Fer962
|
 |
« Hozzászólás #555 Dátum: 2008. Március 11. - 17:52:49 » |
|
Nagyon szép lett szerintem is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #556 Dátum: 2008. Március 11. - 17:53:14 » |
|
Megkövetek minden piros autóst.Én sokáig ódzkodtam a vajdapiros színű autóktól, de ez határozottan jól néz ki!!!!!!!
Hát persze, mert lacsi! Ja...meg HB!  Szentségtörés, de lehet ,hogy SW.-be is jól mutatna!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #557 Dátum: 2008. Március 11. - 17:53:39 » |
|
...és a felni is jó hozzá 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #558 Dátum: 2008. Március 11. - 17:54:10 » |
|
Megkövetek minden piros autóst.Én sokáig ódzkodtam a vajdapiros színű autóktól, de ez határozottan jól néz ki!!!!!!!
Hát persze, mert lacsi! Ja...meg HB!  Szentségtörés, de lehet ,hogy SW.-be is jól mutatna! Abban is....de legjobban ebben! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #559 Dátum: 2008. Március 11. - 17:54:52 » |
|
Sziasztok Cartársak! Köszönöm mindenkinek az aggódást! Jelentem megmaradok, legalábbis a fájdalom erre utal. Déután egy picit már sétálgattam is (térdműtét után), mert nem engedtem az epidurált, így lehetett. Ha nincs lázam, akkor holnap hazaengednek. Állítólag volánképes állapotban leszek, de inkább nem kockáztatok majd. Ja, focitól, síeléstől egy időre el vagyok tiltva, de a prof szerint hónap végére már vígan kocogok majd. Szóval marad a raftling vagy a bungee jumping....
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #560 Dátum: 2008. Március 11. - 17:56:59 » |
|
Méghogy az én aablakaim sötétek!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #561 Dátum: 2008. Március 11. - 17:57:57 » |
|
Sziasztok Cartársak! Köszönöm mindenkinek az aggódást! Jelentem megmaradok, legalábbis a fájdalom erre utal. Déután egy picit már sétálgattam is (térdműtét után), mert nem engedtem az epidurált, így lehetett. Ha nincs lázam, akkor holnap hazaengednek. Állítólag volánképes állapotban leszek, de inkább nem kockáztatok majd. Ja, focitól, síeléstől egy időre el vagyok tiltva, de a prof szerint hónap végére már vígan kocogok majd. Szóval marad a raftling vagy a bungee jumping....
Motocross esetleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #562 Dátum: 2008. Március 11. - 17:58:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #563 Dátum: 2008. Március 11. - 17:58:19 » |
|
Örülünk neki de csak azért mert szorítottunk érted 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #564 Dátum: 2008. Március 11. - 18:00:09 » |
|
Hát nem bizony! Már abban kifáradok, hogy végigolvasom az új hozzászólásokat. Meg aztán sok kedvem nincs is a napokban írni...  Nyugi Feri! Minden javítható! Még én is....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
 |
« Hozzászólás #565 Dátum: 2008. Március 11. - 18:02:04 » |
|
Jó,Jó..De a rendszám miért maradt fehér??? 
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #566 Dátum: 2008. Március 11. - 18:02:50 » |
|
Hát nem bizony! Már abban kifáradok, hogy végigolvasom az új hozzászólásokat. Meg aztán sok kedvem nincs is a napokban írni...  Nyugi Feri! Minden javítható! Még én is.... Üdv újra a fedélzeten! (csak stílusosan!  ) Minden nem, mert én javíthatatlan vagyok...javíthatatlanul gyanakvó és bosszús. Ha nem lesz belőle autó, akkor valahol nagyot dübörög majd az asztal, ha borulni fog! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 11. - 18:07:30 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #567 Dátum: 2008. Március 11. - 18:05:51 » |
|
Hát most, hogy a tengerészt visszahoztuk közös szorítással az életbe, hát nem nyugodhatunk, mert újabb kötelességünknek kell eleget tennünk, Cápát is vissza kell hozni a régi énjéhez, mert most élőhalott, míg nem lesz kész, és jó a kocsija.  Folyamatossá válik a szorítás, de megteszünk mindent, mert egy mindenkiért, mindenki egyért!  Mi lettünk a "Klub- testőrök"! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
 |
« Hozzászólás #568 Dátum: 2008. Március 11. - 18:10:21 » |
|
Csak nem arra célzol, hogy nem szólok hozzátok?Igyekeztem a háttérben visszafogni magam.Ám ha esetleg a Cápát kell helyettesítenem felkötöm a gyatyót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
 |
« Hozzászólás #569 Dátum: 2008. Március 11. - 18:16:26 » |
|
Méghogy az én aablakaim sötétek!!!! ez is sötét elöl 15% hátul 20% van ennél durvább is 2 szintel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|