miss bond
Bejáratós

Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #330 Dátum: 2008. November 09. - 13:31:58 » |
|
Miért nem bízol az ilyenekben?  Mert volt már pár ismerősöm, akit meglepetés ért, miután kinyitotta a csomagot  Egyébként szoktam néha vásárolni neten, de nem ilyen helyeken. szerintem ha 658-an elégedettek voltak vele, akkor pedig megbízhatsz benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #331 Dátum: 2008. November 09. - 13:35:54 » |
|
Miért nem bízol az ilyenekben?  Mert volt már pár ismerősöm, akit meglepetés ért, miután kinyitotta a csomagot  Egyébként szoktam néha vásárolni neten, de nem ilyen helyeken. szerintem ha 658-an elégedettek voltak vele, akkor pedig megbízhatsz benne Lehet, de én nem szoktam vaterázni  Azért köszi 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #333 Dátum: 2008. November 09. - 14:02:02 » |
|
Majd talán 1x  De attól még bizalmatlan vagyok picit ezekkel szemben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #334 Dátum: 2008. November 16. - 17:52:41 » |
|
A Shell-nél ismét autó gyűjtésre van lehetőség. Min. 25 l. tankolása esetén az 5 fajta James Bond autóból lehet választani. Az akció Januárig tart. (azon a kúton ahol tankoltam az Aston M. DBS már most elfogyott) Az autók picik (nem tudom a méretarányt megmondani  ), cserében viszont nagyon ízléses díszdobozban vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #335 Dátum: 2008. November 16. - 17:57:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #336 Dátum: 2008. November 16. - 17:59:47 » |
|
A Shell-nél ismét autó gyűjtésre van lehetőség. Min. 25 l. tankolása esetén az 5 fajta James Bond autóból lehet választani. Az akció Januárig tart. (azon a kúton ahol tankoltam az Aston M. DBS már most elfogyott) Az autók picik (nem tudom a méretarányt megmondani  ), cserében viszont nagyon ízléses díszdobozban vannak. Érdekes, az más mikor Én voltam, akkor is elfogyott... /meg se jött?/ Asszem 1:87, de tényleg nagyon szépek, kis exclusive darabok. 25 Lityi után 300 Ft az áruk.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #337 Dátum: 2008. November 16. - 18:02:14 » |
|
Jövőhéttől visszaállok shell benzinre. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
 |
« Hozzászólás #338 Dátum: 2008. November 17. - 16:16:56 » |
|
A Shell-nél ismét autó gyűjtésre van lehetőség. ... Az akció Januárig tart. (azon a kúton ahol tankoltam az Aston M. DBS már most elfogyott) ...
Büszke vagyok magamra, éreztem én melyiket kell választani az akkor még teljes palettából... Eddig egy fajta van meg, de az legalább az Aston... Bibibiííí 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #339 Dátum: 2008. November 19. - 17:09:10 » |
|
A Shell-nél ismét autó gyűjtésre van lehetőség. ... Az akció Januárig tart. (azon a kúton ahol tankoltam az Aston M. DBS már most elfogyott) ...
Büszke vagyok magamra, éreztem én melyiket kell választani az akkor még teljes palettából... Eddig egy fajta van meg, de az legalább az Aston... Bibibiííí  Fiam büszke tulajdonosa lett egy ilyennek. A Bécsi úton lévő kúton még van!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #340 Dátum: 2008. November 19. - 20:52:49 » |
|
Büszke vagyok magamra, éreztem én melyiket kell választani az akkor még teljes palettából... Eddig egy fajta van meg, de az legalább az Aston... Bibibiííí  Fiam büszke tulajdonosa lett egy ilyennek. A Bécsi úton lévő kúton még van!!! Az Europark mögött is van mind az 5 fajta. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #341 Dátum: 2008. November 20. - 16:03:15 » |
|
Büszke vagyok magamra, éreztem én melyiket kell választani az akkor még teljes palettából... Eddig egy fajta van meg, de az legalább az Aston... Bibibiííí  Fiam büszke tulajdonosa lett egy ilyennek. A Bécsi úton lévő kúton még van!!! Ne fogd a gyerekre.Bármibe lefogadom,hogy neked kellett a kisautó. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #342 Dátum: 2008. November 20. - 16:05:40 » |
|
Büszke vagyok magamra, éreztem én melyiket kell választani az akkor még teljes palettából... Eddig egy fajta van meg, de az legalább az Aston... Bibibiííí  Fiam büszke tulajdonosa lett egy ilyennek. A Bécsi úton lévő kúton még van!!! Ne fogd a gyerekre.Bármibe lefogadom,hogy neked kellett a kisautó.  Pediig nem. Odadtam, én nem gyűjtöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #343 Dátum: 2008. November 20. - 16:10:26 » |
|
Büszke vagyok magamra, éreztem én melyiket kell választani az akkor még teljes palettából... Eddig egy fajta van meg, de az legalább az Aston... Bibibiííí  Fiam büszke tulajdonosa lett egy ilyennek. A Bécsi úton lévő kúton még van!!! Ne fogd a gyerekre.Bármibe lefogadom,hogy neked kellett a kisautó.  Pediig nem. Odaadtam, én nem gyűjtöm. Jut is eszembe Cap! Valamit ígértél nekem, és Lacinak anno...Most sem jut eszedbe, hogy mit?  Segítek: KISAUTÓK!  Reménykedhetünk? Szombaton? 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #344 Dátum: 2008. November 20. - 16:05:10 » |
|
Büszke vagyok magamra, éreztem én melyiket kell választani az akkor még teljes palettából... Eddig egy fajta van meg, de az legalább az Aston... Bibibiííí  Fiam büszke tulajdonosa lett egy ilyennek. A Bécsi úton lévő kúton még van!!! Ne fogd a gyerekre.Bármibe lefogadom,hogy neked kellett a kisautó.  Pediig nem. Odaadtam, én nem gyűjtöm. Jut is eszembe Cap! Valamit ígértél nekem, és Lacinak anno...Most sem jut eszedbe, hogy mit?  Segítek: KISAUTÓK!  Reménykedhetünk? Szombaton?  Az ígéretem áll, de most nincs semmi olyan, amiről a többi gyerek lemondana.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|