|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #676 Dátum: 2013. Május 14. - 19:54:13 » |
|
Hát ez szuper lehetett. Én nem tudtam videózni, és csak egy edzésen voltam kint, de az is lenyűgözött, hát még, ha itt lettem volna. A legközelebb veled megyek, szólj. Viszont engem meg elütött egy műszaki hibás repülő ott, de szerencsémre csak egy kis gép volt, így sérülés nélkül megúsztam. Ha nagyobb gép lett volna, azt hiszem nehéz lett volna elmagyarázni a biztosítónak, hogy mi történt...Köszi, hogy feltetted. A You Tubon sok hasonló van, vonatokkal főleg, de van villamosos is, mint a trolis nyílt napon is volt. Szóljak, ha lesz újra nyílt nap, vezethettek trolit ti is, nemcsak Jani, Kripic, meg LadLac, meg hát én is. Addig gyerek a gyerek, míg játszik.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #677 Dátum: 2013. Május 15. - 08:50:58 » |
|
Ahogy mondani szokás a felnőtt férfit a gyerektől a játékaik ára különbözteti meg. Ha lesz ilyen banzáj majd szólok. Mondjuk akit érdekel az minden repülésre alkalmas hétvégén láthat hasonlót Mátyásföldön, Óbudán, Az M3 kivezetőjén, stb. Persze nem ilyen komoly gépekkel. A repülők sajnos időnként eltévednek. Gyakrabban a pilóta "miatt". Alapszabály, hogy amíg gép van a levegőben addig figyelni kell. Még a nézőnek is. Sajnos a modellezők között is nagyon sokan vannak, akik nem veszik komolyan a biztonságos modellezés szabályait. Még ha mindenki betartja őket akkor is lehetnek kisebb-nagyobb gondok. Az én kocsimat az elmúlt egy évben legalább 3-szor találta el repülő. Szerencsére ezek könnyű gépek voltak, kis sebességgel. Ha lesz nyílt nap persze szólj. Hátha összejön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #678 Dátum: 2013. Május 17. - 14:41:12 » |
|
Nem tudom játszik-e valaki ezzel, de velem a fiam kedveltette meg a W.O.T-ot mint online játékot. Őszintén megvallom, nagyon élvezem. Egyszer találkoztam a kakaos felhasználónévvel egy csatában. Lehet csak véletlen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #679 Dátum: 2013. Május 18. - 08:09:25 » |
|
Nem tudom játszik-e valaki ezzel, de velem a fiam kedveltette meg a W.O.T-ot mint online játékot. Őszintén megvallom, nagyon élvezem. Egyszer találkoztam a kakaos felhasználónévvel egy csatában. Lehet csak véletlen?
Tegnap óta én is tolom... Még csak tanulom. A garázsban van gondom, hogy mi mit fejleszt, milyen összefüggések vannak
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #680 Dátum: 2013. Május 18. - 08:38:10 » |
|
Ha a Stocz-al találkozol az nem lesz véletlen. Bár én nagyon ritkán vagyok fent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #681 Dátum: 2013. Május 18. - 16:04:29 » |
|
Én csak a német ágat fejlesztettem egyenlőre.Majd figyelek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #682 Dátum: 2013. Június 13. - 23:10:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #683 Dátum: 2013. Június 13. - 23:19:07 » |
|
Nekem "sógorjelöltem" vett még tavaly Cruze kombit, és most az első szerviz alkalmával töltettek ki vele valamit.... Nyert is egy Chevys bögrét, amit jó sógorhoz híven nekem adott Amúgy a családban így már van egy Matiz, apósom Tacumája, sógorom Cruze-a, és az én Lacsim
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #684 Dátum: 2013. Június 14. - 07:32:01 » |
|
Nekem "sógorjelöltem" vett még tavaly Cruze kombit, és most az első szerviz alkalmával töltettek ki vele valamit.... Nyert is egy Chevys bögrét, amit jó sógorhoz híven nekem adott Amúgy a családban így már van egy Matiz, apósom Tacumája, sógorom Cruze-a, és az én Lacsim Akkor lehet jönni Kaposújlakra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #685 Dátum: 2013. Június 14. - 08:34:39 » |
|
Nekem "sógorjelöltem" vett még tavaly Cruze kombit, és most az első szerviz alkalmával töltettek ki vele valamit.... Nyert is egy Chevys bögrét, amit jó sógorhoz híven nekem adott Amúgy a családban így már van egy Matiz, apósom Tacumája, sógorom Cruze-a, és az én Lacsim Akkor lehet jönni Kaposújlakra! A teljes repertoárral!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #686 Dátum: 2013. Július 06. - 06:31:53 » |
|
Jelentem, kész lett a terepasztalom. Talán egy kicsit túl hegyesre sikeredett... http://toochee.postr.hu/northlandz-a-vilag-legnagyobb-modell-vasutja
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Július 06. - 17:11:02 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #687 Dátum: 2013. Július 06. - 07:59:41 » |
|
Ebben van munkaóra bőven az tuti, szép!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Július 06. - 08:10:03 írta sx2004 »
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #688 Dátum: 2013. Július 07. - 10:22:27 » |
|
Szép-szép, de egy kicsit mintha átestek volna a ló túloldalára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető