016. április 02. - 15:19:12 » |
|
Azt hiszem most lett sokadjára elegem "szeretett" márkámból. Nagyon érik, hogy eladom és veszek egy 15 éves Suzukit. 2014 végén volt Sebikénél nagygenerálon. Akkor teljesen fel lettek újítva a hátsó fékek: fékcső, fékolaj, tárcsák, pofák, dugattyút... Eltelt 10E km, és a jobb hátsó fékem beállt  Ráadásul most nagyon kéne az autó, de így használni nem tudom. Hétfőn megy szervizbe... Újra költhetek rá. Pont ma voltam a szemét telepen vele... ott kellett volna hagynom, legalább megúsztam volna a kipakolást... Felesleges hisztizni, bármelyik autónál előfordulhat. Lehet egészen egyszerű baja, de majd kiderül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #7902 Dátum: 2016. április 02. - 16:12:20 » |
|
Alkatrész milyen került bele? Talán olvastad az én hasonló esetemet is, bár nekem egy év és 16ezer km után lett ez. Most (lekopogom) minden okés, 5 hónap és 9ezer km után.
ugyanaz mint nálad de ez 1,5 éve volt,,most csináltam a volt autómat a féknyeregöntvénye a 2 gumikarmantyú között rozsdás ami mellett a féknyereg dugattyúja is megrohadt....
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #7903 Dátum: 2016. április 02. - 16:33:35 » |
|
Azt hiszem most lett sokadjára elegem "szeretett" márkámból. Nagyon érik, hogy eladom és veszek egy 15 éves Suzukit. 2014 végén volt Sebikénél nagygenerálon. Akkor teljesen fel lettek újítva a hátsó fékek: fékcső, fékolaj, tárcsák, pofák, dugattyút... Eltelt 10E km, és a jobb hátsó fékem beállt  Ráadásul most nagyon kéne az autó, de így használni nem tudom. Hétfőn megy szervizbe... Újra költhetek rá. Pont ma voltam a szemét telepen vele... ott kellett volna hagynom, legalább megúsztam volna a kipakolást... Felesleges hisztizni, bármelyik autónál előfordulhat. Lehet egészen egyszerű baja, de majd kiderül. Ez nem hiszti! Sőt, nem is Sebikét hibáztatom, teljesen korrekt és jó fej volt! Mindent megcsinált, amit kértem, még többet is. De egyik autómmal sem szenvedtem ennyit  Ráadásul pont a legrosszabb időszakban áll be a krach  Ezért vagyok dühös.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
kubu87
|
 |
« Hozzászólás #7904 Dátum: 2016. április 02. - 20:25:30 » |
|
Azt hiszem most lett sokadjára elegem "szeretett" márkámból. Nagyon érik, hogy eladom és veszek egy 15 éves Suzukit. 2014 végén volt Sebikénél nagygenerálon. Akkor teljesen fel lettek újítva a hátsó fékek: fékcső, fékolaj, tárcsák, pofák, dugattyút... Eltelt 10E km, és a jobb hátsó fékem beállt  Ráadásul most nagyon kéne az autó, de így használni nem tudom. Hétfőn megy szervizbe... Újra költhetek rá. Pont ma voltam a szemét telepen vele... ott kellett volna hagynom, legalább megúsztam volna a kipakolást... Felesleges hisztizni, bármelyik autónál előfordulhat. Lehet egészen egyszerű baja, de majd kiderül. Ez nem hiszti! Sőt, nem is Sebikét hibáztatom, teljesen korrekt és jó fej volt! Mindent megcsinált, amit kértem, még többet is. De egyik autómmal sem szenvedtem ennyit  Ráadásul pont a legrosszabb időszakban áll be a krach  Ezért vagyok dühös. Van Sebikének egy szép piros Merivája, kicsit jobb felszereltséggel mint az enyém, javasolom azt megvételre a Lacsi pótlására!  Amúgy ha vígasztal az én Merivában is megrozsdásodott a jobb hátsó fékcsúszka és megette a belső fékbetétet és így megégette a tárcsa egyik felét. Bár ezt a folyamatos németországi füvön, földes retekben való álldogálás kezdte ki 11 év alatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|