Jopek
|
 |
« Hozzászólás #165 Dátum: 2008. Március 05. - 17:54:21 » |
|
Ha valaki tudja cápa és jopek telefonszámát szóljon nekik! Akkor tuti a rekord!!!!
Hát mondjuk Neked kéne tudnod.  Megküldöm PÜ.-ben úgy mint tavaly... Kripcinek meg igaza van, ezt a bakit sokszor elkövetik az újak...  Mert nem vagyok egy kéjbordakrobata. Jopek, illenék, de az már fényévekkel ezelött volt, most viszont legalább már az egyik benne van a telcsimbe. (Hátha elhagyom, mi?). Lecsapjam a magas lasztit? Márhogy szerelemdeszkazsonglőr? Lasztit meg csaptyad le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #166 Dátum: 2008. Március 05. - 18:01:57 » |
|
.. lehet, hogy várnunk kell az új csúcsra?
Az asszony is ezzel heccel  Húúú! De magas laszti! Lecsapjam? Lecsapjam? Lecsapom a lasztit. Nekem is panaszkodott, mert azt hiszed, csak viccel!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #167 Dátum: 2008. Március 05. - 18:02:59 » |
|
Kripic! Ten m "már megint", Te MINDIG!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #168 Dátum: 2008. Március 05. - 18:04:52 » |
|
Kripic! Ten m "már megint", Te MINDIG!
Hogy érthető legyen: Te nem "már megint", Te MINDIG! És mindenkit lebeszélek a wireless kéjbordról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #169 Dátum: 2008. Március 05. - 18:33:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #170 Dátum: 2008. Március 05. - 19:14:35 » |
|
Rendben várunk.Azt azért megírhatnád melyik buszon keresselek és kb merre van az útvonal.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #171 Dátum: 2008. Március 05. - 20:14:30 » |
|
Rendben várunk.Azt azért megírhatnád melyik buszon keresselek és kb merre van az útvonal. Rendben, figyeld: piros hetese vagyok, Bosnyák térről megy az Etele térre a Kelenföldi Pályaudvarra. Útvonala: Thököly út- Baross tér- Rákóczi út- Erzsébet híd- Budai rakpart (felső)- Bartók Bála út (egy újabb Bála!!!)- Tétényi út- Etele út, és ez pont vissza is.  Rendszámom BPO- 1. szám: ahány alu felni van a kocsidon, 2. szám: ennyí a magyar igazság, 3. szám: ennyí kézzel verheted meg a kocsid feltöröjét. Segítség még az, hogy ezek a számok számtani sorozatok. "H" betű van a szélvédőjén elől- hátúl felül. Nos, ennyí elég lesz? 21-es forgalminak hívják szaknyelven, ha másik buszost kérdeznéd, eléggé ismernek. Üdv: LG
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #172 Dátum: 2008. Március 05. - 20:20:33 » |
|
Rendben várunk.Azt azért megírhatnád melyik buszon keresselek és kb merre van az útvonal. Rendben, figyeld: piros hetese vagyok, Bosnyák térről megy az Etele térre a Kelenföldi Pályaudvarra. Útvonala: Thököly út- Baross tér- Rákóczi út- Erzsébet híd- Budai rakpart (felső)- Bartók Bála út (egy újabb Bála!!!)- Tétényi út- Etele út, és ez pont vissza is.  Rendszámom BPO- 1. szám: ahány alu felni van a kocsidon, 2. szám: ennyí a magyar igazság, 3. szám: ennyí kézzel verheted meg a kocsid feltöröjét. Segítség még az, hogy ezek a számok számtani sorozatok. "H" betű van a szélvédőjén elől- hátúl felül. Nos, ennyí elég lesz? 21-es forgalminak hívják szaknyelven, ha másik buszost kérdeznéd, eléggé ismernek. Üdv: LG Figyeltétek az aláírását? Talán: Life is Good ? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #173 Dátum: 2008. Március 05. - 20:24:11 » |
|
Rendben várunk.Azt azért megírhatnád melyik buszon keresselek és kb merre van az útvonal. Rendben, figyeld: piros hetese vagyok, Bosnyák térről megy az Etele térre a Kelenföldi Pályaudvarra. Útvonala: Thököly út- Baross tér- Rákóczi út- Erzsébet híd- Budai rakpart (felső)- Bartók Bála út (egy újabb Bála!!!)- Tétényi út- Etele út, és ez pont vissza is.  Rendszámom BPO- 1. szám: ahány alu felni van a kocsidon, 2. szám: ennyí a magyar igazság, 3. szám: ennyí kézzel verheted meg a kocsid feltöröjét. Segítség még az, hogy ezek a számok számtani sorozatok. "H" betű van a szélvédőjén elől- hátúl felül. Nos, ennyí elég lesz? 21-es forgalminak hívják szaknyelven, ha másik buszost kérdeznéd, eléggé ismernek. Üdv: LG Figyeltétek az aláírását? Talán: Life is Good ?  Tudjátok a cégemet is így jelzem, én csak hobbyból buszozom, nem pénzért... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #174 Dátum: 2008. Március 05. - 20:26:16 » |
