captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #510 Dátum: 2008. Március 10. - 19:25:52 » |
|
És ha fagyna a számítógép.
Sajna a szőkék nem eseteim.... Meg nős vagyok (egy darabig még). De azért egy sört elfogadsz?   El hát! De felrázni nem kellene! És a 22 centissel is elbánok!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #511 Dátum: 2008. Március 10. - 19:31:33 » |
|
Nem tudom, nem kellene-e ezeket a képeket innen átrakni az érdekes képek topicba? Oké, hogy a törzsasztal mindent elbír, de ha valaki betéved ide, még rosszra (vagy jóra) gondol. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #512 Dátum: 2008. Március 10. - 19:34:55 » |
|
Nem tudom, nem kellene-e ezeket a képeket innen átrakni az érdekes képek topicba? Oké, hogy a törzsasztal mindent elbír, de ha valaki betéved ide, még rosszra (vagy jóra) gondol.  Másnem a képek miatt függő lessz:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #513 Dátum: 2008. Március 10. - 19:35:25 » |
|
Nekem szexuálisan izgatja a szemem ez a két uggráló cici (azaz ba***a) 
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #514 Dátum: 2008. Március 10. - 19:37:18 » |
|
Igen Tisztelt Cartársak! Én most búcsuzom MA ESTÉRE, mert holnap korán keltenek, hogy leborotváljanak és elaltathassanak. Bízom benne, hogy holnap délután, de legalább este ismét Veletek lehetek. Remek társaság vagytok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #515 Dátum: 2008. Március 10. - 19:39:02 » |
|
Igen Tisztelt Cartársak! Én most búcsuzom MA ESTÉRE, mert holnap korán keltenek, hogy leborotváljanak és elaltathassanak. Bízom benne, hogy holnap délután, de legalább este ismét Veletek lehetek. Remek társaság vagytok!
Mindenben cimbi szorítok érted délelött!!!!!!!!!!!!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #516 Dátum: 2008. Március 10. - 19:39:38 » |
|
felfelé mennyit borotválnak? Szorítunk és jobbulást!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #517 Dátum: 2008. Március 10. - 19:42:12 » |
|
SZORITUNK KAPITÁNY...........................................
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
rebelpeak
|
 |
« Hozzászólás #518 Dátum: 2008. Március 10. - 19:48:49 » |
|
SZORITUNK KAPITÁNY........................................... hát akkor egy vödörrel....és ne fájj nagyon délután!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #519 Dátum: 2008. Március 10. - 21:10:40 » |
|
Szegény Cap annyí hülyeséget kapott tőlünk, hogy lehet, hogy a műtét már meg sem kottyan neki!  Azt viszont érezheted drága tengerészünk, hogy valóban nagyon szeretünk, és szorítunk érted!  Érted?  Kapitány, mielőbbi túlélést, és gyógyulást kívánunk Neked!  Javaslom a holnapi napot nevezzük Béla napnak!  Remélhetőleg, mire újra visszatér a fórumra már túl lesz a fájdalmakon, és már csak a mi hülyeségünk fog fájni neki!  Bár az sem semmi! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #520 Dátum: 2008. Március 10. - 21:36:54 » |
|
Hát ebből sajnos kimaradtam, pedig lett volna egy két megjegyzésem.Mindenesetre utólag is sok szerencsét Tesó!Szorítok érted én is.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
caroy
Friss hús
Nem elérhető
Sedan 1.6 Elite
|
 |
« Hozzászólás #521 Dátum: 2008. Március 10. - 21:53:33 » |
|
Csatlakozva az előttem szólókhoz kívánok gyors és teljes gyógyulást a Kapitányunknak !!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #522 Dátum: 2008. Március 10. - 22:00:17 » |
|
Holnap délután már itt virul 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #523 Dátum: 2008. Március 10. - 22:06:24 » |
|
Holnap délután már itt virul  Ámen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #524 Dátum: 2008. Március 10. - 23:16:13 » |
|
Jujj milyen képeket tettetek ide.Az Isten sem mossa le rólam, hogy nem valami "finom" oldalakat látogatok.Hát én ilyeneket még nem is láttam!Juj a néninek miért nincs pólója?Ellopták?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|