ladlac
|
 |
« Hozzászólás #345 Dátum: 2008. November 20. - 20:11:28 » |
|
A Shell-nél ismét autó gyűjtésre van lehetőség. ... Az akció Januárig tart. (azon a kúton ahol tankoltam az Aston M. DBS már most elfogyott) ...
Büszke vagyok magamra, éreztem én melyiket kell választani az akkor még teljes palettából... Eddig egy fajta van meg, de az legalább az Aston... Bibibiííí  Fiam büszke tulajdonosa lett egy ilyennek. A Bécsi úton lévő kúton még van!!! Ne fogd a gyerekre.Bármibe lefogadom,hogy neked kellett a kisautó.  Pediig nem. Odaadtam, én nem gyűjtöm. Jut is eszembe Cap! Valamit ígértél nekem, és Lacinak anno...Most sem jut eszedbe, hogy mit?  Segítek: KISAUTÓK!  Reménykedhetünk? Szombaton?  Ugye-ugye!  Vállalunk Garazsírozást... 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #346 Dátum: 2008. November 21. - 22:49:59 » |
|
A novemberi gamestar teljes játék melléklete a Race: The official WTTC game (Az újságban így írták, de szerintem hibásan. Nekem WTCC) 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #347 Dátum: 2008. December 15. - 17:32:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #348 Dátum: 2008. December 15. - 17:59:03 » |
|
Köszönöm. De ki kell egészíteni, hogy egyúttal LadLacra is gondoltál, mert mint tudni lehet, a két LAD sokban rokon lélek!  Nem véletlen, hogy 500 felett van már a létszámuk a polcokon, vitrinekben, és itt- ott- amott.  Gyönyörűek! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #349 Dátum: 2008. December 15. - 18:27:16 » |
|
Köszönöm. De ki kell egészíteni, hogy egyúttal LadLacra is gondoltál, mert mint tudni lehet, a két LAD sokban rokon lélek!  Nem véletlen, hogy 500 felett van már a létszámuk a polcokon, vitrinekben, és itt- ott- amott.  Gyönyörűek!  És mind a két Lad-nak van 1 különleges kisautója.  Opsss ez lehet, hogy nem szabad elmondani. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #350 Dátum: 2008. December 15. - 18:28:41 » |
|
Köszönöm. De ki kell egészíteni, hogy egyúttal LadLacra is gondoltál, mert mint tudni lehet, a két LAD sokban rokon lélek!  Nem véletlen, hogy 500 felett van már a létszámuk a polcokon, vitrinekben, és itt- ott- amott.  Gyönyörűek!  És mind a két Lad-nak van 1 különleges kisautója.  Opsss ez lehet, hogy nem szabad elmondani.  Ha már belekezdtél, folytasd csak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
 |
« Hozzászólás #351 Dátum: 2008. December 15. - 18:34:59 » |
|
Köszönöm. De ki kell egészíteni, hogy egyúttal LadLacra is gondoltál, mert mint tudni lehet, a két LAD sokban rokon lélek!  Nem véletlen, hogy 500 felett van már a létszámuk a polcokon, vitrinekben, és itt- ott- amott.  Gyönyörűek!  És mind a két Lad-nak van 1 különleges kisautója.  Opsss ez lehet, hogy nem szabad elmondani.  Ha már belekezdtél, folytasd csak  Naaa??? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #352 Dátum: 2008. December 15. - 18:46:39 » |
|
Köszönöm. De ki kell egészíteni, hogy egyúttal LadLacra is gondoltál, mert mint tudni lehet, a két LAD sokban rokon lélek!  Nem véletlen, hogy 500 felett van már a létszámuk a polcokon, vitrinekben, és itt- ott- amott.  Gyönyörűek!  És mind a két Lad-nak van 1 különleges kisautója.  Opsss ez lehet, hogy nem szabad elmondani.  Ha már belekezdtél, folytasd csak  Naaa???  Ilyen van nekik,  de nem tőlem tudjátok.  Mit fogok én ezért kapni, ha kiderül.  
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 15. - 18:48:51 írta Jani »
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #353 Dátum: 2008. December 15. - 18:55:42 » |
|
Köszönöm. De ki kell egészíteni, hogy egyúttal LadLacra is gondoltál, mert mint tudni lehet, a két LAD sokban rokon lélek!  Nem véletlen, hogy 500 felett van már a létszámuk a polcokon, vitrinekben, és itt- ott- amott.  Gyönyörűek!  És mind a két Lad-nak van 1 különleges kisautója.  Opsss ez lehet, hogy nem szabad elmondani.  Ha már belekezdtél, folytasd csak  Naaa???  Ilyen van nekik,  de nem tőlem tudjátok.  Mit fogok én ezért kapni, ha kiderül.   Tőlem csak  -t! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #354 Dátum: 2008. December 15. - 19:03:18 » |
|
Köszönöm. De ki kell egészíteni, hogy egyúttal LadLacra is gondoltál, mert mint tudni lehet, a két LAD sokban rokon lélek!  Nem véletlen, hogy 500 felett van már a létszámuk a polcokon, vitrinekben, és itt- ott- amott.  Gyönyörűek!  És mind a két Lad-nak van 1 különleges kisautója.  Opsss ez lehet, hogy nem szabad elmondani.  Ha már belekezdtél, folytasd csak  Naaa???  Ilyen van nekik,  de nem tőlem tudjátok.  Mit fogok én ezért kapni, ha kiderül.   Ne aggódj Jani! Megvédünk! A két LAD őrző- védő szolgálatot is ellát, nemcsak sufni szereléseket! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #355 Dátum: 2008. December 15. - 19:13:09 » |
|
Ezt ma vettem a vaterán. 5 ajtós uno  (ilyenem volt csak fehér) igazi ritkaság, eddig csak 3 ajtósat láttam.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #356 Dátum: 2008. December 15. - 19:19:24 » |
|
Ezt ma vettem a vaterán. 5 ajtós uno  (ilyenem volt csak fehér) igazi ritkaság, eddig csak 3 ajtósat láttam. Méretarány? Ár? Tudod, kíváncsiak vagyunk ám! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #357 Dátum: 2008. December 15. - 19:25:05 » |
|
Ezt ma vettem a vaterán. 5 ajtós uno  (ilyenem volt csak fehér) igazi ritkaság, eddig csak 3 ajtósat láttam. Méretarány? Ár? Tudod, kíváncsiak vagyunk ám!  http://www.vatera.hu//item/view/index.php?cod=112920603
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #358 Dátum: 2008. December 15. - 19:29:12 » |
|
Húúúúú! Ez nagyon szép. Grat. hozzá... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #359 Dátum: 2008. December 15. - 19:31:49 » |
|
Húúúúú! Ez nagyon szép. Grat. hozzá...  Köszi! Remélem hamarosan a kezemben lesz.  A pénzt már átutaltam, most már csak a postást kell várni. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
|