|
Rendben várunk.Azt azért megírhatnád melyik buszon keresselek és kb merre van az útvonal. Rendben, figyeld: piros hetese vagyok, Bosnyák térről megy az Etele térre a Kelenföldi Pályaudvarra. Útvonala: Thököly út- Baross tér- Rákóczi út- Erzsébet híd- Budai rakpart (felső)- Bartók Bála út (egy újabb Bála!!!)- Tétényi út- Etele út, és ez pont vissza is.  Rendszámom BPO- 1. szám: ahány alu felni van a kocsidon, 2. szám: ennyí a magyar igazság, 3. szám: ennyí kézzel verheted meg a kocsid feltöröjét. Segítség még az, hogy ezek a számok számtani sorozatok. "H" betű van a szélvédőjén elől- hátúl felül. Nos, ennyí elég lesz? 21-es forgalminak hívják szaknyelven, ha másik buszost kérdeznéd, eléggé ismernek. Üdv: LG MNT! Megvan? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #175 Dátum: 2008. Március 05. - 20:28:23 » |
|
Rendben várunk.Azt azért megírhatnád melyik buszon keresselek és kb merre van az útvonal. Rendben, figyeld: piros hetese vagyok, Bosnyák térről megy az Etele térre a Kelenföldi Pályaudvarra. Útvonala: Thököly út- Baross tér- Rákóczi út- Erzsébet híd- Budai rakpart (felső)- Bartók Bála út (egy újabb Bála!!!)- Tétényi út- Etele út, és ez pont vissza is.  Rendszámom BPO- 1. szám: ahány alu felni van a kocsidon, 2. szám: ennyí a magyar igazság, 3. szám: ennyí kézzel verheted meg a kocsid feltöröjét. Segítség még az, hogy ezek a számok számtani sorozatok. "H" betű van a szélvédőjén elől- hátúl felül. Nos, ennyí elég lesz? 21-es forgalminak hívják szaknyelven, ha másik buszost kérdeznéd, eléggé ismernek. Üdv: LG Figyeltétek az aláírását? Talán: Life is Good ?  Tudjátok a cégemet is így jelzem, én csak hobbyból buszozom, nem pénzért...  Vettem! A számok legvégén jön a kilövés?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #176 Dátum: 2008. Március 05. - 20:32:03 » |
|
MNT! Yeah! Látszik, hogy nemcsak mentős vagy, hanem számokkal is foglalkozol. Ilyen egy univerzális ember- hiába, vannak még polihisztorok. LGT
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #177 Dátum: 2008. Március 05. - 20:35:04 » |
|
MNT! Yeah! Látszik, hogy nemcsak mentős vagy, hanem számokkal is foglalkozol. Ilyen egy univerzális ember- hiába, vannak még polihisztorok. LGT
A másik hobbym és kedvenc témám az átadott névjegykártyámból kiderül.Na arról is tudok bőrlégzéssel kb. 6-8 órát beszélni!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #178 Dátum: 2008. Március 05. - 20:39:27 » |
|
A másik hobbym és kedvenc témám az átadott névjegykártyámból kiderül.Na arról is tudok bőrlégzéssel kb. 6-8 órát beszélni!!!! csak sajnos az nemigen érint minket, marad inkább már a Lacetti, meg at egyéb hülyeségünk. Amúgy előre gratulálok, mert szerintem Te még ma TÖRZSTAG leszel, van erre egy sanda gyanúm. Most pedig ki kell szállnom, mert a buszvezetők korán kelnek, vagy későn fekszenek, és ha nem pihennek, korán halnak, és én maradnék a korán kelésnél egyelőre. Remélem nem haragszotok meg ezért!?! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #179 Dátum: 2008. Március 05. - 20:52:56 » |
|
A másik hobbym és kedvenc témám az átadott névjegykártyámból kiderül.Na arról is tudok bőrlégzéssel kb. 6-8 órát beszélni!!!! csak sajnos az nemigen érint minket, marad inkább már a Lacetti, meg at egyéb hülyeségünk. Amúgy előre gratulálok, mert szerintem Te még ma TÖRZSTAG leszel, van erre egy sanda gyanúm. Most pedig ki kell szállnom, mert a buszvezetők korán kelnek, vagy későn fekszenek, és ha nem pihennek, korán halnak, és én maradnék a korán kelésnél egyelőre. Remélem nem haragszotok meg ezért!?!  Jó éjt neked!Én ismét "dolgozok" úgyhogy van még egy kis időm!(remélem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|