Zsuzsi787878
Teljes tag

Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
 |
« Hozzászólás #330 Dátum: 2008. Július 08. - 21:49:18 » |
|
AZ KOMOLY!
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
BeZe1974
|
 |
« Hozzászólás #331 Dátum: 2008. Július 08. - 21:50:27 » |
|
Ez van 
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #332 Dátum: 2008. Július 09. - 11:53:06 » |
|
Ez van  BeZe! Ezzel legalább előreléptél törzstaggá! Gratula! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
BeZe1974
|
 |
« Hozzászólás #333 Dátum: 2008. Július 17. - 09:52:06 » |
|
Legújabb fejlemény, hogy amióta elhoztam onnét és megkaptam a klímaszervíz telot semmi viz nem folyik pedig volt ám eső minden és használom a klímát. Kérdeztem a szervízt mi van ilyenkor, aszondták akkor ne bontsuk meg... Én már nem értem  Tudja a pömpölöm mi a fene lehet. Jobban összerakták az autót ott most mikor benéztek oda és már nem ázik be vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #334 Dátum: 2008. Július 17. - 17:12:53 » |
|
Legújabb fejlemény, hogy amióta elhoztam onnét és megkaptam a klímaszervíz telot semmi viz nem folyik pedig volt ám eső minden és használom a klímát. Kérdeztem a szervízt mi van ilyenkor, aszondták akkor ne bontsuk meg... Én már nem értem  Tudja a pömpölöm mi a fene lehet. Jobban összerakták az autót ott most mikor benéztek oda és már nem ázik be vagy mi? Azért ez nem egy megfázás, hogy elmúlik és rendben van. Szerintem csak jobb lenne megnézniük, mert aztán megint elöjön és lesz belőle jó kis zsebbenyúlos huncutság.  /Én tuti nem hagynám annyiban.../ 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #335 Dátum: 2008. Július 18. - 16:55:25 » |
|
Ne olyan sprayt vegyetek amit az utastérbe kell fújni, mert nem megoldás.Megoldás az a fajta ami habbá válik és a szellőzőbe kell fújni egy kb 50 centis cső segítségével.Be kell dugni olyan mélyre ahogy csak tudod és befújni.Orrán száján fog dőlni a hab minden létező helyről.Pár perc után a ventillátort bekapcsolva a hab nyom nélkül eltűnik és megöli az összes baktériumot.Na ez már ér valamit.Fontos legalább évente egyszer kitisztítani vagy kitisztíttatni, mert nagyon komoly betegséget lehet kapni tőle(legionella).
Srácok! Tudna valaki némi konkrét információval szolgálni erről a habos csodáról (mármint hogy hívják, hol lehet kapni, ilyesmi...  ) És ha majd lesz ilyenem, és jól befújnám, akkor előtte a pollenszűrőt kiapplikáljam, vagy sem? (Már csak abból az indíttatásból, hogy ez a csodahab esetleg jól belecementezi a szűrőben lévő koszt, aztán meg nem pollenszűr...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #336 Dátum: 2008. Július 18. - 18:12:18 » |
|
Ne olyan sprayt vegyetek amit az utastérbe kell fújni, mert nem megoldás.Megoldás az a fajta ami habbá válik és a szellőzőbe kell fújni egy kb 50 centis cső segítségével.Be kell dugni olyan mélyre ahogy csak tudod és befújni.Orrán száján fog dőlni a hab minden létező helyről.Pár perc után a ventillátort bekapcsolva a hab nyom nélkül eltűnik és megöli az összes baktériumot.Na ez már ér valamit.Fontos legalább évente egyszer kitisztítani vagy kitisztíttatni, mert nagyon komoly betegséget lehet kapni tőle(legionella).
Srácok! Tudna valaki némi konkrét információval szolgálni erről a habos csodáról (mármint hogy hívják, hol lehet kapni, ilyesmi...  ) És ha majd lesz ilyenem, és jól befújnám, akkor előtte a pollenszűrőt kiapplikáljam, vagy sem? (Már csak abból az indíttatásból, hogy ez a csodahab esetleg jól belecementezi a szűrőben lévő koszt, aztán meg nem pollenszűr...) Elmész a homasitába és ott válogathatsz,mert van vagy 5 féle. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
BeZe1974
|
 |
« Hozzászólás #337 Dátum: 2008. Július 18. - 18:16:59 » |
|
Nah újra csöpög 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #338 Dátum: 2008. Július 18. - 22:58:12 » |
|
Nah újra csöpög  Jajj de jó! 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #339 Dátum: 2008. Július 19. - 07:34:10 » |
|
Nah újra csöpög  Nagyon jó inkontinencia betéteket lehet már kapni, vagy nincs más hátra, mint a katéter.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #340 Dátum: 2008. Július 19. - 11:34:33 » |
|
Nah újra csöpög  Nagyon jó inkontinencia betéteket lehet már kapni, vagy nincs más hátra, mint a katéter. Prosztata-problémára gondolsz?  Téynleg nem tudom, mit kéne tenni az autóddal BeZe. Hmmm
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #341 Dátum: 2008. Július 19. - 14:46:55 » |
|
Úgy emlékszem,hogy a kapitánynak az volt a baja,hogy nem csöpög,Bezének meg az a baja hogy csöpög.Akkor hol a bibi? 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #342 Dátum: 2008. Július 19. - 14:52:33 » |
|
Úgy emlékszem,hogy a kapitánynak az volt a baja,hogy nem csöpög,Bezének meg az a baja hogy csöpög.Akkor hol a bibi?  Nem bibi, azt várja mindenki hogy csöpögjön!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #343 Dátum: 2008. Július 19. - 15:41:03 » |
|
Úgy emlékszem,hogy a kapitánynak az volt a baja,hogy nem csöpög,Bezének meg az a baja hogy csöpög.Akkor hol a bibi?  Nem bibi, azt várja mindenki hogy csöpögjön! Csak nem mindegy, hol csöpög. Kint vagy bent. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #344 Dátum: 2008. Július 19. - 15:42:15 » |
|
Úgy emlékszem,hogy a kapitánynak az volt a baja,hogy nem csöpög,Bezének meg az a baja hogy csöpög.Akkor hol a bibi?  Kapitánynak végül is kiderült, hogy csöpögött, csak nem ott kereste a helyét, ahol kellett volna. BeZe kocsija meg azt hiszem befelé csöpögött, ami nem jó. 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|